Kızlar sahurda davulcu geçiyor mu mahallenizden kaçta geçiyor bizimki 2 buçukta geçiyor imsak 5 buçuktan sonra erken değil mi
Bizim burda yasaklandı bu yıl turistler rahatsız oluyor imiş top da yok davulda
Hangi şehir canım
Antalya Finike
Ay biliyorum ezanda okunmuyordu bi ara otel bölgelerinde hala öyle mi
Benim eşim imam merkezi sistem kurulu yüksek sese çıkarmak yasak eşim kendi okuyor o yüzden voltajı düşük ve tiz olmayacak şekilde ama Sahil de yasak
Evet biz her sene gidiyoruz canım ama ezan sesi duymuyorum eşime sordum turistler rahatsız olduğu için okunmuyor demişti
Aynen öyle maalesef okunmuyur cnm
Müslüman bir ülkede turist rahatsız oluyor diye ezanın sesinin kısılması bize afet olarak yeter bunu bilmiyordum ben yazık çok yazik
Maalesef ki bu şekilde birde kurala uymayan imamlar için yaptırım uygulanıyor sahil kenarındaki camiler yazın çocuklara kurs bile açmıyor iç kısım mahallede kurs veriliyor
İlk gece duydum sadece ondan sonra yok oldular büyük ihtimalle mahalleli istemedi ama benim çok hoşuma gidiyor du sırf dinlemek için balkona cikiyordum 🥺🥺
Sizinki baya erken geçiyor İlk gece 4.20 de geçmişti
Bende çocuklar doğdu doğalı hoşlanıyorum seviyorum ama çocuklar korkup uyanıyorlar :)
Benimki de ilk gece uyandi sesine korktu aldım onuda balkona çıkardım bak abiler yapıyor korkmasin görsün diye ama işe yaramadı kaldırdılar
Uyandıkları bişey değil de ne sahur masası hazırlatıyorlar ne geri uyuyorlar :)
Rahmin edebiliyorum canim Allah kolaylık versin
Çok erken kız. Ki onunla kalkanda yokturda ben istanbuldayım 4.5 civari geçiyo burdan
Kim kalksın canım 5 buçuğu geçkin okunuyor ezan
Bizim burası köy olarak geçiyor haliyle kendi davulumuzu kendimiz çalıyoruz :)hayırlı bereketli ramazanlar olsun
Tamda şimdi geçiyor davulcu. Fazla çalmadan geçip gitti.
Dün gece 3ten sonra duydum bugün gelmedi
Valla aynı bizimki de öyle geçiyor ben duymuyorum ama kızım duyuyor olmalı ki iki gündür uyanıyor gece yarısı
Burda sadece tık diyo arabanın arkasında 90 da falan gidiyo tek vurduğu duyuluyo
Bizim burda çalıyor 3,5 da çaldı
3.30 ta geliyorlar hep baya ses geliyor geçerken
Bugün üç elliyedide geçti
5.46 imsak 4te geçiyor canım
Geçmez mi. 3 buçuk 4 te üç kere geçti. Şuan saat 4:45 yine geçiyor. Bu kadarı da çok fazla. Bezdim valla.
Bizimki de 2 buçuk civarı geçiyor bazen de hiç geçmiyor 😄
3 de geçiyordu bugün 3.30 da geçti
Bizde de öyle sanırım bu gece sesini duydum ayy ne sinir kime şov yapıyorsun 2 bucuk saat var daha imsağa ne yapacaz o saatte uyanıp kuzu çevirme mi yapacaz sahuru kurmak için yarım saat yemesi 15 dk 2 bucuk saat önceden ne dıye uyandırıyorsun beni diyebilmeyı isterdim
Köydekiz geçmez camiden dualar okunur onun sesiyle uyaniriz.
Valla bizimde erken başlıyor canım saat 3 e gelirken geçmeye başlıyor. Aynı yerden iki defa geçiyor. İkinci geçişi de 4 gibi falan oluyor 😊 heralde hamarat evler için daha erken geziyorlar bı kahvaltı yapıp kalkanlar için saat beş bile yeterli 😅😅
Evet geçiyor 2 ye çeyrek kala geçiyor burda
Gece 2.30 da geldi bi kez sonra hiç duymadım 😂
1,434,822 soru
23,597,630 cevap
305,848 kullanıcı