+1 oy
121 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (65 puan) tarafından

Cinsiyetleriniz kaçıncı haftada belli oldu arkadaşlar özel hastane mi devlet mi bildi ?

8 Cevaplar

+1 oy
(2,411 puan) tarafından

Benim kızım hiç göstermedi kendini 😁 detaylı ultrasonda doktor tahminde bulundu sadece o da kesin değil dedi 😁

(2,411 puan) tarafından

Yok canım değilim bana dua et 😍

(65 puan) tarafından

Yaa bana da bi erkek bi kız dediler merak ediyorum bende sağlıklı hayırlı olsun da belirsizlik çok meraklandiriyor insanı 

(346 puan) tarafından

Rabbim en kısa zamanda en hayırlı şekilde nasip etsin inşallah. Bana dua ettiğinde hamile olduğumu öğrendim , şimdi ise doğum yapmak için gün sayıyorum . 37+3 haftalık olduk çok şükür. Rabbim sanada nasip etsin inşallah ve isteyen herkese inşallah 

(2,411 puan) tarafından

Amin amin inşallah Allah razı olsun benimki kalbi durdu malesef öyle olmasaydı şimdiye bende tam bu zamanda kucağıma alacaktım 😢

Sende sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah 🤲

(346 puan) tarafından

Amin inşallah Allah razı olsun canım 🙏🏼 

-Reklam-
+1 oy
(801 puan) tarafından

Ben Hürrem gibi hamileliğin başından beri erkek doğurucam diye geziyordum 😂 17. Haftada özel hastane de öğrendim erkek olduğunu . Özel hastanelerin aletleri daha gelişmiş oluyor 32. Haftaya kadar özel hastane de kontrole gittim ama yaşadığım şehire geri döndüğüm için ve özel hastane olmadığı için devlet hastanesinde doğum yaptım. Allah razı olsun burası da özel gibiydi 

(65 puan) tarafından

TTeşekkürler:)

(801 puan) tarafından

Rica ederim canım 🌺

+1 oy
(644 puan) tarafından

3 tane kızım var en küçüğüm doğuma kadar göstermedi 

(65 puan) tarafından

Oo masallah nazlı prenses olmuş senin küçük :)

(644 puan) tarafından

Hemde nasıl canım 

Son haftamda Ankara'dan bir doktor gelmişti ve bana kızlar kendini göstermeyen bebeklerin yüzde doksanı kızdır . Hakikatten dediği gibi de oldu 

0 oy
(2,948 puan) tarafından

17.haftamda oglumj ogrendim canim ozeldeydi ama.kizlarimida hep detayli ultrasyonda ogrendm oda gostermedikleri icn

(65 puan) tarafından

Tesekkurler :)

0 oy
(143 puan) tarafından

Özel de 13. Haftada kızım olacağını ogrendim

(65 puan) tarafından

Ne güzel değişme olmadıysa:) bana 13te erkeğe benziyor dediler 15te kız dediler kafamız karıştı 

(143 puan) tarafından

Vallahi soyle ayın 6 sinda 16. haftaya giricez devlete gidecem iste muayene için bir korkmuyor da değilim farklı birsey söyler diye 🤣ama özel deki doktora  2 3 kere sordum eminmisiniz kesin mi felan diye eminim kesin dedi Kızım olacağını çok benimsedim ismini buldum kıyafetlerini alıyorum felan 

(65 puan) tarafından

Değişmez canım o zaman ya hep kız demisler :) Allah gönlünüze göre nasip etsin 

0 oy
(837 puan) tarafından

Bende 14. Haftada özelde bana erkek dedi doktor 

16 haftada devlette bana erkek dedi şimdi 21 oldum devlete kontrole gittim bacaklarını kapatmıştı ama doktor gene erkek tahmininde bulundu 

(65 puan) tarafından

Sağlıkla gelsin insallah tesekkurler cevabınız icin

(837 puan) tarafından

Önemli değil cnm ❤️ 

0 oy
(809 puan) tarafından

İlk oğluma12. Haftada özel hastane kız dedi devlet erkek dedi ben oğlum oldu

İkincisine de erkek diyor devlet hastanesi ve organını gösterdi baya 

(65 puan) tarafından

Tebrik ederim sağlıkla gelsin yavrunuz tesekkurler cevap icin

0 oy
(1,610 puan) tarafından

Devlette 2 farklı doktorda kız dedi. Detaylı ultrasonda belli olacak kesin kız mı diye. 2 çocuğum var. Onları özeldeki doktorum söylemişti 

(65 puan) tarafından

Kaç haftalikken söylediler bende detayliyi bekliyorum 16+3 suan

(1,610 puan) tarafından

Özeldeki doktorum kızıma 11+5 de kız dedi. Oğlumda ilk başta yanıldı. 12+6 da kız demişti 20+6 da kesin erkek olduğunu anladık. 3. Bebeğime 15+3 de devlette doktor kıza benziyor demişti. Bugün gittim 17+1 devlette başka doktor kız dedi yine

(65 puan) tarafından

Masallah Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin tesekkurler cevabınız icin

(1,610 puan) tarafından

Amin inşallah ❤️ rica ederim 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 104 göst.
10 Şubat 2025 Diğer kategorisinde H&A&Z (2,291 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 208 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Sunflower (1,145 puan) tarafından soruldu
0 oy