Selamun aleyküm hanımlar 16 haftalık gebeyim bugün kontrole gittim bebeğimin kalbi atıyor ama en ufak bir hareketi bile yol doktor çok uğraştı hareket etmesi için ama tık yok hiç etmedi doktor bu sıkıntılı bir durum çok üzüldüm birşey yoktur değilmi arkadaşlar mutlaka 20.haftada ayrıntılı ultrasona git dedi birde bebeğimin eşi rahim ağzında bilen varmı veya bu durumu yaşayan
Uyuyor olabilir hantal bebektir belki :) detaylıya kesin girin bebeğin damarına kadar bakıyorlar
8 gün sonraya aldım 20. Haftada gidebilirsin dedi ama ben o zamana kadar bekleyemem inşaAllah öyledir cnm çok sağol
Bende 20 haftalıgim 18 haftam dolduktan sonra hareketlerini hissetim benim üçüncü çocuk
Ultrasonda cnm en ufak bir hareket bile yoktu resmen top gibi toplanmıştı doktor baya uğraştı ama yol
Onu bilemiyorum canım Rabbim korktuğunu ugratmasin sağlıkla doğur inşaAllah
Aminnn Allah razı olsun cnm
Bir kere hareket etmiyor diye çok endişelenme çok böyle hareket eden bir çocuk değildir hem oğlum da öyleydi ayrıca hareketlerine 20 haftadan sonra hissedersin ayrıntılı ultrasana da gir tabii ki daha detaylı görürsün her şeyini eğer doktorundan hani emin değilsen başka doktora da görünebilirsin ama korkulacak bir şey yok diye düşünüyorum kalp atışlarını dinlemişsin bir kere
İnşaAllah öyledir cnm doktor bir sıkıntı olabilir dedi o yüzden çok korktum
Korkma canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
eşinin rahim ağzında olması tehlikeli. plesanta previa diyorlar ona. düşük riski oluşturabiliyor. dikkat etmek kontrol altında olmak gerekiyor. ama bebeğin hareketsizliğini bilmiyorum
Allah kabul etsin... bebeğini de kendini de riske atmadan tutuyorsan sorun olmaz aslında ama tansiyon da önemli tabi
Takip edecez birkaç gün bakalım
Birde daha önce gebelik şekeri geçirdim onun icinfr kan verdim yarın belli olacak ne olur bana dua edin çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan
inşallah yaşamazsın canım aynılarını. ben hiç riske girmeden tutmamayı tercih ettim. gebelik şekerin çıkarsa, oruç tutacaksan da çok dikkatli beslen ozaman
Allah razı olsun cnm inşaAllah birşey yoktur Rabbim hiçbir hamile ve annelere evlat acısı yaşatmasın sağlıkla alalım kucağımıza inşaAllah
Amin canlarım teşekkür ederim ♥️
1,434,554 soru
23,594,180 cevap
305,733 kullanıcı