+5 oy
447 göst.
önce Diğer kategorisinde (20 puan) tarafından

Her doğumun kendisine göre zorluğu var tabikide ama bana normal doğum daha zor geliyor yapamam gibi düşünüyorum sezeryan daha kolay geliyor ama sezeryanında dikiş ağrısı oluyor yürüme ağrısı oluyor. Ben kendi isteğimle sezeryan olmak istiyorum ama annem kayınvalidem neden kendini bıçak altına atıyorsun normal daha sağlıklı daha iyi diyorlar ama korkuyorum😥

43 Cevaplar

0 oy
önce (468 puan) tarafından

İki çocuğum var şimdi üçüncü ye hamileyim iki doğum şeklini yaşadım , ikisi de zor , herkesin bünyeside farklı kime hangi doğum şekli kolay gelir bilemiyoruz ,benim ilk normal oldu doğumum vs iyiydi evet zor ama iyiydi benim doğum sonrası süreçte aşırı sorun yaşadım binde bir olacak bir şey oldu aylarca toparlanamadim ve üç dikiş vardı sadece , ikinciyi sezaryen oldum öyle gerekti yine iyiydi ama dikiş iyileşme süreci, iç dikiş ağrısı vs zor iki ay da anca sezaryendan sonra iyileştim ama bana kalsa tabi sezaryen kolay değil o kadar geç iylesmeme rağmen çünkü normal doğumum sonrası sorun olmuştu, asla hiç biri kolay değil keşke herkes bunu bilse sezaryen sırasında ilk yürüme, gaz çıkarma, hapşırma, öksürme, balgam vs hepsi aşırı sorun dikiş için ve ağrı oluyor o yüzden sen ve bebek için en iyisi ne ise o olsun

-Reklam-
0 oy
önce (850 puan) tarafından

Nedenini pek daha çözemedim ama bende sezeryandan çok korkuyorum o değilde doğumdan sonra bakacak kimsem yok sezeryan daha ağır geliyor bana 

0 oy
önce (13,537 puan) tarafından

İlki kolaydı sezaryen,ikincide keşke normal doğurabilseydim dedim 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 36 göst.
11 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Mehtap33 (32 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 69 göst.
0 oy
4 cevap 84 göst.
0 oy