+2 oy
75 göst.
önce Diğer kategorisinde (17 puan) tarafından

Selam kızlar. 17+4 hamileliyim 2ci bebeyim. İlk hamilelikde bel omurğa ağrısı olmuşdu amaşimdi daha çok dinmedi desem yalan olmaz. Bazer şiddeti çok olduğu da oluyor sinir bozucu ağrı. Sorun şu ki, belden anestezi olunursam ağrılar sonradan daha da şiddetli olurmu sizce? Benim gibi hamileliyi bel ağrısı olan, sezeryan la doğum yapan oldumu? (belden anesteziyle) 

5 Cevaplar

+1 oy
önce (815 puan) tarafından

Bencsoruyu tam anlamadim ama belden anesteziyle sezeryan oldum belimde agri yok sukur de dogumdan beri kafami toplayamiyorum kutu kutu ilac iciyorum bazen bi tutuyo bi tane asla kesmiyo ikinciyi de icsem bi kac saat gececek ki etki etsin 

önce (17 puan) tarafından

Omurqada ağrı var ilk hamilelikden kalma, şimdi 2ciye hamileliyim ve ağrısı daha çok artdı. Sorum şuydu ki anestezi olursam belden sonrasında bel ağrısı daha da dözülmez ağrılar olmaz ki. Doktorları belden anesteziyi öneriyor ama sonrası haqqında konuşan yok. 

-Reklam-
0 oy
önce (5,724 puan) tarafından

Ben belden uyusmali olmadim genel oldum Allah var simdi agrım falan olmadi cekmedim bel.agrısı 

İlk Doğumda genel aldım bende, uyanamıyordum o tranva oldu bende ((((

önce (5,724 puan) tarafından

Allah allah anesteziyi mi cok verdiler ki neden uyanamamisın soylediler mi

0 oy
önce (101 puan) tarafından

bende lokal anestezi oldum

Nasıl geçdi? Şimdi nasılsın? 

0 oy
önce (37 puan) tarafından

Bende belden oldum fazla ayakta durunca bel sırt agrısı oluyor hala 3 sene oldu olalı dogum yapınca mutlaka sade kahve iç nescafe gibi pakatte olandan biraz acı ama iyi geliyor 

0 oy
önce (120 puan) tarafından

O ağrı çok sezeryanle alakalı değil bence eğer olsaydı bende olurdu ilk zamanlar ben belimden 8 defa anestezi aldım bakarken 4 ameliyat geçirdim evlendikten sonra 1 ameliyat daha geçirdim şimdi 8 yıllık evliyim 3 sezeryan doğum yaptım bel ağrılarım çok var hatta bir ara ağaya kalkamıyordum eğer sezeryan dan olsaydı ilk ameliyatlarimdan sonra olurdu ağrı bence bebekten dolayı vücut çok yıpranıyor hamilelikte 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 28 göst.
+1 oy
6 cevap 150 göst.
0 oy
4 cevap 538 göst.
0 oy
11 cevap 177 göst.
12 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya__cicek5424 (1,029 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,731 soru

23,596,314 cevap

305,807 kullanıcı

...