86 kilodan 80 oldum
Şuan ramazan ayındayız diye içmiyorum kahveyi
Ama sonra tekrar başliyacam inşallah
Hedef 65
Takviye gıdaların doktor kontrolü olmadan kullanılmasını doğru bulmuyorum ben aynı kiloyu boğazımı tutarakta verebilirim:) bol eksiler
Evet çok kullandım önceden çaylar falan ama ilk zaman veriyorsun sonra kat kat geri alıyorsun en iyisi sağlıklı zayıflamak diyet yaparak
Maşallah canimm
Teşekkürler ❤️
Bende Dukan birasi ile verdim 9 kilo Ramazan'da bıraktım devam etsem mi bilemedim @Casperiye sanki sen Dukan içiyorsun sürekli sence Ramazan'da nasıl bir yol izlemeliyim içsem mi acaba
Tadı muk cnm bende yapiyom iftara yakın yapacam
Aa hem diyet hem kilo vermeye yarıyor hemde tadı güzel...
Sağol @Casperiye
Sana da en yakın zamanda bir deri bir kemik kalmış ıyy desinler 😂😂
amin aminnn😂😂 ben sade yesilcayla sevmiyorm . poset cay olan yesilcayla yapiyorum ananasli acai seftalili limonlu narli bergamotlu falan aromali olunca hos oluyo. bazen yanina kiraz sapi yada kayisi cay atiyorum bi poset. dogadani seviodum en cok mesh cikarmis hem ucuz hem aromasi guzel. bi marketten aldim 5 kutu ama hangi marktten aldim unuttum devamini alip stok yapacakdim.:) acai ananasli mesh😂 dogadani. yari fiyatindan bile azdi
Deneycem o zmn bakalım nasıl olacak teşekkür ederim cnm @Casperiye
Hangi kahveden içiyorsun canım benimde vermem gerekiyor
İndirim yapabilsen kendime indirim yaparım vallahi
Bende aynı fiyattan alıyorum:))
Trendyoldada 725 tl şimdi baktım 😂
Ama Trendyol stoklanmis ürün bizim orda satışımız yok
Biz direk şirket tarafından gönderiyoruz
Tamam kuzu sende 725 e satıyorsun trendyolda 725 e satıyor . Trendyolun normalde daha pahalı olması gerekir üstüne fiyat koyuyorlar çünkü . Senin daha uyguna satman gerekir normal şartlarda şirket gönderiyor diyorsun
Evet şirket gönderiyor
Trendyoldaki ürünlerin bizim firma ile hiç bir alakası yok
Bizim internet satışımız yok cnm
Trendyol ayrı biz ayrıyız
Bol eksilerin olsunnnn
Çok teşekkür ederim canım
hamur işi şekerede dikkat edersen daha hızlı zayıflarsın
Tabi ki onu da kesebilsem çok daha güzel sonuçlar alırım inşallah
1,437,061 soru
23,629,793 cevap
307,277 kullanıcı