+2 oy
287 göst.
önce Diğer kategorisinde (143 puan) tarafından

Hayırlı sabahlar hanımlar, kaç gündür kendime gelemedim. Çok yakın komşum vefat etti, düşünmek istemiyorum ama aklımdan gitmiyor bir türlü. Kendime kızıyorum çok hassas olduğum için ama insanım işte. Görüşürdük arada sevdiğim biriydi. Bu kadar etkilenmem normal mi acaba.

9 Cevaplar

+2 oy
önce (10,430 puan) tarafından

Bende en yakın arkadaşımin babasının ölümüne çok etkilendim çünkü komsuyduk küçüklüğümde hep bana takılırdı mahalaede en çok ailemi seviyordu. Onun ölümü bende derin bir etki bıraktı 2.3 ay sonra yavaş yavaş toplarlandim. Birde adamın ölürken ki videsonu izledim dahada battı pskolojim 

önce (8,078 puan) tarafından
+1

Ölürken videoya mı çekmişler 

önce (143 puan) tarafından
+1

Hadi ya demekki normal böyle etkilenmem, aslında annemi kaybedeli bir buçuk sene oldu, yeni yeni toplamaya başladım derken üstüne komşum tekrar etti duygularım. 

önce (10,430 puan) tarafından
+1

Hayır ölürken videoya cekmemisler adamın koyunkari vardı boş bir arazide otlatiyordu yem veriyirdu. Aniden kalp krizi geçirip vefat etmiş bu görüntüleride okulun kamerası kaydetmiş.ve 45 dakika boyunca kimse görmemiş bir motorcu yoldan geçerken inip baktı gitti ne müdahale etti nede ambulans aradı. En son okuldan çıkan öğrenciler görmüş yani bu görüntülerin heosini izledim. Adamin yem vermesi düşmesi vs

-Reklam-
+2 oy
önce (8,078 puan) tarafından

Tabi ki normal vicdanlı birisin insansın sonuçta. Neden vefat etti genç miydi 

+1

52 yaşında , 5 ay önce hastalığı çıktı çok çabuk ilerledi. Daha Ekim'de oğlunu evlendirdi ardında hastanelerden eve gelemedi. 

+2 oy
önce (2,944 puan) tarafından

Normal bende çok etkilenirim bı süre baya düşünürüm, hatta bugün bir rüya gördüm onun etkisindeyim hâlâ gerçeği hâliyle etkiler canım 

+1

Normal demekki bende kendime yükleniyorum niye bu kadar düşünüyorum diye. Seninde rüya hayır olsun İnşallah güzel bir rüyadır. 

önce (2,944 puan) tarafından
+1

İnşallah canım..

Yok yok ben Allah korusun birinin hastalığını duysam bile çok etkilenirim vefatda bambaşka boyuttur benim için Allah rahmet eylesin 😔

+2 oy
önce (1,325 puan) tarafından

Bazen muhabbet ettiğimiz için üzülüyoruz bizimde konuştugumuz eşiyle falan konuştugumuz mahalleden biri vardı 42 yaşında intihar etti evde 3 çocugu vardı o ölünce çok üzülmüştüm kaç gün kendime gelememiştim

+1

Çok üzücü gençmiş daha , benjm komşuda 5 ay önce hastalığı çıktı daha ne olduğunu anlamadık. 

+2 oy
önce (4,118 puan) tarafından

Hayat ne garip bi yer, bugün yazdığımız şeyler bi gün ölünün hatırası olacak, mesela yarın ölsem bu yazı anı kalacak düşündükçe içim kararıyo 

+1

İşte çok garip ya , bugün yaşıyoruz bir şeyler . Ama yarın meçhul , komşumun cafe sj vardı , ev yemekleri falan çok faal birisiydi, herşeyi düzeni kaldı öylece. 

+2 oy
önce (891 puan) tarafından

Normal yani insan sonuçta. Bigun kaynanamla balkonda kahvaltı yapacaktık bundan 5 yıl önceydi. Tqm balkona çıktık ki tam karşı evdeki alt komşumuzun babası vefat etmisti cam önünde yatıyordu hep bi gördük annemle çok etkilendik o hafta hiç bisey geçmedi boğazımdan oysa ekmek almaya çıkarken gördüğümüz adamdı ben yaklaşık 1 ay kadar üzerimden atamadım etkisini.

Yani ölümlü dünya herkes bigun gidicek. Hayatın gerçeği bu . Siz tanıyorsunuz  bide normal yani sevilense artık görülmeyecek olması da etkilemiş olabilir sizi . Düşünmemeye calisin basaramiyorsaniz ölüm gerçeğini her vadesi dolanin gideceği gibi onunda vadesinin dolduğunun gerçeğini hatirlamanizi ve bunu olumsuz değil de olumlu düşüncelerle atlatabilirsiniz. 

Basiniz sagolsun. 

+1

Evet çok doğru , oysa yaşarken nelere üzülüyoruz nelere kafamızı yoruyoruz, neleri takıyoruz kafamıza. 

+1 oy
önce (36 puan) tarafından

Çok normal canım başın sağolsun allah sabır versin mekanı cennet olsun

Sağol canım Amin

0 oy
önce (137,874 puan) tarafından

ilk kezmi tanidin birini kaybettin ☹️

+1

Yok Canım bir buçuk sene oldu annem vefat etti , ayrıca 3 sene içinde mahallemizde 5 kişi falan vefat etti . Annemden sonra en etkilendiğim kişi bu komşum oldu. 

+1

Bir de bu komşum bir sürü şeye koşan biriydi , dışardan okuyordu , ehliyet aldı , kendi cafe si vardı, 3 sene önce evini yaptırdı, oğlunu evlendirdi . Burada herkes tanır çok faal ve sosyal aynı zamanda da konuşulan birisiydi, nazarmı oldu anlamadım. Ekim'de oğlunu evlendirdi ardından hastalandığını duyduk sürekli hastanelerde git gel derken yoğun bakıma alındığını duyduk , pazar günü de haberi geldi. 

önce (137,874 puan) tarafından

allah rahmeteylesin basin sagolsun

0 oy
önce (174 puan) tarafından

Başınız sağolsun canım bnde komşumu kaybetttim bı kaç ay önce hergun gördüğüm çok sevdiğim biriydi hala aklima geldikçe oturup ağlıyorum mekanlari cennet olsun ağızların tadını kaçıran ölüm bı gün bizede gelicek ve bunu bilmek vok çok acı 

+1

Yazdıkların çok çok doğru , yaşadıklarımı yazmışsın. 

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 534 göst.
0 oy
2 cevap 292 göst.
19 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Miracin annesi (140 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 735 göst.
0 oy
9 cevap 368 göst.
27 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Cerensmsk (437 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,551 soru

23,594,152 cevap

305,732 kullanıcı

...