+2 oy
387 göst.
önce Diğer kategorisinde (8,523 puan) tarafından

Ablam bilezik yüzük almış annemi arıyor nasıl anne güzelmi ama filize söylemeyin yanlış anlar dior bu ne demek oluyor anlamadım ama ben ona fitrelerimizi kardesimize verelim dedim o tamam deyip gecştirdi arkasından annemi arayıp bunu demiş yani ben birsey anlamadım siz anladınızmı😒

Ordan kardeslerimde sinir oluyor biz zor durumdayız zaten ne gösteriş yapıyor die bana dediler filize söyleme ama yanlış anlar ne demek anlamadımki

5 Cevaplar

+4 oy
önce (15 puan) tarafından

Takılma bence canım. Kötü niyetten değildir. Heveslidir belki heyecanlıdır vs. Kötü bir niyet yok bence

-Reklam-
0 oy
önce (4,068 puan) tarafından

Ona değil de bunu sana söyleyen annene takıldım ben bunu sana söylememeliydi 

önce (8,523 puan) tarafından

Anneö deil kardeşim dedi burayı gösteriş gibi arıyor hiç yardımcı olmuyor die bana şikayetlendi kırılmış ablama banada yanlış anlar demiş ama ne demeköisdemiş bir sorsammı sorsam kardeşim dedi söyleme sakın dediğimi die 😆 aman ne biliyim tuhaf insan tuhaf cevre 

0 oy
önce (3,543 puan) tarafından

Konyalımısın canım sen

Evet gülüm ama başka sehirdeyim

0 oy
önce (6,250 puan) tarafından

Ablanda tuhaf annen ve diğer kardeşlerinde. Bunu neden gelip sana söylediler ki? Kadın söylemeyin demiş sonuçta niyeti ne olursa olsun, söylenmesini istememiş. Kırılma lütfen ama iyi niyetli değiller bence 🙄

Anlamadım yani gercktn nietlerinide kendilerinide 

önce (6,250 puan) tarafından

Boş ver kendi hallerine bırak ☺️

0 oy
önce (4,623 puan) tarafından

Fitre verelim demissin ya gidip ustune taki aldigi icin duymani istememis gibi geldi bana.

Bemde öyle düşündüm

İlgili sorular

+1 oy
37 cevap 555 göst.
6 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
46 cevap 1,072 göst.
0 oy
18 cevap 707 göst.
29 Mayıs 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Ht (2,385 puan) tarafından soruldu
0 oy