0 oy
129 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (16 puan) tarafından

Kızlar normalde ben spriallym ama adet dönemimde çok kanamam oluyor uzuyor onun için bugün doktora gittim yarın sabah gel parça alalım denildi bilmiyorum sprialı çıkarsam hamile kalmaktan da korkuyorum parça alınınca acıyor mu oda korkutuyor beni 

6 Cevaplar

0 oy
(5,893 puan) tarafından

Annemde aldı ama uyuşturdukar sonradan ağrısı oldu 

-Reklam-
0 oy
(514 puan) tarafından

Annemin o ağlamasını hiç unutmuyorum ilk defa annem karşımda ağladı canlı aldılar çok ağrısı oldu

0 oy
(3,563 puan) tarafından

Annemdende parça aldılar uyuşturdukları halde annem canının çok yandığını söyledi 

0 oy
(1,492 puan) tarafından

Kürtaj olurken karşımda kadını aliyolardi kadın kaçtı :)  vazgeçtim deyip uyudtmadilr büyük ihtimalle bnmbde uyAnk oldum çok zordu 

0 oy
(1,909 puan) tarafından

Alttan muayenede en kolay isler parca aldirmak bence uyusturulmadan aldilar benden spekulumun girmesi daha aci verici oyle dudun spiral taktirabildiysen onu da yaparsin ama derlerse ki rahim duvarin kazinacak Allah kolaylik versin icin cekiliyo resmen dua edelim parca temiz ciksin yoksa kamersli muayene istiyolar o oyle bisey ki aglaya aglaya yapti doktor eli de hafifti Allah razı olsun sakin yavas davrsndi ama ben cok zorlandım  hs soyle bisey de var benim rahim agzim kucuk catim darmis bi de normal dogum falan da yapilmayinca rahmim taze kalmis genislememis doktor o yuzden dedi yani parcadsn korkma icerdeki bi parca kani alacak alti ustu 

0 oy
(1,176 puan) tarafından

Bende sabah gidip aldıracam anestezi altında yapılacak bir işlem dedi bakalım korkuyorum bende biraz 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 528 göst.
30 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asiiii (1,827 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 76 göst.
10 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Doruk Hatice (671 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 130 göst.
0 oy
6 cevap 155 göst.
19 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Baranın annesi (1,349 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,442,021 soru

23,701,270 cevap

311,672 kullanıcı

...