O kadindan ses tonundan cocuklarini yetistirme tarzindan o kadar tiksiniyorum ki
Elif sinemmmm kuzeyyyyy diye gicik gicik konusmasi cocuklarina yapma etme demesine ramen yanlis davranislarina devam etmeleri (vuruyolar kiriyolar karaliyolar cocuklar asla dinlemiyo anneyi bizimkilerede kotu ornek oluyolar bunu yetistirme tarzindaki eksiklik diye slgiliyorum benim 3 yaşındaki cocuguma biseyi yapma dersem dinliyo ) boyle sacma sapan videolari beni benden aliyo gercekten o kanal basli basina bela ve ekrana maruz kalan butun cocuklar illaki o kanala bulasiyolar
Benim oglumda ekran izliyo malesef onceden mesela sevimli dostlar kukuli falan acardim ben isimi yaparkrn o izlerdi zamanla kendisi eline almaya basladi falsn baktim cocuk bi tuhaf oldu Allah Allah diyorum niye acaba tik sesinden korkuyo youtube de boyle seyler denk gelince kapatiyodum ama illaki etkilenmis demekki hele o sortsmu neyse orda cikanlari gorme eline alinca degistirirken oraya gitiyo fon sesinden normal video sanarsin ama video da kafasiz kadin kadinlar kosuyo polis kadinin kafasini kopariyo eli kolu yok kaniyo cocugun rline verip o izlesin diye birakmamak lazimmis yazik gunah cocuklara bunlara neden bi duzenleme gelmiyo anlamıyorum ben cadilar bayrami videolari yok odamda canavar var aaa aslinda canavar degilmis sozde korkmamalari gerektigini anlatiyo ama korkuyu cocuklarin aklina sokuyolar benim oglum bi donem aksam olunca odasina gitmeye korkuyodu
Evin icibde kis gunu gunlerce cikamadigimiz oluyo napalim mecbur izliyo trt cocuk minika cocuk izliyo telefondan kendi videolarini ozlemeyi seviyo fotograf cekiyo efektli bi de benim telefona indirdigim cizgifilmleri izliyo sadece boyle boyle onlari unutmaya basladi ben cesaret verdim hadi git arsbani getir ben seni korurum polis amcalar kotu adamlari hapse atmis artik hic kirkmana gerek yok gibi gibi cok sukur toparlandi baya