Kızlar benle yaşıt 26 yaşında kız arkadaşıma ne gibi hediye alabilirim? Şuan beynim durdu kendisi de benim için özel biri. Ne alabilirim?
Ben gelinimize çelik ajda bilezik aldım aşırı hoşuna gitti kolundan çıkarmıyor hiç 😂😂 o da yeni 26 yaşına girdi
Onun var canım altın olarak yeni aldi eşi
Bizimkinin de vardı 6 tane ama araba aldılar ona gitti, kendisi de çeliklere bakıyordu güzel alternatif olmuştu benim için :)
Saat alabilirsin
Burda bi kupa yanina da guzel sozler yazili bi anahtarlik gormusdum onu alirdim ben olsam.ve ya zevkine uygun canta saat falan..
O benim hediye mi acaba 😅 aşağıya resim atmıştım ben de 😅
Teraryum canlı çiçek alabilirsin çok şık teraryumlar var
Çanta cüzdan geldi aklıma
Şal olabilir. Saat olabilir, çanta olabilir, canlı çiçek seviyosa lilyum, orkide olabilir 🥰
İyiki doğmuş arkadaşın nice yılları olsun♥
Canım ben en son arkadaşıma şöyle bir hediye kutusu gönderdim ve çok beğenmişti fikir olsun istersen bakabilirsin trendyol'da bubtarz var benim aldığım satıcı sihirli kutular 😊
Biraz onun tarzına da bağlı ama illa istediğini bildiğin bişeyler olabilir eğer yoksa da çanta bence güzel bir hediye
Isimli cuzdan
Ev hediyesi olabilir sevecegi bi tablo saat cicek mutfak esyasi dekoratif bi urun
Giyimine tarzina gore bisey olabilir kapaliysa guzel bi sal ya da elbise tunik ne giyiyosa canta cuzdan ayakkabi parfum vs zevkini bilmeden bisey demek cok zor ilgi alanlarini ihtiyacini bilmek lazim yoksa secenek bol yani
Şahsen bana biri dinî bır kıtap alsa çok sevinirim 🥰arkadaşının da böyle hoşlanıyorsa kıtapta alabılırsın
Şimdi bütçeye göre de değişir ben görümceme geçen yıl pandora bileklik almıştım o tarz olur
Veya güzel bir küpe falan daha uygun dersen anneme de resimli bardak ve resimli puzzle yaptırmıştım bide anahtarlık
1,464,807 soru
24,007,449 cevap
327,638 kullanıcı