Günaydın gününüz aydın olsun nasılsınız hanımlar kahvaltılar yapildimi bugün neler yapacaksınız
Eşim kac gündür evdeydi o kadar güzel uyumuşum ki ayların uykusuzluğu yorgunluğu gitmiş gibi ne yemek ne bulaşık ne çamaşır çocuğu bile odaya salmadi sadece yemek yemek için kalktım sabahta yine evi topladı çıktı artık çalışmam lazım dedi haklı olarak
Dün Facebook ta video izlerken ıslak kurabiye gördü olsa yenirdi dedi o içime dert oldu yumurtayı yagi çıkardım oda ısısı na gelene kadar bi kahve içeyim dedim belki benim anlık postlari özleyenler vardır
Günaydın nasılsın Büşra
Bende kalktım koltuk örtülerini yıkadım asıcam çocuğu doyurucam iş güç beni bekler
Eşin nasıl o kdar kaldı evde izinmi aldı cnm afyet olsun o çikolataları yicekmisin hepsini bende annem gelmiş hiç firsadim yok o misafirlik o ziyaret yada annemi görmeye gelen banda gün doğdu hep evdeydim ama kızımın diş ağrıları var gündüz birşey yapamiyom ek gıda dönemi bide annemde eskisi gibi bakamiyo çocuk yani her şey birbine giryo eşim 2 günüdür yılık izne çıkmış bugün temzlige baslicaz yoksa bu gidişle mevlit işim kalacak çok stresliyim bu aralar hayırlısıyla versem pazartesi vermeyi düşünüyorum inan bende bir haftadır yokum burda arda firsad buldukça gece bakiyom senin postlara bende denk gelmedim
Rabbim acil şifalar versin de rüzgar paşalı postlar açılsın inşaAllah ya
1,493,573 soru
24,402,532 cevap
350,267 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın