Cinsiyetleriniz kaçıncı haftada belli oldu arkadaşlar özel hastane mi devlet mi bildi ?
Benim kızım hiç göstermedi kendini 😁 detaylı ultrasonda doktor tahminde bulundu sadece o da kesin değil dedi 😁
Yok canım değilim bana dua et 😍
Yaa bana da bi erkek bi kız dediler merak ediyorum bende sağlıklı hayırlı olsun da belirsizlik çok meraklandiriyor insanı
Rabbim en kısa zamanda en hayırlı şekilde nasip etsin inşallah. Bana dua ettiğinde hamile olduğumu öğrendim , şimdi ise doğum yapmak için gün sayıyorum . 37+3 haftalık olduk çok şükür. Rabbim sanada nasip etsin inşallah ve isteyen herkese inşallah
Amin amin inşallah Allah razı olsun benimki kalbi durdu malesef öyle olmasaydı şimdiye bende tam bu zamanda kucağıma alacaktım 😢
Sende sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah 🤲
Amin inşallah Allah razı olsun canım 🙏🏼
Ben Hürrem gibi hamileliğin başından beri erkek doğurucam diye geziyordum 😂 17. Haftada özel hastane de öğrendim erkek olduğunu . Özel hastanelerin aletleri daha gelişmiş oluyor 32. Haftaya kadar özel hastane de kontrole gittim ama yaşadığım şehire geri döndüğüm için ve özel hastane olmadığı için devlet hastanesinde doğum yaptım. Allah razı olsun burası da özel gibiydi
TTeşekkürler:)
Rica ederim canım 🌺
3 tane kızım var en küçüğüm doğuma kadar göstermedi
Oo masallah nazlı prenses olmuş senin küçük :)
Hemde nasıl canım
Son haftamda Ankara'dan bir doktor gelmişti ve bana kızlar kendini göstermeyen bebeklerin yüzde doksanı kızdır . Hakikatten dediği gibi de oldu
17.haftamda oglumj ogrendim canim ozeldeydi ama.kizlarimida hep detayli ultrasyonda ogrendm oda gostermedikleri icn
Tesekkurler :)
Özel de 13. Haftada kızım olacağını ogrendim
Ne güzel değişme olmadıysa:) bana 13te erkeğe benziyor dediler 15te kız dediler kafamız karıştı
Vallahi soyle ayın 6 sinda 16. haftaya giricez devlete gidecem iste muayene için bir korkmuyor da değilim farklı birsey söyler diye 🤣ama özel deki doktora 2 3 kere sordum eminmisiniz kesin mi felan diye eminim kesin dedi Kızım olacağını çok benimsedim ismini buldum kıyafetlerini alıyorum felan
Değişmez canım o zaman ya hep kız demisler :) Allah gönlünüze göre nasip etsin
Bende 14. Haftada özelde bana erkek dedi doktor
16 haftada devlette bana erkek dedi şimdi 21 oldum devlete kontrole gittim bacaklarını kapatmıştı ama doktor gene erkek tahmininde bulundu
Sağlıkla gelsin insallah tesekkurler cevabınız icin
Önemli değil cnm ❤️
İlk oğluma12. Haftada özel hastane kız dedi devlet erkek dedi ben oğlum oldu
İkincisine de erkek diyor devlet hastanesi ve organını gösterdi baya
Tebrik ederim sağlıkla gelsin yavrunuz tesekkurler cevap icin
Devlette 2 farklı doktorda kız dedi. Detaylı ultrasonda belli olacak kesin kız mı diye. 2 çocuğum var. Onları özeldeki doktorum söylemişti
Kaç haftalikken söylediler bende detayliyi bekliyorum 16+3 suan
Özeldeki doktorum kızıma 11+5 de kız dedi. Oğlumda ilk başta yanıldı. 12+6 da kız demişti 20+6 da kesin erkek olduğunu anladık. 3. Bebeğime 15+3 de devlette doktor kıza benziyor demişti. Bugün gittim 17+1 devlette başka doktor kız dedi yine
Masallah Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin tesekkurler cevabınız icin
Amin inşallah ❤️ rica ederim
1,440,284 soru
23,677,401 cevap
309,994 kullanıcı