+2 oy
33 göst.
önce Kültür-Sanat kategorisinde (15 puan) tarafından

Akrabam bu kür ile hamile kalmış. Yaşı da çok büyük.  Ona sormadım açıkçası. Size sormak isturum. Tarif nedir

2 Cevaplar

0 oy
önce (89 puan) tarafından

Gebeyken yapilir mi bilmiyorum ama bende denedim teyzem de bu tarifle gebe kaldı bende etkisini gördüğümü düşünüyorum 4 yil sonra bu kuru içtiğim ay gebe kaldım çok şükür ben rastgele 2 havuç 4 5 inciri doğrayıp bir miktar suyla kaynatıp extra birsey yapmadim

önce (15 puan) tarafından

Hadi ya. . İyiymiş. Ben burdada gördüm olanı. Ekstra sorunu olmayanlar için iyi diyorlar. Tam ölçü arıyorum 

önce (89 puan) tarafından

Ender saraçin vardi Google dan bak istersen orda hazır şu felan kullanılması gerekiyordu diye hatırlıyorum 

-Reklam-
0 oy
önce (5,859 puan) tarafından

4  yıldır benim de kuzenim hamile olmuyordu o da bu kürü denemişti bu ay hamile olduğunu öğrendik

Kaç ay kullandı hayatım?. Sorabilirmisn?. Birde havuç ile birlikte mi kullandı. Erkek te kullaniyormu

1 ay kullandı canım bekle sorayım dönüyüm sana

Şey, tarif te sorarmidin ya rica edyrm lurfn

Canım inciri ayrı havucu ayrı şekilde suda kaynatıp ikisini karıştırmış sabah aç karınla akşam yatmadan önce içmiş 25 gün tüketmiş ve hastaneye gittiğinde hamile olduğunu öğrenmiş 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 267 göst.
0 oy
3 cevap 774 göst.
12 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde poyraz3307 (182 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 48 göst.
2 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde clk38 (1,461 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 55 göst.
28 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (281 puan) tarafından soruldu

414,076 soru

12,462,478 cevap

46,789 kullanıcı

Kategoriler

...