+9 oy
770 göst.
önce Yemek-Tarifler kategorisinde (274 puan) tarafından

image

Selamün aleyküm kardeşlerim hayırlı geceler orucu açtım bebelerimi eşime bıraktım teraviye gittim geldim de baktım koli vardı kapıda akşam akşam kim bıraktı diye de çok merak ettim ev sahibi yaşlı amca bakkal bıraktı dedi eşim evdeydi kapıyı bile çalmamış kapıya bırakıp gitmiş içinde ikitane de çikolata vardı bebelerim görünce yediler hemen sevindiler çocuklarım oldunu biliyor tanıyor bizi sürekli alışverişi ondan yaptımiz için akşam akşam çok sevindim namazda çok dua ettim Rabb'im helal rızık ver rizkimizi genişlet diye Rabb'im sesimi duydu Allah'ım binlercekez razı olsun çok mutlu olduk tam ihtiyacımız oldu anda geldi açık alıyordum hepsini çok mutlu oldum bakıp bakıp mutlu oluyorum inşallah ihtiyacı olan herkes alır 🤲🤲🤲

20 Cevaplar

+4 oy
önce (2,106 puan) tarafından

En İyi Cevap

Bu sayfada iyiliğine basdan beri hisseddigim inandığım  tek kişi sensin diyebilirim.Mutlu olmayı en cokda sen hak eddin🌺

önce (274 puan) tarafından

Yaa kurban olurum mübarek ramazan hürmetine Rabb'im ne müşkülün varsa gidersin inşallah gönlünden geçeni nasip etsin evine huzur sağlık mutluluk versin inşallah hep mutlu ol güzel ablam 🤲🥲

önce (2,106 puan) tarafından

İnşallah atlatirim bi dönemleri 🥺🤲

önce (173 puan) tarafından

bu sayfada iyiligini baştan beri hissettigim inandigim tek kisi sensin diyebilirim mutlu olmayi en cok da sen hak ettin 

İnşallah atlatırsın Rabbime güven 🤲

Yeni gelmedim yaa beni çok duygulandırdınız gerçekten çok teşekkür ederim Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah seviliyorsunuz kardeşlerim 🤲🥰

-Reklam-
+3 oy
önce (1,849 puan) tarafından

Afiyet bal şeker olsun inşallah rabbim ihtiyacı olan herkeze böle ansızın gonderiri Allah razı olsun verenden de 

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun gerçekten Rabb'im çok büyük 🤲🥲

+2 oy
önce (111 puan) tarafından

Ramazan güzellikleri 💚

Ayy evet çok mutluyum 🥲

+2 oy
önce (850 puan) tarafından

Rabbim evine bereket versin rabbim inşallah sanada böyle gizli iyilikler yapmayı nasip etsin inşallah alan el değilde veren el olmanı da nasip eder inşallah cnm benim ben aldım gibi çok mutlu oldum evime girmiş gibi senin adına çok sevindim 🤲🤲🤲🤲❤️🤲🤲🤲🤲

Amin inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun güzel kalbinden öpüyorum çok güzel yüreğin var  iyiki varsın kardeşim 🤲❤️

önce (850 puan) tarafından

Sen sağol canım bnm ❤️❤️

Sende sağol kardeşim benim ❤️ ❤️ 

önce (309 puan) tarafından
+1

Ne kadar güzel dua Allahım 👐Amiiiin🦋

+2 oy
önce (5,310 puan) tarafından

Normalde böyle paylaşımlar altında hep art niyet ararım ama canım başından beri senin hiçbir postun Allah var gözüme batmadı yanlış birşey aklıma gelmedi rabbim sabrının karşılığını sana fazlasıyla versin verendende Alandan da allah razı olsun 

Ben hala şok etkisindeyim akşam vakti ve hiç beklemedim anda kapıya katmislar üzerine de eşimin terliklerini katmislar ki görelim diye içim içime sığmıyor güzel düşüncen için Allah'ım binlercekez razı olsun güzel bakmışsın güzel görmüşsün kardeşim yorumun beni çok mutlu etti Amin inşallah Allah'ım senden de binlercekez razı olsun inşallah güzel kardeşim 🤲🥲🤲

