+1 oy
98 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (527 puan) tarafından

Anason cayi gercekten süt yapiyirmu deneyen varmi

6 Cevaplar

0 oy
önce (14,448 puan) tarafından

sütü bilmiyorum denemedim ama gaz giderici. o yüzden senin içmen bebeğe de etki eder. 

önce (527 puan) tarafından

Henen deneyecem peki papatya icsem bebegim uykusu duzene girermi sutten ona gecermu

papatyayı önermiyorlardı sanki ya tam hatırlamıyorum 

Aa neden acaba esime aldiracaktim kendim icin bebegime vermeyecem 

yanlış hatırlamıyormuşum😂 süt üretimini de artırırmış. dene bence 

Deneyecem insallah bebegim guzel uyur 

-Reklam-
0 oy
önce (5,058 puan) tarafından

Bünyeden bünyeye değişiyor ablamda çok güzel süt yapti bende işe yaramadı 

Ben uyumadigim icin sütum azaliyor iste care ariyom alip deneyecem insallah fayda eder

0 oy
önce (6,584 puan) tarafından

image

bence yariyor damizlik sut sagim alet edevatlarimin hepsiyle beraber hastaneye bile goturmustum ben 

Bu humanayi alicam da icinde birek rezenemi var

yok  benimki steel tea di . icinde birauru sey car cemenli gibi baharatli bir tadi var. rezenelisini almadim cunku rezeneyi aktardan aldim diye bide ekstra rezene cayi humana almadim . steel tea humana aldim

Link atabilir misiniz

allatki yoruma link koymusum cnim ordan bak

0 oy
önce (444 puan) tarafından

Onu bilmemde ben şuan keten tohumu kullanıyorum süt kalitesini artırıyor sütü yağlı yapıyor

Birde bol su içince gayet faydası oluyor

Benim sütüm su gibiydi 

https://ty.gl/y1eorp4031pga marketlerde flan da var migros carrefour  happy center gibi matketlerde var . e bebekte falan da oluodu eskiden. dogurmadan bi hafta once icmeye basladim ilkincide. ilk cocukta hemsireler aldirdi ben hastandeyken esim eczaneden almisti

ay yanlis yere link koymusum yav

Ben yurt disindayim ya insallah bulurum 

önce (444 puan) tarafından

Yoğurda 1 yemek kaşığı koyup yiyorum 

Ama şunu da dene suya koy sonra yağlanır gibi oluyor öylede içebilirsin sütlede olur ama yumuşaması daha iyi 

Benim kızımın alerjisi var yoğurt süt kullanamıyorum su da deneyeceğim İnşallah bakalım

0 oy
önce (808 puan) tarafından

Bende rezene içiyorum gaz problemi var bebeğimin farkettim bende hem süt yaptı hemde bebek başıma miskin kedi kesildi ses yok kız bebekte :)))

Tabi canım qecer hatta şöyle yap günde iki kez yemekten sonra iç sütüne qecer  gaz problemi kalmaz ortada inşallah

Rezene hakkinda bide zararli denildi hic duydunmu onceden cok icerdim  kizim uyudu  simdi icmiyom uyunuyir

Yok canm onu duymadım hiç ben içiyorum sen içmeye korkarsan tabi içme canm sen bilirsin bana iyi qeldiqi için sana yardımcı olmaya çalıştım 

Bende icecem papatyada alicam bugun kendim de uyuyamiyom belki daha kolay uyurum bakalim 

Ek gida veryormusun 

0 oy
önce (1,432 puan) tarafından

Ben bayağı tükettim. Öyle içtiğim gibi sütüm fıçkırdı gibi bir durum yaşamadım ama azalma da olmadı. Ama eltim kendisinde çok işe yaradığını söylüyor hep. Mesela kimi bulgur/soğan süt yapar diyor ama bende işe yaramadı. Biraz vücut ile alakalı. 

Papatya, anason, rezene, kimyon, ıhlamur, mine çiçeği çaylarını emzirme döneminde aktif olarak kullanıyorum. Günde 1 fincan zaten. Her şeyin fazlası zarar. 

Nasil yapiyorsunuz peki demleme yi 

Bide hepsini ayri ayri gunler mi iciyorsuniz

Genellikle akşam tükettiğim için, o gün sadece birini içiyorum. Ya da sabah akşam olarak 2 farklı da içiyorum, keyfime göre. 

Demlemeyi de rezene, anason vê kimyonu tohum olarak çay kaşığı ile ölçüp sıcak suya koyup demlenmesini bekliyorum.

Yaprak şeklinde olanları da aynı şekilde, sıcak suya koyup bir 5 dk bekliyorum. Su miktarına göre bitki ölçüsü değişir tabi. 

Icme sebebiniz nedir peki neye iyi geliyor 

Benim bir sıkintim var bebegim 5 aydir surekli uyaniyor 10 dakikada bir tam uykuya dalacak oluyim uyaniyor Boyle ola Ola artik hicbir sekilde uykuya dalamiyom gece boyu gözum kapali uyumaya calisiyom olmuyor acaba buna ne iyi gelir 

Buna papatya, melisa çayları uyku için iyiler. Bazen gece uyumadan önce içerim. 

Normalde de bitki çaylarını sevdiğim için normal zamanda da tüketiyorum. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 33 göst.
0 oy
4 cevap 121 göst.
0 oy
1 cevap 39 göst.
18 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Annelikkkkk (218 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 181 göst.

Kategoriler

1,434,625 soru