+1 oy
225 göst.
Diğer kategorisinde (1,151 puan) tarafından

Kızlar benle yaşıt 26 yaşında kız arkadaşıma ne gibi hediye alabilirim? Şuan beynim durdu kendisi de benim için özel biri. Ne alabilirim?

12 Cevaplar

+1 oy
(11,852 puan) tarafından

Ben gelinimize çelik ajda bilezik aldım aşırı hoşuna gitti kolundan çıkarmıyor hiç 😂😂 o da yeni 26 yaşına girdi

(1,151 puan) tarafından

Onun var canım altın olarak yeni aldi eşi 

(11,852 puan) tarafından

Bizimkinin de vardı 6 tane ama araba aldılar ona gitti, kendisi de çeliklere bakıyordu güzel alternatif olmuştu benim için :)

-Reklam-
0 oy
tarafından

Saat alabilirsin 

0 oy
(672 puan) tarafından

Burda bi kupa yanina da guzel sozler yazili bi anahtarlik gormusdum onu alirdim ben olsam.ve ya zevkine uygun canta saat falan..

(1,093 puan) tarafından

O benim hediye mi acaba 😅 aşağıya resim atmıştım ben de 😅

0 oy
(139 puan) tarafından

Teraryum canlı çiçek alabilirsin çok şık teraryumlar var 

0 oy
(5,522 puan) tarafından

Çanta cüzdan geldi aklıma 

0 oy
tarafından

Şal olabilir. Saat olabilir, çanta olabilir, canlı çiçek seviyosa lilyum, orkide olabilir 🥰 

İyiki doğmuş arkadaşın nice yılları olsun♥

0 oy
(1,093 puan) tarafından

Canım ben en son arkadaşıma şöyle bir hediye kutusu gönderdim ve çok beğenmişti fikir olsun istersen bakabilirsin trendyol'da bubtarz var benim aldığım satıcı sihirli kutular 😊

image

Bide böyle Türk kahvesi fincanı seklinde var istersen 😊

image

0 oy
(32 puan) tarafından

Biraz onun tarzına da bağlı ama illa istediğini bildiğin bişeyler olabilir eğer yoksa da çanta bence güzel bir hediye

0 oy
(1,791 puan) tarafından

Isimli cuzdan 

0 oy
(4,517 puan) tarafından

Ev hediyesi olabilir sevecegi bi tablo saat cicek mutfak esyasi dekoratif bi urun 

Giyimine tarzina gore bisey olabilir kapaliysa guzel bi sal ya da elbise tunik ne giyiyosa canta cuzdan ayakkabi parfum vs zevkini bilmeden bisey demek cok zor ilgi alanlarini ihtiyacini bilmek lazim yoksa secenek bol yani 

0 oy
(14,119 puan) tarafından

Şahsen bana biri dinî bır kıtap alsa çok sevinirim 🥰arkadaşının da böyle hoşlanıyorsa kıtapta alabılırsın

0 oy
(3,663 puan) tarafından

Şimdi bütçeye göre de değişir ben görümceme geçen yıl pandora bileklik almıştım o tarz olur 

Veya güzel bir küpe falan daha uygun dersen anneme de resimli bardak ve resimli puzzle yaptırmıştım bide anahtarlık

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 374 göst.
0 oy
10 cevap 279 göst.
20 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Summer33 (1,301 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 356 göst.
0 oy
15 cevap 423 göst.
9 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (9,841 puan) tarafından soruldu

Kategoriler