+2 oy
108 göst.
Diğer kategorisinde (424 puan) tarafından

Kızlar dyson süpürge nasıl kullnanan var mı  ve ya şunu kullanıyorum çok güzel tam hayat kurtarıcı dediğiniz süpürge var mı 

6 Cevaplar

+4 oy
(3,413 puan) tarafından

Süpürgeler ikiye ayrılır; Dyson ve Dyson olmayan 😄 Bütçe varsa al gitsin 

-Reklam-
+1 oy
(389 puan) tarafından

Dyson v12 kullanıyorum keşke evlenirken kablolu yerine alsaymışım aynı fiyattı hemde. O kadar memnunum ki hem yormuyor hem şarjlı hemde çok güzel süpürüyor. Geçenler de servise gönderdim kabloluyla perişan oldum resmen servisten yenisini gönderdiler hemen süpürdüm evin yüzü gözü açıldı :) imkanın varsa bence kesinlikle dyson

0 oy
(6,451 puan) tarafından

Dyson eğer evin fazla toz değilse gündelik için süpürmesi gayet güzel ve iyi temizler hele ki evinde evcil ****** kedi köpek gibi besleyenler için daha iyi çünkü Dyson kıl saç tüy vs ne varsa başlık sayesinde gayet iyi temizliyor hafif olduğu ve şarjlı olduğu için avantajlı 

(140,961 puan) tarafından

dyson hafifmi 😳 v15  detect kullaniyorum hic hafif degil 

(6,451 puan) tarafından

Ağır mi kız ben taşıma için hafif dedim benimkisi Dyson V8 ya ondan 

(140,961 puan) tarafından

agir tabi hemde bayagi agir bacikom

(6,451 puan) tarafından

Ahahahah kız benimkisi hafif yaa tek elle kullanıyorum 

(6,689 puan) tarafından

benimde bilegim agrio v 15 le. bide eskisi gibi hunharca supurmeyi ozledim esasen hortumundan cektir gelsin supurgeyi ozluorum. fakir ruhum kablolu hortumlu supurgemi ozluyor😂😂 ama tabiki performans tartisilmaz

(6,451 puan) tarafından

Ben hala eski süpürgemi kullanıyorum çekme gücü müko tartışılmaz 😁🤩

0 oy
(1,232 puan) tarafından

Bende gen5 alınan araştırmadayım

0 oy
(1,029 puan) tarafından

V12 kullaniyorum çok memnunum sadece evcil hayvanın olanlar değil küçük çocuğu olanlar için de hayat kurtarıcı bir şey döktüğü zaman hemen supuuryyorum ev temiz kalıyor 

0 oy
(1,572 puan) tarafından

Herkes kablosuz kullanıyor anladığım kadarıyla ama benimki dyson kablolu. Çok da memnumum. Şarjlı süpürgenin ikide bir şarj etmek gerektiği için bana yorucu geliyor. Ve motor kısmı yukarıda olunca haliyle ağırlık da fazla oluyor. Benim ayrıca küçük kablosuz süpürgem olduğu için, kablolu süpürge daha iyi. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 147 göst.
5 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 233 göst.
5 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Neyleyim (340 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 269 göst.

Kategoriler

1,436,705 soru

23,624,722 cevap