Arkadaşlar bişey sormam lazım şimdi ben annemle ne zaman görüşsem üzülüp ağlıyorum yarın annem sabahtan temizliğe geleceğini yardımcı getireceğini söyledi bende geri çevirmedim ama annemin şu dönemde gelmesini eşim istemiyor doğum olana kadar gelmesin diyor moralini bozup ağlatıyor seni bebek etkileniyor diyor gelecek olsaydı son ana kadar beklemeyip gelseydi diyo bende gelme demedim bişey demedim dedim şimdilik gelmesin dedi yarın nasıl gelme diyim birde gelse zaten o gelmeden gitçek ne yapmalıyım
Annen seni üzüyorsa sen etkileniyorsan aglayacaksan falan anneni temizlşk yapsın diede cagırma bemce eşin karı bayan bulsun yardımcı
Karı bayan bulsun ne kız Allah seni hdkdjjsjdjjsj
Ona bende güldüm karıbayan :D senin dediğini anlamadım yardımcı gelecek annem basında duracak işte
Yorumlarını okudum canım işde belki pişman olmuştır annen gelsin bazı arkadasların dediği gibi eşine yansıtma 50 de kötü olsa annen benimde var biraz skntılı ama annem yani atsam atamam gelsin gelmek isdiorsa yardımcı olsun kendş agzıyla demiş işde insallah sorunsuz olur
Eşime ne diyim çıkıp gelmiş diyim
Annem şikayet ediyor onun yanındada yapıyor oda rahatsız oluyor
Ne için üzüyor seni
Sürekli bir laf bir tartışma oluyor bir araya gelince geçen bıraktı 2 saat ağladım orda eşimde bir süre görüşme dedi en azından bebek doğsun sürekli etkileniyor dedi ama evi temizletmek zorundayım haftaya doğum yapcam çünkü ben bişey demedim kendi düşünmüş desem olur mu ki gel yada gelme diyemem dedim bebeğin psikolojisini bozuyor dedi
Ne olursa olsun annenle aranizdaki meseleyi eşine söyleme ben söylemem cünkü annem naparsa yapsın o benim annem arada hataları olacak benimde olacak
Teşekkür ederim mantıklı geldi ben bugün halıları falan yıkadım akşam sen silersin sereriz falan dedim anlamasın diye de annen gelmesin dedi ne gel ne gelme diyemedim dedim gelmesin şimdi dedi sabah ben uyurken gelmiş derim
Tm canım öyle yap işallah güzel olur senin icin
İnşallah doğurmadan halletmek istiyorum içime sinmiyor böyle
Sinmez tabi canım isallah güzel temizlersiniz merak etme
İnşallah
Valla esiniz sizi ve bebeginizi korumak istemekte cok hakli sonucta onun ailesisiniz. Annenizle aranizda nasil bir iliski var bilemem ama sizi uzdugunu bile bile oyle davraniyorsa ben olsam biraz mesafe koyarim. Hamile misiniz yoksa bebeginiz dogdu mu anlayamadim ama gelme diyemeyecekseniz disarida isim var deyip cikin. Doktora gitcem kontrol vardi unuttum fln deyin. Madem yardimci gelecek yapsinlar temizligi sonra gelin eve siz de annenizle uzun sure gorusmemis olursunuz.
Hamileyim sürekli ağlatıyor bir araya gelince bir laf söylüyor bişey yapıyor bende ağlıyorum ama yarın ihtiyacım var doğum yapcam haftaya eşimde bebek çıkınca gelsin dövüşürsünüz diyor ama ben kadınla anlaştım kendi gelmiş desem
Esinize soylemek icin bahane ariyorsaniz o da olur. Ama annenize bence tepkinizi gosterin beni uzecek seyler soylemenden hoslanmiyorum devam edersen gelme bir sure gorusmeyelim deyin. Simdiden boyleyse bebek dogdugunda illaki destek icin yaniniza gelmek isteyecek bu sefer bebek gercekten etkilenecek. Artik sadece siz soz konusu degilsiniz. Sizin tum uzuntunuzu stresinizi bebekler hissediyor inanin. Onceliginiz bebeginiz olsun. Sizi bu kadar etkilemesine de izin vermeyin. Yani hayatiniza bu kadar karisacak ne soyluyor olabilir ki. Bu sizin aileniz sizin hayatiniz sizin kararlariniz. Kendinizden emin olun.
