+3 oy
245 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (5,053 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız bittimi işler neler yapıyorsunuz 🫶 🤗 

Menüde neler var 🤗 🤗 

Çok şükür işlerim bitti 🥳🥳

Küçük miniğimi doyurdum sıra büyük minikte sabah süt içesi gelmiş bende verdim kıyamadım 🫣🫣

Şimdi ufak bir mola verdim miniğin bugün aşıları var  birazdan babası gelip asiya götürecek o ara ben evi çekerim büyüğü doyururum 3 gün duş aldırma diyecek %99  o yüzden güzel bi duş aldırmam lazım 🤗🤗🤗 

Bugün pazar da var 🤯🤯🤯🤯 

Yemek olarak da 

Mercimek çorbası barbunya ve pirinç pilavı yapicam rabbimin izniyle bir de dün eşim ciğer almış onu yaparım 

Kısa bir balkon arası (çarşafıma bakmayın ramazan bitene kadar orda kalacak ) balkona kabin yaptım 😁 😁 

image

8 Cevaplar

+2 oy
önce (376 puan) tarafından

Günaydın canm bugün niyetli değilim boğazım ağrıyo öksüyorm çok o yüzden niyetlenmedim . Yeni uyqndım sayılır . Dünden yemeklerim var bir tek çorba yapıcam deroş şehriye çorbası istedi onu yapqrım iftara yakın . Şehriye çorbası izmir köfte pirinç pilavı piyaz kabak tarator var yeter . Miniğine geçmiş olsn afiyet olsn şimdidende sana canm

önce (5,053 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun cnm 

-Reklam-
+1 oy
önce (3,526 puan) tarafından

Günaydın. Uyandım kızıma kahvaltı hazırladım balkonu yıkadım başkada bir iş yapmadım oturuyorum. Çamaşır işim var bugün geridi klasik ev işleri sil süpür falan. Halim kalirsa dışarı çıkarım belki.

Yemeğimde dünden kuru fasulyem kaldı ama yanına ne yaparım bilmiyorum. Pilav dün yaptım ama çok az kaldi

Yorumlardan fikir olur belki

+1 oy
önce (10,428 puan) tarafından

Günaydın canım bende saat 8 bucuta kalkıp oğlumu okula götürdüm geldim halsizim biraz uyucam sonra gidip onu alırım evi toplayop cuzlerimi okurum. 

Yemek olarakta mercimek çorbası makarna turşu belki salatada yaparım 

Sahurdan sonra uyumayan ben akşama iftardan sonra uyurum inşallah 

önce (10,428 puan) tarafından

Ben hamileyim canım elimde değil uykum geliyo

+1 oy
önce (4,113 puan) tarafından

İşteyim sonra eve geçince yemek yapacam dünden kalma var ama kaynanam ramazan boyunca bizde ekstra bisey yapacam mecburen. temizlik halim kalırmı bilmiyorum, açlık cok zor gercekten Allah herkesin orucunu kabul etsin 

Kolay gelsin cnm 

önce (110 puan) tarafından

Kayınvalide yaşlı mı? İşten gelip neden siz yapıyorsunuz merak ettim 

önce (4,113 puan) tarafından

Çocuğuma bakıyo annemle birlikte. Annemle babam arada geliyolar, kaynanam tek yaşadığı için yemegi yiyip gidiyo evde tek kalmasın eşimin de içi rahat olsun diye 

+1 oy
önce (17,600 puan) tarafından

Günaydın canım. Daha hiç bişey yapmadım. Sadece eşim gelmeden içeriyi toplayıp süpürdüm gelir gelmez uyudu. Şimdi oğlanı uyutacam. Sahurdan bulaşıklar var onları halledip hamur yoguracam. Kaynanamla sac böreği yapacağız. Çamaşırim da onları asacam. WC yi banyoyu yıkayacam. Dünden tavuk çorbam kalkıştı onu ısıtacam. Eşim de tavuk mangal getirmiş gelirken onları da az fırına atar isitirim. Yeter çok şükür 

Bereketli olsun inşallahd cnm kolay gelsin çok şükür ben çamaşır as topla işinden kurtuldum 

+1 oy
önce (4,068 puan) tarafından

Günaydın dünden köfte patates vardı yanına ezogelin çorba yapıcam bayat ekmek vardı onları baharatlı kıtır ekmek yaptım pişiyor malum çamaşır süpürge bitmez onları yapıcam öğlende eşimin burnun dan tamponlar var onları aldırıcaz pazar var bugün onada gıdıcez iş çok 

Bende şimdi çocuğu aşıya yolladım evi cekicem inşallah 

Çok şükür benim çamaşır isi yariya indi kurutmam geldi sabah yikattim şimdi kurutmada 

Bizimde pazar var eşim çocuğu getirdimi işe geri dönecek akşama erken gelir ben çıkar iki dakika yaparım pazarı 

Oo çok güzel kurutman gelmiş inşallah sorunsuz çalışır tekrar güzel günler de kullan

Baska model getirdiler ama geldi çok şükür canim teşekkür ederim Allah razı olsun rabbim daha güzellerini nasip etsin inşallah 🤲 

Sağol canım

+1 oy
önce (1,040 puan) tarafından

Ben hala oruc tutamıyorum o yüzden temizlik yapıyorum enerjim varken aradan çıksın dedim çamaşır makinem bozuldu yenisini almaya gidicez eşimle işlerim cok bugün anlicağin yemekte diğerlerine ne yapıcam onuda hiç bilmiyorum 

0 oy
önce (7,537 puan) tarafından

Birazdan mukabeleye gıtcem yemeklerim dünden var zaten hiç birşey yiyemiyorum yediğimi afferdersin hep çıkarıyorum iştahım hiç yok sahurda iki kaşık yoğurt aldım sadece aşırı halsizim mukabekeden gelince çocuklar gelmeden kendı cüzü mü da okurum inşaAllah sonrası dinlenirim nasip olursa.. 

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 193 göst.
2 gün önce Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (5,053 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 258 göst.
+1 oy
10 cevap 325 göst.
26 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (5,053 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 178 göst.

Kategoriler

1,434,523 soru

23,593,578 cevap

305,686 kullanıcı

...