+3 oy
312 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (1,463 puan) tarafından

Hanımlar banyo fayansları yani yerler her kirlendiğinde yıkar mısınız yoksa mopla falan sildiğinizde oluyor mu.  Niye böyle bir şey sorma gereği duydum onu açıklayayım Biz kurutma makinesi aldık Onu çamaşır makinesinin üstüne koymak için de modül yerleştirdik Ama  ahşap olunca su değmemesi lazım susuzda banyo yıkanmıyor nasıl yapacağım bilmiyorum sürekli böyle deterjanla ya da Çamaşır suyuyla falan mop atarak mı geçiştireceğim artık bilemedim

14 Cevaplar

+1 oy
önce (2,243 puan) tarafından

Hiç yikamam güzelce silerim 

önce (1,463 puan) tarafından

Aaaa ben her seferinde hortumla yıkıyordum

Bir de hortumla hiç yıkamam zaten benim banyomda gider yok olsa da yikamam. Banyomun mopu ayrıdır klozeti lavaboyu güzelce silerim yerleri de siler çıkarım 2 haftada bir de küveti ovuyordum ama bebegim var artık o kadar sık yapamıyorum 

önce (6,591 puan) tarafından

benimde banyomda gider yok dusakabinin icinde yani. mopla silmek yetiyor. duvar fayanslarini da duvar kopuyla silerim genel temizlikte birkac ayda bir. yerler hergun zaten silinio

Ben valla her gün de silemiyorum 2 3 günde bir. klozeti her gun silebildigime şükrediyorum bebisimle yapışık gibiyiz

önce (6,591 puan) tarafından

:)) ben siliyorum mecbur cinku balkonumuz yok esim  mutfak camda sigara iciyir . ruzgarla kuller dusuyor yere mutfaha sabah ilk isim mutfak cam onunu yerleri almak. oraya baslamisken de tum evi bi silip geciyorum banyoyuda tubalete griince hallediyorum hem vc hem lavabo ayna ve yerler😂 dusakabini genelde dus alip cikarken hallederim

-Reklam-
+1 oy
önce (13,118 puan) tarafından

Banyoyu hiç yıkamıyorum valla. Çünkü dolap var dusakabın. Çamaşır makinası ywrde falan. Siliyorum. Yıkarsam sadece klozeti yıkıyorum hemen altında gider var

önce (1,463 puan) tarafından

Hadi ya yıllardır o kadar zahmeti boş yere mi çekmişim 

0 oy
önce (807 puan) tarafından

Ben klozeti iç dış yıkarım yer fayansları güzelce çamaşır suyu ile silerim duvar fayanslarınıda öyle 

0 oy
önce (1,860 puan) tarafından

Askm sil bende siliyorum sürekli yikamana gerek yokki . 

0 oy
önce (42 puan) tarafından

Bol domestosla yıkarım duşakabin yok dolapda çok iyi degil zaten 

0 oy
önce (5,065 puan) tarafından

Banyoda makina yok ama dolaplar var o yüzden güzel çamaşır suyu ile su yapıp siliyorum yıkamiyorum 

0 oy
önce (2,180 puan) tarafından

Benim dolap ayaklı duşa kabin de var genel olarak siliyorum. Yıkadığım da oluyor 

0 oy
önce (2,505 puan) tarafından

Yıkamak için banyo müsait ama gider çok ters yerde suyu çekbasla çektiriyorum ve bu yüzden banyo yıkamak bana eziyet geliyor o yüzden çoğunluk siliyorum 

0 oy
önce (11,959 puan) tarafından

Ben haftada bir yıkıyorum geri kalan her gün siliyorum

0 oy
önce (346 puan) tarafından

Haftada bir mutlaka yıkarım rahat edemem hiç eşim sürekli fön makinası açtığı için kıllar dökülüyor uçuyor her yere önce lavaboyu klozeti çamaşır suyla yıkarım sonra her yeri yıkarım çekbazla kalan fazla suyu çekerim sonra mopla kurularım duşakabin de aynı her banyo da yıkar çıkarım banyo da paspas takımı olduğu için hafta bir de onları değiştiririm hep kıl yapışıyor paspasa silmek daha zor oluyor bana suyla yıkamak daha kolay gibi alışkanlık olmuş 

0 oy
önce (7,680 puan) tarafından

Duşakabın içini ayrı yıkarım klozetı ayrı yıkarım banyonun iç kısmını her gün paspaslarını cırpar balkonds havalandırırım yerlerını de paspas yaparım 

0 oy
önce (4,161 puan) tarafından

Ben her banyoda yıkıyorum suya musait 

0 oy
önce (1,018 puan) tarafından

Ben hiç banyo yikamiyorum benim de çamaşır makinem banyoda annemin evinde de öyleydi o yüzden zaten yıkama alışkanlığım yok 😊 benim usul süpürme silme şeklinde ama arada bezle silerim normal odalar gibi  mopla değil de içim daha rahat ediyor arada hızlı yapmam gerekiyorsa mopla silerim. Paspaslarini haftada bir yıkarım mutlaka. Duvarlar da sırf fayans onları da güzelce silerim ara ara. 

0 oy
önce (823 puan) tarafından

Ben evlendim evleneli elimle silerim camasir makinam yere sabit makina kurulurken adam dikkat edin yerleri yikarsaniz zamanla paslanir icten zarar gorur dedi dusa kabini yikarim lavaboyu klozeti camasir suyu cif doker sungerle ovarim sonra bezle silerim en son da yerleri camasir suyuyla sungerlerim islak bezle silerim bu kadar mip olmaz da elle silinir yani illa fosur fosur yikamak mj gerekiyo ha ozledim mi ozledim valla annemlerde makinasi disardaydi duvarlardan araba furcasiyla bi kourturdum duvarlari geri kalan her yeri de sungerle ovardim yerleri de fircalardim sonra bu su tatardim kopmle aynalari falanda kurulardim misss gibi olurdu ama sartlar 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 78 göst.
25 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Katibe Anne (129 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 188 göst.
0 oy
0 cevap 54 göst.
0 oy
4 cevap 135 göst.
16 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Tugcee.r (46 puan) tarafından soruldu

Kategoriler