selamun aleyküm kızlar hiç yemedim daha önce de hiç yapmadım canım çok istedi ben pudingle yaptım tadı nasıl oldu hiç bilmiyorum inşallah güzel olmuştur çilek reçelinin içindeki çilekleri aldım üzerine kattım 😂 belki sizede fikir olur
Eline sağlık canım güzel görünüyor
Teşekkür ederim Allah razı olsun ablam ❤️
Pudingle de cok guzel oluyo diğer türlüsünü hiç denemedim her türlü pudingle yapıyom ben 🥰
Eline sağlık
Teşekkür ederim Allah razı olsun canım içim ferahladı bende nasıl olur bilemedim deneyim dedim güzel olursa yaparım arada 🥰
Muzlu pudingle de cok güzel oluyor denemeni tavsiye ederim 🥰 bu hazır tavuk göğsü tatlısı var onunla da güzel oluyo
Bidahakine muzlu denerim inşallah puding vardı elimde olanla yapmaya çalıştım 🥰fikrin için teşekkür ederim
Rica ederim afiyet olsun🥰
kadın dediğin hep bi alternatif düşünür reçel fikri çok iyimiş elleribe sağlık
Üzerine katıyorlar çok hoş duruyor dolaba göz attım üzerine ne katsam diye aklıma reçel geldi 😂 teşekkür ederim ❤️ ☺️
Eline sağlık canım çok güzel görünüyor
Teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim ❤️ ☺️
Rica ederim canım benim
Ben pudingle daha çok seviyorum daha eline sağlık canım çok güzel gözüküyor
İnşallah tadı da güzel olmuştur çok teşekkür ederim ❤️ ❤️☺️
Aleyküm selam rahmetullahi ve berakatuhu kardeşim benim çok güzel görünüyor benimde dün aklımdan geçti yapmak hem ellerine sağlık hemde size şimdiden afiyet olsun ❤️✨❤️😘
Yaa keşke yakın olsak yapmayı çok seviyorum uğraşmayı hem vakit geçsin dedim sende yarın yaparsın inşallah kardeşim çok teşekkür ederim seviliyorsun ☺️🥰❤️
Rica ederim canısı güzel düşüncen yeter bide inşallah bakalım sende Allah için seviliyorsun❤️✨❤️😊
❤️❤️🥰
414,177 soru
12,464,725 cevap
46,852 kullanıcı