+3 oy
242 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (17 puan) tarafından

Öyle doberman tarzı değil tabikide küçük köpekten sahiplenmek istiyorum ama izin yok. Kaynım diyorki mümkün değil burda köpeğe bakmak. Kocamda önce bakarız dedi sonra ne hikmetse saçmalıktan başka birşey değil dedi

Hiç mi apartmanda ****** beslemiyorlar ya? 

19 Cevaplar

+9 oy
önce (331 puan) tarafından

Benim yukarıda var her Allah'ın günü lanet ediyorum. (Köpeğe değil sahibine) İnanın ne gecesi ne gündüzü var yoldan geçene havlar zil çalsa havlar kapı açılsa havlar. Bir de kızı boşandı geldi onun da aynı cins köpeği vardı 3 aydır 2 köpekle yemin ederim kafayı yiyeceğim çok büyük kul hakkı h******beslemek istiyorsaniz gidin müstakil evde oturun istediğinizi besleyin. 

önce (17 puan) tarafından

Gönül istedi müstakil evde yaşamayı tabikide ama olmuyor işte 

-Reklam-
+7 oy
önce (1,059 puan) tarafından

Muhakkak besleyen de vardır, besleyene de saygı duyarım fakat beslenmemesi taraftarıyım. 

önce (17 puan) tarafından
+1

Neden peki? Sevmiyormusun? Büyük ihtimalle kayınvalidemde sevmiyor o yüzden eşim 180derece sohbeti döndürdü

önce (1,059 puan) tarafından
+1

Çok severim fakat apartmanın uygun olduğunu düşünmüyorum sonuçta kalabalık yaşanan bir bina bütün insanların sınırlarına saygı duymam gerekli sesinden veya her hangi birşeyden rahatsız olacaklarsa bunu yapamam, ikincisi hayvanların eve tıkılmasını hiç doğru bulmuyorum doğal yaşam alanlarında olmalarını tercih ederim bir şey olup evsiz kalırsa sokakta yaşamayı bilmiyorlar ve bu onlar için çok çok daha zor oluyor, açık alanda müstakil ev bahçesinde çok güzel bakılabilir bence ve en önemlisi ev içerisinde dinimizce uygun görülmemesidir. 

+7 oy
önce (1,612 puan) tarafından

6 yıl pitbull besledim bekarken evlenince de terasıma aldım lakin epilepsiden vefat etti.

Masrafını göz önünde bulundur aylik mama masrafi 3 bini gecicek. Her gün tuavelete sabah aksam cikartabilecek misin? Yapmadığın taktirde eve yapacak ve aliskanlik haline getirecek. Evinde ne kadar temizlersen temizle opak opak tüy olacak sürekli. Bir köpeğin aşı masrafı ilk baslangıç olarak 5 binden baslayacak. Kisirlastirma 10 binden basliyor kisirlasmadigi taktirde ciftlesme zamanlarinda ciddi serecede havlayacak eve idrar birakacak dişi kopek ise adet kanamasi yasayacak

Evinde ister istemez koku olacak ne kadar temiz dersen de sen almayacaksin ama disardan gelen ko pek oldugunu hemen anlayacak. Kokudan  Havlaması hep olacak süs köpekleri diğer kopeklere nazaran cok daha fazla havliyor. Tüy dökmeyen cinsten deseler de sakin inanma tüy dökmeyen kedi köpek yok bir çocuğun sorumluluğu kadar sorumluluk gerektiriyor ko pek beslemek terlik oyuncak vs de en ufak cins te olsa isiracak kemirecek 

Koşulsuz şartsız bu sorumluluğu alabilirim diyorsan al ama sahiplenip 1 ay sonra baskasina vereceksen hiç bulaşma girme günahına hay vanin alistiktan sonra gönderilmek çok ağır geliyor onlara 

