0 oy
302 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (3,976 puan) tarafından

İyi akşamlar.

Geçenlerde başımıza gelen bi olayı anlatmak istiyorum size kızlar.

Oğlum 1aylık oldu.1 haftalıkken göğsünde şişlik oldu ikiside şişyordu ben kızkardeşlerimdede gördüğüm için doktorluk olduğunu düşünmedim.heryerini yağlayıp masaj yapınca geçiyordu.emzirdiğim için bikqç güne yine şişiyordu.

Neyse yeni gelen bi çocuk doktoru vardı en yakın güne ona randevu vardı aldık gittik.ultrason istedi çekip gösterdik.iki göğsüde tehlikeli duruyor acilen merkezdeki hastaneye gidin gösterin dedi.ben tam olarak ne var dedim göğsünde tümör dedi ilaç verirler geçmezse ameliyat dedi zaten erkek çocuğu dedi.hastaneden nasıl çıktık anlatamam.merkeze gidincede oradaki doktor heryerini muayene etti hiçbişeyi yok korkmayın süt içen çoğu bebekte olur ellemezseniz hiçbişey olmaz dedi.

Oğlum doğduğundada yenidoğan doktoru olduğu için o doktor bakıyordu.sarılık çok hafif vardı kan istedi verdik normal çıktığı halde bir dahaki haftaya tekrar istedi tekrar verdik yine normal çıkınca 1 hafta sonra tekrar çağırdı gidincede aletle ölçü sarılığı.

Doktorun tavrı bana biraz anormal geldi.artık o doktora gitmeye korkar oldum.

Biraz uzun oldu kusura bakmayın

3 Cevaplar

+1 oy
(4,976 puan) tarafından

Doktor temkinli davranıyor olabilir. Bebeklerin gögusunde şişlik olabiliyor annein hormonları yüzünden ama asla dokunamamak gerekiyor enfeksiyon olabiliyor 

-Reklam-
0 oy
(2,133 puan) tarafından

Genel de çocuklar da oluyor bu durum benim kızımda da vardı doktor sıkmayın dedi normal çıkan sarilikta neden ısrarla kan istemiş onu hiç anlamadım 

(3,976 puan) tarafından

Evet normal olduğunu biliyorum ama eşim yinede doktor görsün bi dedi o da yüreğimize indirdi

Sarılığı bende anlamadım ne kadar yenidoğan varsa hepsi odanın önünde sarılık için kan verdirtiyor 

(2,133 puan) tarafından

Kızıma bir kere baktılar başka da bakilmadi ilginç bi durum ben olsam bir daha güvenmem bulunduğum yerde ki doktorlara güvendiğim için 1 saat yol çekip başka doktora gidiyorum artık doktorlara da gönül rahatlığıyla güvenemiyoruz

0 oy
(1,382 puan) tarafından

Özel mı devlet hastanesi mı

(3,976 puan) tarafından

Devlet

(1,382 puan) tarafından

Özel olsa para tuzağı diyeceğim de amacı ne acaba merak ettım. Boşuna insanları üzüyor cimere şikayette bulunun bence 

(1,238 puan) tarafından

Bence de 

İlgili sorular

+2 oy
11 cevap 1,041 göst.
29 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Huzurum91 (14,119 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 148 göst.
+4 oy
8 cevap 410 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Huzurum91 (14,119 puan) tarafından soruldu
0 oy