önce (5,310 puan) tarafından

Allah razı olsun küllüm🥰

Cümlemizden inşallah ☺️ ❤️ 

+2 oy
önce (391 puan) tarafından

image

bizede getirdikler geçen gün buranın muhtarı dağıtıyormuş. Ertesi gün aynısından bir tane daha bu şekilde getirdiler. Siz aldınız mı dediler evet dedim. Ama tekrardan verdiler tanıdık olduğu için. Eşimi tanıyorlarmış. Ben başka şehirde evliyim o yüzden fazla tanımam kimseyi. Öyle işte bende çok sevindim Rabbim razı olsun inşAllah hepsinden

Allah razı olsun inşallah verenden de alandanda şifa olsun maşallah bir süre idare edersiniz 🥰

+1

Evet çok iyi oldu bende çok sevindim Rabbim razı olsun inşAllah ihtiyacı olan herkese verirler umarım 

önce (220 puan) tarafından
+2

Tanıdık olduğu için ikinci kez verilmesi hiç etik değil. Bir kişinin daha çoluk çocuğuna rızık olması varken, ikinci kez size tanıdık diye verilmesini doğru bulmadım. 

Şöyle söyliyim. Eşim burda değil zaten şehir dışında. Kaynımla evlerimiz yan yana. Kaynım aradı size verdiler mi dedi. Evet abi dün bize verdiler dedim. Ben sizin için bı kez daha istedim tanıdık olduğu için verdi dedi. Gel al dedi. Yani ben almasaydım kaynım kendi evine götürecekti. Onların 2 defa olacaktı. Aradı gel al deyince kapıya çıkıp aldım. 

Dediğiniz çok mantıklı çok haklısınız. Herkese dağıtmışlar fazla kalanları bu defa tanıdıklara dağıtmışlar. Ama ben ısrarla abi bize verdiler dedim.

+1 oy
önce (7,612 puan) tarafından

MaşaAllah canım ne güzel kalpli insanmış Rabb'im kabul hâyrını etsin onunda ne niyeti varsa kabul olsun 🤲

Sızede afiyet olsun canım kardeşim 🥰❣️❣️

Amin inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah çok teşekkür ederim güzel kardeşim 🥲❤️❤️❤️

önce (7,612 puan) tarafından

Senden de razı olsun canım 🌹❣️❣️

+1

Amin inşallah cümlemizden canım benim ❤️ 

+1 oy

Bu kolinin vermiş olduğu mutluluğu yaşayan bir çocuk olarak gözlerim doldu🌺 kutudan çıkan kaşar peyniri krem peyniri hele de sarelle yok mu ay çok kötü oldum  Eslem zaman zaman senin hakkında süizanda bulunduğum için beni affet kardeşim hakkını helal et çok mahcubum. 

O dediklerin yok ama olsun bunada şükür Rabbime sonsuz şükür🤲

İyiler kadar yardım eden kötüler de var birisi evimize gelip buraya i**bağlasan durmaz demişti yahu çocukların önünde demeyin bari demi. Onlar da gelir bu arada Eslem 9999 İnna Fetahna leke feyham mubina çekersen hafız arkadaşım 41 Vakia süresi hediye ediyordu 16 Ramazana kadar çekerim dersen Rızkın genişlemesi için 41 Vakia dua edersin olur.

Kötüleri de Rabbime haval ediyorum hiçbir zaman kötülüğe kötülükle karşılık vermem verirsem benim ondan farkım kalmaz abla çekerim Allah'ın izniyle inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun 🤲

Tamam bitanem ismin Sevgiydi demi ismini listeye yazdırayım Rabbim kabul etsin

Evet sevgi yazdır abla Allah'ım razı olsun inşallah 🤲

+1 oy
önce (35 puan) tarafından

Güle güle yiyin inşallah Allah razı olsun verendende

+1

Amin inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun güzel kardeşim 🤲🥰

+1 oy
önce (3,569 puan) tarafından

Rabbim dahada arttırsın inşallah canım Ramazan ayı hürmetine. Senin güzel kalbinin hürmetine

Güle güle ağız tadıyla yeyin inşallah. ❤️🥰

Amin inşallah güzel ablam Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah seviliyorsun güzel ablam ❤️🥰

