+2 oy
204 göst.
önce Diğer kategorisinde (4,397 puan) tarafından

Size şimdiki hayatınız ve tüm yaşadıklarınız gösterilse ve o güne dönme şansı verilse Yine de eşinizle ilk buluşmaya gider miydiniz?

Ben bugünkü öfkeli halimle cevap verecek olursam ülke bile değiştirirdim sanırım ☺️

Sizler ne yapardınız gelsin cevaplar ☺️

Ha bide uzun zamandır yoktum kimler hala burda yeniler kimler ne var ne yok anlık da olsundu ☺️❤️

15 Cevaplar

0 oy
önce (157 puan) tarafından

Koşa koşa giderdim 😅🥰

önce (4,397 puan) tarafından

Maşallah maşallah Allah bozmasın diyelim o zaman ☺️❤️

önce (157 puan) tarafından

Aminnn cunlemizin

-Reklam-
0 oy
önce (1,063 puan) tarafından

Eşi boşver anneyle ilk buluşma var ya ona bile gitmezdim 

Anneyle ilk buluşmadan kasıt ne tam anlayamadım ama :) 

Doğum 

Yaa tahmin ettim ama cevabın bu olmamasını diledim sanırım hayatın mutsuz bir dönemindesin sende bu durumu çok iyi bilirim bu ruh halini  sorun ne bilmiyorum ama Rabbim senin de kalbine ferahlık versin insallah :(

Çok teşekkür ediyorum tüm bu yollardan geçtim çok şükür hayatımın en güzel dönemindeyim şükürler olsun 

Çok şükür canım çok sevindim ❤️

0 oy
önce (15,144 puan) tarafından

Eşimi seviyorum ve mutluyum ama yinede gitmezdim 

Dimi bazen böyle düşünmüyor değil insan 

önce (15,144 puan) tarafından

Ben bekarlığımı özlüyorum hesap verme yok sorumluluk yok full özgürlük var ne kadar eş desteğim tam olsada başımda kavak yelleri esen günlerimi çok özlüyorum bu yüzden evlenmemiş olmayı tercih ederdim

O günler gerçekten güzeldi ama benim çok kısa sürdü çünkü eşim uzun zamandır hayatımda 2010 da tanıştık 2019 da evlendik yani Bi nevi çocukluğum gençliğim hep onunla geçtiği için o dönemleri de içimden geldiği gibi hakkıyla yaşayamadım bence 

0 oy
önce (8,561 puan) tarafından

image

Uzun zamandır olmadıgın için sorulan soruyla gelmişsin demek 😁

Soruya gelince beni eşimden başkası çekemezdi şimdiye boşanmıştık o sebeple ben zamanımda kalayım 🤣kociş kahve yap dedi içtik kaldım öylece😊

Aa aa böyle Bi post ben yokken açıldı mı yani kaçırdım :(

Çocuğu uyuturken aklıma geldi Bayadır da giremiyordum açayım dedim bende :) 

önce (8,561 puan) tarafından

Bende yoktum 2 aydır seni bliyom yorumlardan susamcım😘

Yaa ☺️❤️

0 oy
önce (3,562 puan) tarafından

Bazen dünyanın en mutlu insanı olurum bazen nevrim döner nerden evlendime gelirim terazi Burcu özelliği olsa gerek 😅 ondan hiç bilemiyorum bu sorunun cevabını 

Sağlık olsun ☺️

0 oy
önce (6,417 puan) tarafından

İlk buluşma olmadı 😂😂 çocukluktan beri tanıdığım için doğmamayı seçerdim herhalde 🤣🤣 

Hahahha Allah iyiliğini versin ikinci soruşun bu 😂 Hafsa ben 

İnan tahmin ettim ama senin nick ice Queen olarak kalmış aklımda emin olmak için sordum bi de çocukluktan tanıyorum deyince ordan da anladım ama ne olur ne olmaz uygulamaya güven olmaz sonra sen diye başkasıyla konusuruz falann maazallah ☺️☺️

😂😂😂İyi yaptın haklısın. İcee queen Di etiket olmuyordu sadece Queen yaptım bende 

İyi ettin canım sen nasılsın senin minik adam nasıl bizimki 28 şubatta 3 yaş oldu ❤️☺️

İyi hamd olsun idare ediyoruz

Bizimki 21 elimde 3 doldurdu çok hareketli yaramaz olmaya başladı ☺️ yemek yemesi sıkıntı bide kabızlık sorunu var 😕onun dışında bir sıkıntı yok şükür

Sen nasılsın Bayadır yoksun aklıma geliyorsun yazacam diyorum unutuyorum sürekli 

0 oy
önce (10,419 puan) tarafından

Tabiki hayır 

Eşimi seviyorum ama hayirr

Seviyorsan neden peki canım 

önce (10,419 puan) tarafından

Ailesinden çok çektim maddiyat olarak çok çektim

Yıllarca çalışmadigi için birlik yaşadım 

0 oy
önce (1,555 puan) tarafından

Keşke daha önce erkenden bulup koşa koşa gitseydim çok geç kaldık çok 😂

Ahh hülyam Allah bozmasın daim etsin insallah ❤️

Amin balım Amin Allah razı olsun 💜 sen miydin postu açan susamcim Bayadır görünmüyorsun iyi misin canım benim minnoş nasıl 😘💜