Sehir disina yada 1 2 gunlugune bir yere giderken tek birakamassin yaninda olmak zorunda bir hastalikta vs birine sorumluluk verip tuvalete cikarttirmak zorundasin eve bir insan daha geldiğini dusun kisaca 

Puma (kö peğim) sorumluluğu çok agirdi ama bekar oldugum ve coxugum olmadigi icin rahattim. Ölmeseydi birakir miydim aslaaa kedi vs de besledik. Ama sorumluluklari zor zor zor 

önce (2,176 puan) tarafından
+1

Gerçekten helal olsun ilk kez hay.van besleyen birinin bu kadar şeffaf yazdığını gördüm genelde evlat gibi hiçbir zorluğu yok asla kokmuyor vs vs sanki biz hay.van dusmaniymisiz gibi bir muamele görüyoruz oysaki sokakta kedi köpek kuş sincap bir sürü ****** besliyorum

önce (1,612 puan) tarafından

Cok tesekkur ederim kuzum, genelde uzaktan bakinca evin icinde oynayan hoplayan ziplayan sevimli her dakika okşayabileceğin bir ev eşyasi gibi görülüyor lakin bir canli oldugu  zorlukları cok fazla bu zorluklari sahiplendikten sonra goruyor insan 

+5 oy
önce (935 puan) tarafından

Ya besleniyor ama küçük cinsler aşırı havlıyor ve rahatsız ediyor. Annemin komsusunda vardı uyutmuyor resmen. Biz üst kattaydık bizi uyutmuyordu evin içindekini.nasil etkiler bilemiyorum.

+5 oy
önce (17,591 puan) tarafından

Komşu tarafından bakacak olursam ben istemem komşum köpek beslesin. Elin köpeğinin havlama sesiyle rahatsız olmak istemem yani. Hele ki gece havlarsa 

+4 oy
önce (2,176 puan) tarafından

Kuralları soruyorsaniz beslenebilir ama bütün komşularla papaz olursunuz. Arkadaşımın binasında vardı karşı altta olmasına rağmen sesi geliyordu gecesi gündüzü yok bebeğiniz vardı kızın beddua ede ede taşınmak zorunda kaldı bebek korkuyla uyaniyordu sürekli 

+3 oy
önce (4,738 puan) tarafından

Bizim mahalle de bir kaç kişi besliyor küçük köpek, her gün dışarı çıkarıyorlar. Bir ara eşimde istedi ben vazgecirdim o işteyken ben dışarı çıkarirdim o sorumluluğu almak istemediğim için vazgeçtim. Köpek bakmak zor dışarı çıkarman lazım, artı maması aşısı maddi açıdan durumun iyise sorumluluk alırım diyorsan alabilirsin iyi düşünmelisin 

+3 oy
önce (20,701 puan) tarafından

Başın çok ağrır bu konuda canım

+3 oy
önce (1,340 puan) tarafından

Apartmanda köpek beslemenin ha.yvan için adil olduğunu düşünmüyorum. 4 duvar arasına kapatıp havlamamasını bekleyemeyiz. Dışarda olmaları özgürce dolaşmaları gerek. Küçüklüğümden beri babam defalarca eve köpek getirdi. En son getirdiğine 5 ay bakabildim ama o 5 ayı bana sorun. Tuvalet eğitimi veremedik, havlaması eşyaları ısırması bitmedi. En son başa çıkamayınca sahiplendiğimiz adama geri götürdük. Köpekcikte bizde rahat ettik. Şimdi 9 yaşında kedim var. Bebekliğinden sahiplendim ölene kadar benimle Allah'ın izniyle.

+2 oy
önce (1,412 puan) tarafından

Fransada apartmanda küçük, büyük çok köpek besliyorlar. Ama şimdiye kadar öyle havlayıp sorun çıkaran köpek olmadı komşularım arasında. Olsaydı zor olurdu herkes için. Ama şu var, apartmana girerken tüyler olduğu için sürekli ayakkabının altına yapışıyordu. Her içeri girdiğimizde süpürmek zorunda kalıyordum. 