önce (3,569 puan) tarafından

Sende seviliyorsun canım 🥰 ismin gibi sevgi dolusun maşallah sana 

Sende öylesin amaaa🥰❤️❤️❤️

+1 oy
önce (1,003 puan) tarafından

Sizin adınıza çok sevindim gerçekten rabbim ağız tadıyla yemek nasip etsin inşallah ❤️ ne güzel insanmış sağolsun rabbim hayrını kabul etsin inşallah 😊

Amin inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah 🥲 Bende  çocuklarim da çok sevindi içim içime sığmıyor 🥰🤲

0 oy
önce (1,166 puan) tarafından

Güzel günlerde ue canım 

Aminnn inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun kardeşim 🥰

0 oy
önce (4,472 puan) tarafından

Rabbim helalinden daha çok versin ❣️ 

Bizde 2 gün önce tam alışveriş yapamaya gidecektik eşim arkadaşından borç almıştı binadan bir abla koli getirmiş çocuklara meyve falan getirmiş insan mutlu oluyor darda iken gelen ufak bir mutlulukla🤗❣️

Amin inşallah Allah razı olsun güzel kardeşim Rabb'im sizjnde rızkınızi genişletsin Rabbimden başka kimseye muhtaç etmesin inşallah adınıza çok sevindim gerçekten tam zamanında gelmiş Rabb'im duymuş sesinizi güle güle yeyin inşallah şifa olsun bende çok mutlu oldum içim içime sığmıyor 🥰 

önce (4,472 puan) tarafından

Amin canım rabbim kimseyi darda bırakmasın inşallah ❣️ ☺️ 

Amin inşallahh ❤️🥰

0 oy
önce (719 puan) tarafından

Allah mutluluğunu daim etsin, bol bol rizik versin inşallah. 

Aminnnn inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah insallh kardeşim ☺️ 🤲

0 oy
önce (3,611 puan) tarafından

Allah göndereni darda koymasın ramazan ayını çok seviyorum insan en çok bu ayda hayır yapıyor gösterişliler dışında tabi güle güle yiyin afiyet olsun 😊😊

Amin inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun çok teşekkür ederim ❤️ ☺️ 🤲

0 oy
önce (6,434 puan) tarafından

Aleyküm selam rahmetullahi ve berakatuhu kardeşim benim maşallah sübhanallah Allah o iyi yürekli kardeşimizden razı olsun inşallah ve Allah senden de razı olsun her daim herşeyi Allah'tan beklemen şükretmek taktire şayan ❤️✨❤️😊

Amin inşallah cümlemizden Allah'ım senden de razı olsun güzel kardeşim yorumun çok güzel 🤲☺️❤️

önce (6,434 puan) tarafından

Amin ecmain kardeşim benim ♥️ 😊 

0 oy
önce (1,337 puan) tarafından

Allah hayrını kabul etsin inşallah senin için çok sevindim bu koliyi görünce çocuklugum aklıma geldi bizede vermişlerdi babam biz küçükken vefat etti annem 3 küçük çocugu büyüttü allahım böyle kalbi temiz insanları çogaltsin inşallah 

Aminnn inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah bende çok sevindim çok mutluyum mekanı cennet olsun inşallah annemizin ellerinden öpüyorum 

0 oy
önce (2,843 puan) tarafından

Bebeklerin kaç yaşında? Ben bırakıp teravihe gidemiyorum 

Geçen seneden beri gidiyorum kızım 4 oğlum 5 yaşında babalarıyla vakit geçirmeyi çok seviyorlar eşim ede güveniyorum güzel ilgileniyor o yüzden gidiyorum arada eşim gidiyor eşim gidince de ben bakıyorum ☺️

önce (2,843 puan) tarafından

Benimki 18 aylık gidemiyorum

Benimkiler 3 yaşındaydi tek gitmeye başladım da az daha büyüsün gidersin inşallah evde de kılabilirsjn kardeşim gidemedim zamnlar evde kılıyorum ama genellikle hergün gidiyorum 

0 oy
önce (5,968 puan) tarafından

Eslem nerelisin cnm

Adanalıyim kardeşim ☺️ 

0 oy
önce (3,139 puan) tarafından

Afiyetle yiyin canm RABBİM rızkını yağdırsın üstünüze biiznillah🌿

Amin inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah kardeşim ☺️ 🤲

İlgili sorular

+3 oy