Ben kendimden eminim sadece bir araya gelince laf çıkıyor bişey oluyor tartışıyoruz eşimin yanındada oluyor birşey söylüyor ağlayınca eşimde rahatsız oluyor geçen 2 saat durdum 2 saat agladım
Gelme dedim gelmiş dersin yarın sorarsa yalan da söylemeye gerek yok kadına da bişey dememissin zaten bu saatten sonra bişey denmez eşine de çok yansıtma canım sana iyi gelmiyorsa kendin sınırını çiz görüşme
Kendi sürekli beni şikayet ediyor öyle desem bişey olmaz galiba mantıklı bugün anlamasın diye eşime dedim halıları makinede yıkadım yarın ben sereyim dedi tamam siler sereriz dedim olur demi öyle
Geldiğini gizleme canım bu durum başka öyle yaparsan yalancı konumuna düşersin gerek yok esin de seni düşünüyor sonuçta gelme dedim içime sinmez geldim dedi dersin bişey de yansıtmazsın
Olur bu mantıklı
Bence eşinin annenle arandaki ilişkiye dahil olması doğru değil. Buna izin verme gerekeni kendin yap derim. Annene temizlik yapmayacağını söyle istersen ev temiz dersin yada işim çıktı falan diyebilirsin. Ama bence gelip yardım etsin gitsin gerekirse sonrasında mesafe koyarsın gelme demek kırıcı olur
Eşime gelmiş derim ne diyim derim bu zamana kadar hiç gelmedi hiç bir yardımı dokunmadı ne manevi ne maddi saçma sapan konuştu bir araya gelincede bir laf söyleyip aglattı sürekli beni eşimde bebeğe bişey olacak gelmesin diyo ama evi temizletmek zorundayım haftaya doğum yapcam
Senin için zor bir durum 😕 bence son yardımını yapsın bir şey derse de hiç umursama işini gör en azından kendi sağlığın için tek başına yapamazsın
Eşime ne diyim kendi gelmiş diyim düşünmüş diyim yanlız kalma diyo bişey der diyo ama napcam
Eşin niye karışıyor ya karışmasın anne kız ilişkisine
Sorun yapacak biriyse kendi geldi haberim yok dersin yapacak bir şey yok
Onun yanındada oluyor çünkü oda hamileyken yapmasın diyor
Oda haklı kendince 😕
Onun için ona bişey diyemiyorum çünkü gebe değilken olsun ailem diyip geçiyordum sürekli tartışma yaşandı annem babam kardeşim sürekli strese soktular oda şimdiki süreci rahat geçir dedi gelmeye niyetleri olsa şimdiye çoktan gelirdi dedi
Ne var sanki aileler anlayışlı olsa 🥺 sen stres yapma boş ver kimse senden ve bebeğinde değerli değil
Bencede sonuçta evladınım senin sahip çıksana değil mi
Öyle tabi. Büyük ihtimalle kendi annesinden görmediği için evladına da göstermeyi bilmiyordur
Hayır diğer kızı için kendini parçaladı oda buna sırt çevirdi doğum zamanı dövmeye kaşkıştılar onlar için beni bile silmişti şimdi psikolojisi bozuldu zaten beni çok sevseydi onlar için beni silmezdi banada hiç bir destediği olmadı ilk olacak yarın kadın getirecek ama eşime ne diyeceğimi onu düşünüp duruyorum
Bence kendi aile sorunlarını eşine yansitmamalisin
1,436,460 soru
23,621,210 cevap
306,813 kullanıcı