İftar için canım bian da közlenmiş patlıcan çekti buzluğa atmıştım çıkardım akşam için nasıl yapsam
Yogurtlayin isterseniz sarımsakla tekrar kavurup yiyin
Bizim burda söğülme derler çok güzel olur yazn bizde közlenmiş patlıcan atarz kışın söğülme yapmak için
Nasıl oluyor canım
Canm googleden bak Urfa söğülme tarifi çeşit çeşit tarif var damak zevkine nasıl uyarsa onu yap ben sade seviyorum mesela ama yumurtalı yapan da var kıymalı yapan da
Bakıcam canım
Biraz yogurt biraz mayonez ve sarimsakla karıştırıp üstüne cevizli yağ yakabilirsiniz veya soğanı kavurup üzerine ekleyip salata gibi yapabilirsiniz
Ben bugün bayağı açım sanırım, tüm yemek postlarına cevap yazasım var 😅
Ana yemek olarak sarımsak ve zeytinyağ ile pilav yanına yapabilirsiniz.
Köz patlıcanlı börek de yapabilirsiniz.
Meze olarak közlenmiş patlıcan ve biber, sarımsak,soğan, maydanoz, cevizle beraber mixerleyip, salça, yağ, baharat ekleyebilirsiniz.
Ya da sarımsaklı yoğurt yapıp üzerine dökebilirsiniz.
Teşekkür ederim fikirlerin için
Beğendili bi tarif yapabilirsin canım tavuk veya etin varsa
Ali nazik yapabilirsin
Ben ali nazik yapcam sen de yao :)
Tamam
Buzlukta çıkardıysan az yağda kavur daha güzel oluyor buzluk tadı gidiyor. Sonra sarımsaklı yoğurt az yağ damlat birazda limon damlat tuz At. On numara beş yıldız😂
Evet buzluk kokusu hoşuma gitmiyo kavurayım saol
Yoğurtlu sarımsaklı karıştır mis ☺️
Dün yapmıştım. sarımsakla bı güzel kavurdum öyle yedik çok güzel oluyor.
triaevents var Instagram'da, mezeleri çok güzel. Patlıcan tariflerine göz atabilirsin.
Kızgın yağda bibkere çevirin iyice ezin sarımsaklı yoğurt la çok güzel oluyor
Ben yogurtlayip yemeyi çok seviyorum
Ali nazik harika olur
Ben onu servis tabagina aliyorum uzerine sarimsakli uogurt ve salca kavuruyorum yagda uzerinede onu ekliyorum baya lezzetli oluyor
Bende öyle yapcam
Ana yemek olarak hünkar beğendi olabilir.
Meze tarzı istiyorsanız haşlanmış nohutlu közlenmiş patlıcanlı salata var oda çok lezzetli oluyor
Biber doğrayıp yağda kızartıyorum üzerine patlıcan ekleyip kızartıp pul biber döküyorum çok güzel oluyor
Ben kavurcam canım
1,500,199 soru
24,501,831 cevap
358,316 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın