Bu sayfada iyiliğine basdan beri hisseddigim inandığım tek kişi sensin diyebilirim.Mutlu olmayı en cokda sen hak eddin🌺
Ağlıycamm😥 bunu hissettirebildiysem ne mutlu bana çok teşekkür ederim Allah'ım binlercekez razı olsun iyiki varsın güzel yürekli Ablam 🥲❤️🤲
Bana dua et yeter en ufak suizanim olmadı senin hakkında🌺
Yaa kurban olurum mübarek ramazan hürmetine Rabb'im ne müşkülün varsa gidersin inşallah gönlünden geçeni nasip etsin evine huzur sağlık mutluluk versin inşallah hep mutlu ol güzel ablam 🤲🥲
İnşallah atlatirim bi dönemleri 🥺🤲
Ramazan güzellikleri 💚
Ayy evet çok mutluyum 🥲
Afiyet bal şeker olsun inşallah rabbim ihtiyacı olan herkeze böle ansızın gonderiri Allah razı olsun verenden de
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun gerçekten Rabb'im çok büyük 🤲🥲
Rabbim evine bereket versin rabbim inşallah sanada böyle gizli iyilikler yapmayı nasip etsin inşallah alan el değilde veren el olmanı da nasip eder inşallah cnm benim ben aldım gibi çok mutlu oldum evime girmiş gibi senin adına çok sevindim 🤲🤲🤲🤲❤️🤲🤲🤲🤲
Amin inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun güzel kalbinden öpüyorum çok güzel yüreğin var iyiki varsın kardeşim 🤲❤️
Sen sağol canım bnm ❤️❤️
Sende sağol kardeşim benim ❤️ ❤️
Ne kadar güzel dua Allahım 👐Amiiiin🦋
Normalde böyle paylaşımlar altında hep art niyet ararım ama canım başından beri senin hiçbir postun Allah var gözüme batmadı yanlış birşey aklıma gelmedi rabbim sabrının karşılığını sana fazlasıyla versin verendende Alandan da allah razı olsun
Ben hala şok etkisindeyim akşam vakti ve hiç beklemedim anda kapıya katmislar üzerine de eşimin terliklerini katmislar ki görelim diye içim içime sığmıyor güzel düşüncen için Allah'ım binlercekez razı olsun güzel bakmışsın güzel görmüşsün kardeşim yorumun beni çok mutlu etti Amin inşallah Allah'ım senden de binlercekez razı olsun inşallah güzel kardeşim 🤲🥲🤲
Allah razı olsun küllüm🥰
Cümlemizden inşallah ☺️ ❤️
bizede getirdikler geçen gün buranın muhtarı dağıtıyormuş. Ertesi gün aynısından bir tane daha bu şekilde getirdiler. Siz aldınız mı dediler evet dedim. Ama tekrardan verdiler tanıdık olduğu için. Eşimi tanıyorlarmış. Ben başka şehirde evliyim o yüzden fazla tanımam kimseyi. Öyle işte bende çok sevindim Rabbim razı olsun inşAllah hepsinden
Allah razı olsun inşallah verenden de alandanda şifa olsun maşallah bir süre idare edersiniz 🥰
Evet çok iyi oldu bende çok sevindim Rabbim razı olsun inşAllah ihtiyacı olan herkese verirler umarım
Tanıdık olduğu için ikinci kez verilmesi hiç etik değil. Bir kişinin daha çoluk çocuğuna rızık olması varken, ikinci kez size tanıdık diye verilmesini doğru bulmadım.
MaşaAllah canım ne güzel kalpli insanmış Rabb'im kabul hâyrını etsin onunda ne niyeti varsa kabul olsun 🤲
Sızede afiyet olsun canım kardeşim 🥰❣️❣️
Amin inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah çok teşekkür ederim güzel kardeşim 🥲❤️❤️❤️
Senden de razı olsun canım 🌹❣️❣️
Amin inşallah cümlemizden canım benim ❤️
Bu kolinin vermiş olduğu mutluluğu yaşayan bir çocuk olarak gözlerim doldu🌺 kutudan çıkan kaşar peyniri krem peyniri hele de sarelle yok mu ay çok kötü oldum Eslem zaman zaman senin hakkında süizanda bulunduğum için beni affet kardeşim hakkını helal et çok mahcubum.
