0 oy
138 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (362 puan) tarafından

çok kararsızım kızımın ilk ramazan bayramı 10 aylık şuan anne kız kombinler cıvıl cıvıl ama ben düz elbise istiyorum kızıma şimdi daha cicili alsam ilerde mi kombin gibi yapsam 

image

image

image

yani bu tarz düşünüyorum açıkçası

4 Cevaplar

0 oy
önce (1,405 puan) tarafından

yeşilin modelini sevdim onun soft bi rengini tercih edip kızına aynı renk başka model kıyafet alabilirsin bence.

önce (362 puan) tarafından

aynen mantıklı

-Reklam-
0 oy
önce (7,733 puan) tarafından

Kombin değil ama aynı renk tonlarını alıyorum bende yeşil olana bakmıştım çok şık ve sade

evet bende beğendim

0 oy
önce tarafından

Benim kızımda on aylık bende kombin yapsam mı diye düşündüm ama daha sade giyinmeyi seven biriyim, bire bir de hiç almadim bu yüzden, benzer yada aynı renklerde alıyorum uyum yapıyorum yani. Bir de zaten biz bir kıyafetle bayramı çıkartabiliriz de bebislerin kıyafetini aynı gün içinde bile birkaç kez değiştirmek gerekebiliyor. Hangi birini kombinleyelim 😁 o yüzden kombin birkaç saatlik durumlarda daha iyi sanki. Düğündur doğum günüdür mevlid falan gibi.

haklısın çok teşekkür ederim

0 oy
önce (1,050 puan) tarafından

Benim oğlum var ama ben bazen şeye dikkat ediyorum canım aynı renklerde tonlarda falan giyiniyoruz hoş duruyor gibi geliyor. Sen de renk olarak aynı tonlar tercih edebilirsin 😊

bende öyle yapacağım teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 210 göst.
+1 oy
8 cevap 182 göst.
+1 oy
10 cevap 148 göst.
25 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde fatos18 (1,828 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 238 göst.