+1 oy
223 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,153 puan) tarafından

Eşim gece için benden bükme istedi. İçi ıspanaklı gözleme gibi

1 buçuk saatir ona uğraşıyorum. 2 defa cağırdım yardıma gelmedi. En son bitmeye yakın yanına gidip en azından masayı hazırla dedim. 3 tane kalmış sınra oturur sıcak sıcak yeriz yedim 

Ben o 3 taneyi pişirene kadar onune tabağı aldı zeytin peynir aldı önüne yedi. Beklesende beraber yesek dedim dinlemedi ben onları pişirdim o oturdu yedi. Bende sinirlendim hepsi pişince afiyet olsun dedim yattım. Arkamdan ne gıcık kadınsın illa burnumdan getirecen dedi. Cevap bile vermedim.

Çok kırıldım çünkü gecenin bir yarısı o istedi diye Uğraştım yoksa iki yumurta haşlar yerdim ben sofrada öyle kaldı 

8 Cevaplar

+2 oy
önce (456 puan) tarafından

Çok kırıcı bir davranış olmuş 

-Reklam-
+2 oy
önce (5,315 puan) tarafından

Ayıp etmiş eşin gıcık olanda o nu arada

+2 oy
önce (330 puan) tarafından

Sonuna kadar haklısın öyle insana ben olsam bükme değil hiç birşey yapmazdım 

+2 oy
önce (2,249 puan) tarafından

Sen haklısın tabii ki. Benim eşim de bu ara tembelleşti. Sahur için kalktı öyle bekliyor. Ben de yardım etmiyor musun dedim. Kalktığıma şükret demez mi😡

+2 oy
önce (1,067 puan) tarafından

Gaza getirmek istemem ama çok anlayissizca bı davranış. İnsan eşi değil yani annesi kardeşi kim olursa olsun bu hareketi yapmamalı.

O kadar emek vermişsin sakin sinirle onları yememezlik yapma sen de bı güzel ye o trip hiç bir işe yaramaz kendi yemediginle kalırsın. Başka şekilde dile getir rahatsız olduğunu 😊

+1 oy
önce (461 puan) tarafından

Onu öldürmediğine şükür etsin ben o bükmeleri onun boğazında nasıl bükerdim . Ay sinir geldi 

0 oy
önce (1,076 puan) tarafından

sende oracıkta yeseydin .benimde canım poğaça börek isteyince pişer pişmez hemen yiyorum sofrayi beklemeden bence çok üsteleme 

0 oy
önce (3,362 puan) tarafından

Börek yerine eşimi bükerdim :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 161 göst.
28 Şubat 2025 Diğer kategorisinde nehirgoksu (390 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 260 göst.
27 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Sevdamoficall (64 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 240 göst.