O dediklerin yok ama olsun bunada şükür Rabbime sonsuz şükür🤲
İyiler kadar yardım eden kötüler de var birisi evimize gelip buraya i**bağlasan durmaz demişti yahu çocukların önünde demeyin bari demi. Onlar da gelir bu arada Eslem 9999 İnna Fetahna leke feyham mubina çekersen hafız arkadaşım 41 Vakia süresi hediye ediyordu 16 Ramazana kadar çekerim dersen Rızkın genişlemesi için 41 Vakia dua edersin olur.
Kötüleri de Rabbime haval ediyorum hiçbir zaman kötülüğe kötülükle karşılık vermem verirsem benim ondan farkım kalmaz abla çekerim Allah'ın izniyle inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun 🤲
Tamam bitanem ismin Sevgiydi demi ismini listeye yazdırayım Rabbim kabul etsin
Evet sevgi yazdır abla Allah'ım razı olsun inşallah 🤲
Güle güle yiyin inşallah Allah razı olsun verendende
Amin inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun güzel kardeşim 🤲🥰
Rabbim dahada arttırsın inşallah canım Ramazan ayı hürmetine. Senin güzel kalbinin hürmetine
Güle güle ağız tadıyla yeyin inşallah. ❤️🥰
Amin inşallah güzel ablam Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah seviliyorsun güzel ablam ❤️🥰
Sende seviliyorsun canım 🥰 ismin gibi sevgi dolusun maşallah sana
Sende öylesin amaaa🥰❤️❤️❤️
Sizin adınıza çok sevindim gerçekten rabbim ağız tadıyla yemek nasip etsin inşallah ❤️ ne güzel insanmış sağolsun rabbim hayrını kabul etsin inşallah 😊
Amin inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah 🥲 Bende çocuklarim da çok sevindi içim içime sığmıyor 🥰🤲
Güzel günlerde ue canım
Aminnn inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun kardeşim 🥰
Rabbim helalinden daha çok versin ❣️
Bizde 2 gün önce tam alışveriş yapamaya gidecektik eşim arkadaşından borç almıştı binadan bir abla koli getirmiş çocuklara meyve falan getirmiş insan mutlu oluyor darda iken gelen ufak bir mutlulukla🤗❣️
Amin inşallah Allah razı olsun güzel kardeşim Rabb'im sizjnde rızkınızi genişletsin Rabbimden başka kimseye muhtaç etmesin inşallah adınıza çok sevindim gerçekten tam zamanında gelmiş Rabb'im duymuş sesinizi güle güle yeyin inşallah şifa olsun bende çok mutlu oldum içim içime sığmıyor 🥰
Amin canım rabbim kimseyi darda bırakmasın inşallah ❣️ ☺️
Amin inşallahh ❤️🥰
Allah mutluluğunu daim etsin, bol bol rizik versin inşallah.
Aminnnn inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah insallh kardeşim ☺️ 🤲
Allah göndereni darda koymasın ramazan ayını çok seviyorum insan en çok bu ayda hayır yapıyor gösterişliler dışında tabi güle güle yiyin afiyet olsun 😊😊
Amin inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun çok teşekkür ederim ❤️ ☺️ 🤲
Aleyküm selam rahmetullahi ve berakatuhu kardeşim benim maşallah sübhanallah Allah o iyi yürekli kardeşimizden razı olsun inşallah ve Allah senden de razı olsun her daim herşeyi Allah'tan beklemen şükretmek taktire şayan ❤️✨❤️😊
Amin inşallah cümlemizden Allah'ım senden de razı olsun güzel kardeşim yorumun çok güzel 🤲☺️❤️
Allah hayrını kabul etsin inşallah senin için çok sevindim bu koliyi görünce çocuklugum aklıma geldi bizede vermişlerdi babam biz küçükken vefat etti annem 3 küçük çocugu büyüttü allahım böyle kalbi temiz insanları çogaltsin inşallah
Aminnn inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah bende çok sevindim çok mutluyum mekanı cennet olsun inşallah annemizin ellerinden öpüyorum
Bebeklerin kaç yaşında? Ben bırakıp teravihe gidemiyorum
Geçen seneden beri gidiyorum kızım 4 oğlum 5 yaşında babalarıyla vakit geçirmeyi çok seviyorlar eşim ede güveniyorum güzel ilgileniyor o yüzden gidiyorum arada eşim gidiyor eşim gidince de ben bakıyorum ☺️
Eslem nerelisin cnm
Adanalıyim kardeşim ☺️
1,434,549 soru
23,594,126 cevap
305,732 kullanıcı