Bendim bendim ☺️❤️

İyi çok şükür canım giremez oldum artık app e uygulama Bi türlü gelmedi eski telefonu da evde Bi yerlere atıyorum diye bakamaz oldum buraya 

Minik adam büyüyor şükür 28 şubatta 3 yaş doğum gününü kutladık ☺️❤️

Dicle kuş nasıl ❤️

Oyyy maşallah kuzuma Rabbım bağışlasın inşallah canim nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara inşallah iyiki doğmuş bal yavru 😘💜

Dicle de iyi çok şükür teyzesi Allah razı olsn 💜

Ben app e de geldi diye biliyorum yaa bence gelmiş canım geçen yanlış hatırlamıyorsam öyle bir konu geçiyordu burda 😂

Yaa Allah razı olsun canım çok teşekkür ederiz ☺️❤️ 

Bi kontrol edeyim varsa yüklerim daha kolay olur girmem uzak da kalmam ☺️❤️

0 oy
önce (1,378 puan) tarafından

Bilemedim çok kararsızım eşim çok iyi bir insandır merhametli evine bağlı fln ama yapilarimiz çok uymuyor ben çok cıvıl cıvılım o aşırı sakin ve donuk konuşmayı sevmez şaka sevmez fln bazen keşke biraz daha kafalarimiz uyuşsa diyorum 

önce (2,177 puan) tarafından

Aynen yaa kahkaha atmayı unuttum onunlayken

+1

Gerçekten uyuşmak çok önemli ya keşke herkes ehline denk gelirse Bi söz var ya hani ehline denk gelmeyen her şey ziyan olur can da inci mercan da,,

Bi çok kadın böyle ziyan oluyor yanlış karakterlerle 

önce (1,378 puan) tarafından

Maalsf öyle canm 

0 oy

Şu harika çocukları görünce evet demek istiyorum..  ama eşimle pek paylaşımımız olmadığı için, ailesini de sevmediğim için hayır demek istiyorum yarı yarıya 😅

+1

Doğru çocuk işin içine girince her şeye katlanan biz anneler onlar için yine bu hayatı yaşamayı seçerdik belki de 

Aynen canım 🩷🥲

0 oy
önce (789 puan) tarafından

Arada cok sorunlar yasandi bu soruyu o donemlerde sorsaydin asla gitmezdim derdim ki esimin yuzunede boyle oacalgini bilsem asla evlenmezdim demisligim var ama o sorunlar asildi yaralar sarildi suan ikk bulusma degil direk nikah salonunda bulusurdum Allah razı olsun esimden 

Hakkaten hiz sen nerdesin bayadir bende napiyim biraz sinirlendim bugun basima vurdu hala gecmedi ilacda ictim ama yok temizlik falsn yaptim oyle iste yataga girdim zibarcam nasipse 

Nick değişti sanırım kimdin sen kuran aşığı canım ☺️❤️

Valla hayat telaşı buraya vaktim kalmaz oldu pek özledim de ama ☺️

Ah o baş ağrısı çok fena ya benim de gün öyle geçiyor parolla kanka oldum ama onun da işe yaradığı söylenemez 

Sen veni bil.ezsin belki ya ama ben seni cok gordum burda merve1112 ben hesabi da degistirdim bi ara kapattim geri geldim vurayi insan ozluyo da eski tadi ykk oetalik karisti eskilerden kimse kalmadi olaninda tadi kacti yeniler ortaligi bozdu 

Kız seni nasıl bilmem temizlik aşığı bacım ahahah :))) 

çokça sohbet etmişizdir burda postlarda seninle ❤️

Aaa ben tanimazsin diyodum Allah sevenden sevdirenden razi olsun ♥️

Eskisi gibi degilim kiz o kadar yapmiyorum 

0 oy
önce (171 puan) tarafından

Eşim için gitmezdim ama oğlum var ya  buluşmaya gitmesem oğlumda olmazdi oğlum için giderdim belkide çocuğundan vazgecemezdim gene başıma kaldı kocam o yüzden :)

Off off çocukların hatırına varlar resmen bunlar başımıza kaldılar yine desene ☺️☺️

0 oy
önce (1,085 puan) tarafından

Kesinlikle giderdim. Bütün hayatımı değiştirirdim, mesleğim okulum ilişkimizdeki birçok şey... Ama o hep sabit.

Maşalllah Allah bozmasın ❤️

önce (1,085 puan) tarafından

Amin ❤️ cümlemizi de 

0 oy
önce (9,066 puan) tarafından

Yerine göre değisiyo ya 

Öyle oluyor valla 

0 oy
önce (12,872 puan) tarafından

Gitmezdim sanırım