Akşama ne pişiriyorsunuz kızlar
Mantar sote pilav üstü tavuk yoğurt çorbası lazanya salata
Hepsini yapıyor musun canım çok değil mi
Azar azar yapiyurum cnm o yüzden bitiyor lazanyada kaynanam gile gonderecem biraz oda biter
Nohut pilav yayla çorbası eşim makarna istedi onu yapcam allah kabul etsin inşallah
Bamya pirinç pilavı yaprak sarması pasta
Afiyet olsun
Bamya sevmeyenlerdenim
Dünden yaprak sarma var yanına köfte yapıcam yeter eşim iş yerinde oluyor zaten
Dün den mercimek çorbası var pilav fırında patates düşündüm ama fikirlere açığım bekliyim bende
Mercimek çorbası taze fasulye yemeği pirinc pilavı közlenmiş kırmızı biber yogurtlusu ☺️ tatlı yapar mıyım bilmiyorum ama çok uykusuzum oğlumun durumuna bağlı artık uyursa belki 😄
Karnıyarık
Makarna pilavdan sıkıldık biraz
Tarhana çorbası
Humus
Turşu
Kadayıflı muhallebi dünden var
Sehriye çorbası
Köfteli araka yemegi
Salata
Sütlac
Dünden Kuru fasülyem var birazda kıymalı pide var. Yaninada yoğurtlu patates salatası canım istedi onu yapacam. Salata hoşaf falan derken çok bile
Mantı var onu yapcam yanına çiğ köfte yapsammı gidermi die düşünüyordum postu gördüm 😅 sizce de gidermi
Karnabahar bulgur pilavı yapacam
karnabahar haslar yogurtla karisitirip yerim ben cigde yerim sen nasi yapiyon ben her turlu yerim 🙈
Salçalı yaptım ben
Mercimek çorbası sebzeli terbiyeli köfte pilav salata tatlı yapmıyorum eşim yemiyor bana da hurma yetiyor
corba salata kofte patates tulumba tatlisi gelmis gorunce aldim tatlida var bize ideal
Ispanak yemeği, makarna ve yoğurt herkese afiyet olsunnn
Barbunya yemeği pilav salata da yapacaktım ama salata malzemem kalmamış çarşıya gitmeye de üşendim tatlı olarak da kadayıf
Mercimek çorbası
Barbunya yaptım
İftara yakın pirinç pilavı ve salata yapıcam
Dün akşam eşim ciğer almış onu yaparım belki üşenmezsem çünkü daha pazara gidip gelicem
Tarhana corba. Eşime sulu et bana kavurma, pirinç pilavı, tirit, salata . Allah bereket versin
Beşamel soslu Köz patlıcan yatağında et köfte yanına domates çorbası yaptım Bir de ayran
Tepsi böreği çayla yeriz canım
1,436,622 soru
23,623,584 cevap
306,949 kullanıcı