+2 oy
önce (1,316 puan) tarafından

Bizim apartmanda var çok havlıyor küçük bi köpek rahatsız ediyor insanı gece gündüzü yok kaynanamın apartmanda hemi altında hemi üstünde var sürekli havlıyorlar balkona bile çıkıp 

+2 oy
önce (52,382 puan) tarafından

köpek havlar ya ses yapar

+2 oy
önce (3,956 puan) tarafından

Haklılar bence canim 

Ben olsam bende istemem apartmanda köpeği 

+1 oy
önce (14,388 puan) tarafından

bizim apartmanda 2 tane var, biri küçük cinsi bilmiyorum biri de golden. zaten şehirlere baksan yarısından çoğu apartmanda yaşıyor. ama yine şehrin yarısında kedi veya köpek var. 

ha bazen apartman karar alabiliyor, ortak imza ile yani yüzde 50+1 ile o apartmanda evcil ****** yasal oluyor. böyle bir durumda ya taşınacaksın ya da köpeği başka birine vereceksin için el verirse

+1 oy
önce (2,191 puan) tarafından

Bizim üst kat dublekste 2 tane küçük cins köpek var. Ordakiler de apartmani yaptıran ailenin oğlu ve gelini. Kimsenin de bir şey diyeceğini sanmıyorum. Arada havlama sesleri geliyor bize ama öyle çok rahatsızlık verdikleri bir durum yok. Köpek bakmak çok zor ama bana göre. Her gün çişi, gezmesi uğraşmak lazım. 

+1 oy
önce (3,165 puan) tarafından

Allah rizasi icin apartmana evinize kopek sokmayın... bende o lanet komsunun kulaklarini cinaltmaktan usandim, gunah sahibi ediyor insani. Bahceli evde bakilsin beninilgilendirmez ama kapali evde kopek nedir yani, hem hayvana hem cevreye eziyet, yapmayın 

+1 oy
önce (2,054 puan) tarafından

Onun yerine kimseyi rahatsız etmeyecek hemde bir canlı beslemiş olmak istiyorsanız kedi kuş gibi hayvanları sahiplenip besleyin sizde rahatsız olmayın başkaları da olmasın çünkü köpek kediler gibi değil cidden ev onun için dar bir alandır bahçeli olmayan bir yerde beslenmesini doğru bulmuyorum bende evde enerjisini atamadığı için devamlı havlayacak bir de küçük ırk demişsiniz ekstra bir havlaması olacak apartmanda oturan başka birisinin yerine koyun kendinizi küçük bebeğiniz olsa veya gece uykuda olsanız aniden havlama sesiyle uyanmak ister miydiniz 

+1 oy
önce (1,607 puan) tarafından

Biz mahallede Doberman cinsi köpek bakmistik. Babam balkon demirlerine bağlardı zincirle ama birkaç kere kurtulup insanlara saldırmıştı. Ondan sonra bı firmaya bekçi köpeği diye vermistik. Köpek en iyi bahçeli mustakil evlerde bakılır diye düşünüyorum 

+1 oy
önce (355 puan) tarafından

Bak sana bir şey diyeyim mi bayramda annemle babam gelecekti ama köpeği bir yere bırakamadıları için sadece annem gelecek gibi yani bana kalırsa alma zor çünkü geçen hastalandı 5000 tl ödemişler veterinere de ben hayvanları çok severim besleyene de hiç bir şey demem apartman veya başka yerde bizim köpek öyle çok havlamaz ancak zil çalınca havlar sadece terrier cinsi ama ****** bakmak ağır sorumluluk 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 324 göst.
4 Mart 2022 Diğer kategorisinde gamzeozbk58 (1,830 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 526 göst.
27 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde aysecik (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 380 göst.
31 Mart 2021 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,942 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 413 göst.