+1 oy
312 göst.
önce Moda kategorisinde (508 puan) tarafından

Nasıl olms kizlar ben hamurunu actm

7 Cevaplar

+3 oy
önce (508 puan) tarafından

image

kizlar foto burda
önce (1,965 puan) tarafından
+1

Eline sağlık.kuzu çok güzel gözüküyor canim cekti🤤

-Reklam-
+1 oy
önce (292 puan) tarafından

Çok güzel olmuş ♥♥tarif var mı

Vereyim cnm ama ben 1 kilo kiymaya soğan ,biber kapya ,yeşil biber,sarımsak,maydonoz, domates hepsinden bol bol kattım baharat yağ hepsini karıştırıp birde salça tuz iç harcı bu kadar sonra da hamur mesela çok yapmak istersen arttırabilirsiniz,ben beş su bardağı un,bir tatlı kaşığı tuz,2 su bardagi Ilık su kattım ama unun cinsi farklı olabilir birz daha katabilirsnz cıvık olursa beze beze mandalina kadar yuvarlak yapın açın gerçekten kendi kendjne aciliyr zorlamyr sizi hemn acilyr

Bu un kıymayla aynı anda bitti mi harcından arttımı. Elimde suan 1 kg kıyma var

Kıyma artı cnm istersen o kiymayi bol yarısını buzluğa o yarisyla yap bu hamur ölçüsü yeter yarım kilo olan kiymaya inan iç malzemesini bol kat çok lezzetli oldu tek kıyma yemeyin yani biberin tadı soğanın tadını bütün içindekilerle beraber hepsini bir yiyin bayildm bundan sonra evde yaparım cnm artık😁norml hani sarma yaparız iç harci bol olur ve salçalı yağlı olur öyle yap 

Lazzkizi ben artani normal dolaba kattım mesela yarın hamur acicam yine yapacm yaptığım yarimla doyduk bitti beyendik o yarimida yarın yapacagim ya direk buzluğa atarım başka zmn yeriz yâda yarın yine yeriz yanına birşeyler hazırlarım 

Sağol. Adım melike bu arada

+1 oy
önce (156 puan) tarafından

Güzel görunuyor bende şimdi yapacm tavada yapacam 

önce (1,220 puan) tarafından

Elektrikli tavadamı

Ben fırın da yaptm cnm pişman olmazsınız ilk defa yaptm çok guzl oldu orucu beklyrm😁

Yok norml tavada 

önce (1,220 puan) tarafından

Kıyma harcı çiğ kalmıyor mu

Yok hiç birşey olmuyor ve ben kıymasiz yaptım çok da güzel oldu hamuru açıp tavaya koydum iç harcını üzerine koydum  ocağa koydum hamurumun ustünü kapakla kapattım orta ateşte pistiler 

0 oy
önce (2,723 puan) tarafından

Ellerine sağlık canım güzel görünüyor afiyet olsun . Evde yapilan herşey daha lezzetli geliyor bana 

Demi dedim kocaya kendimiz için evde yaparım misaifir baya kalabalık olursa bakarım duruma göre dedim işte koca bahane bulmasa herks el lezzetimi beyeniyr bjr kocaya beyendiremiyorum bahaneler bulur tuzu az dedim at yani yemege

0 oy
önce (8,251 puan) tarafından

ohh mis gibi gorunuyor wllerjne saglik

Saglsn cnm bnm Allah razı olsun şimdi koca inslh bahane bulmz tuzu az süsü az vs diye orucluyum bu kadar oluyr anca 

0 oy
önce (3,193 puan) tarafından

Güzel görünüyor ellerine sağlık afiyetle yiyin 

0 oy
önce (1,768 puan) tarafından

Ellerine kollarına sağlık canım çok güzel görünüyor 🤗 afiyet şifa olsun 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 19 göst.
0 oy
38 cevap 1,460 göst.
0 oy