+2 oy
146 göst.
Diğer kategorisinde (288 puan) tarafından

Sorum yukarıda 

9 Cevaplar

0 oy
(1,044 puan) tarafından

En İyi Cevap

Genç kızken hastalık gibi gelir evlenip çoluk çocuğa karışınca nimet olduğunu anlarsın. Doğumdan sonra 5 ay regl olmadım da mumla aradım resmen 😀 

(288 puan) tarafından

Bu çok iyiydi😊¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯

-Reklam-
+1 oy
(3,413 puan) tarafından

Değil niye olsun 😄

(288 puan) tarafından

Aynen değil bence de😊

(3,413 puan) tarafından

Ağrı sızı oluyor diye hastalığa daha yakın görülmüş halk arasında ama değil bence :) Hasta oldum demiyorum ben, özel günüm falan diyorum. Regl oldum demeyi de sevmiyorum zor bir kelime herkes kullanamıyor

+1 oy
tarafından

Değil tabiki. Regl halk arasında çok kullanılan bir tabir değil. Her ne kadar doğrusu bu olsada. Adet olmak veya hastalanmak diyorlar adına. Hastalanma kelimesi daha üstü kapalı ifade ettiğinden sanırım. Ama her ay aynı günlerde grip olan, grip olmadığı için hastaneye giden kimse yok :) üstelik bu hastalık olmazsa bebek gibi bir mucizeye sahip olamamak var. Yani aslında regl hastalık değil iyilik hali kadinlar için. :) 

0 oy
(321 puan) tarafından

Değil tabiki

0 oy
(212 puan) tarafından

oooooooof sabah sabah 🫨

(212 puan) tarafından

zaman farketmiyor biliyor musun bu soru her zaman diliminde hatta paralel evrende bile kendini imha etmeli 

(10,828 puan) tarafından

@yenigelmedim bir gün normal yorumunu görür müyuz acaba 😂

(212 puan) tarafından

allah kerim be gulum o gunleri goruruz belki 

(10,828 puan) tarafından

Bir umut bekleyeceğim 😂😂

(212 puan) tarafından
+1

ben de gelmeyecegim 😂

0 oy
(570 puan) tarafından

DüşündümdeBana göre hastalık 😂 karnım ve belim çok ağrıyor çünkü😂😂😂

(288 puan) tarafından

Bence ağrı ve sızısı olanlar için hastalık 😊 diğer normal geçirenler için değil 

0 oy
(958 puan) tarafından

Hastalık değil, çok muhteşem birşey regl olmak araştırın regl olmanın faydaları ve güzellikleri neler neler🙂

(288 puan) tarafından

Bana göre de değil 

0 oy
(2,501 puan) tarafından

Adet olmamak bir hastalık..

Menopozdan sonra kemik erimesi kas oranında azalma vs. vs. hastalıklar yavaş yavaş çıkmaya başlıyor 

(288 puan) tarafından

Çok doğru 

0 oy
(52,531 puan) tarafından

benim ilk uc gun cok geldigi icin cok zorluyor onun harici agrim sancim olmuyor ama bazilari cok agrili geciriyo onlarinki hastalik gibi oluyor eltimin kizi 13 yasinda agridan yerinde duramiyor cocuk çok kötü oluyo

(288 puan) tarafından

Tamda öyle bence 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 271 göst.
2 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 280 göst.
19 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 114 göst.
10 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mislimisli003 (3,895 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 76 göst.

Kategoriler

1,436,651 soru

23,624,019 cevap

306,967 kullanıcı

...