Uzun uzun bakındım ama bı turlu karar veremedim hem özellik hem de güç bakımından bayağı iyi geldi ama karaca markası biraz düşündürüyor açıkçası kullanan arkadaşlar varsa önerir misiniz
Bende yeni aldım sıyırıcısı iyi sıyırmıyor ama onun dışında iyi
Peki çiğ köfte ya da ne biliyom o tarz şeyleri yogururken sallanma oluyor mu
Zaten ilk çiğ köfte denedim sallanma oluyordu o da ağır olduğu içindi
Kiyma yapan aparatli varmıs o aklimda benim
Aynısının siyahını kullanıyorum çok memnunum ben almaya gittigimde orda çalışsn adama döküm alsam sallanırmı acaba demiştim dökümler daha iyi diye düşünmüştüm ama en pahlı kitchen marka bile aşırı sallanıyor hamur yogruurken falan adamda hepsi aynı biri döküm biri plastik dedi ama iyiki almışım elim ayagım resmen kıymalı köfteyi bile o yoguruyor 😂 kuzenimde döküm var oda sallanıyor aynı markada aynı olmayanda kek tarzı şeylerde sallanmıyor zaten hamur katı şeyler biraz sallıyor çigköfte falan yapıyorum hepsinin ayarı var mesela kek malzemelerini 6 da çırpa bilirsin ama hamur türü şeyleri 4 5 arası
Çok teşekkür ederim yorumunuz için çok açıklayıcı oldu benm için
Şans işi birazda canm
Bunun hakkinda torum yapamam ama karaca nin baska urunu ariza yapti, kac kere servise gonderdim tamir ettik dediler ama ayni... yani tamir servisi çöp maalesef, baska marka bak derim
Memnunsan ne ala, yegenlerimiz dahil benzer sorunlar yasadik tovbeliyiz karacaya :))
Benimki hepsi yeni birkaç aylık evliyim inşallah öyle sorunlar yaşamam
Evet işte bende böyle bı kaç yorum gördüm garanti kısmı çok sıkıntılıymis falan bı kararsız kaldım
Ben 1 yil sorunsuz kullandim sonra bozuldu, insaAllah sen sorun yasamazsin cunkubyasarsan o parayi copte bil
Bizzat yasadim o sorunu, 3 5 fazla koyup baska marka almak daha mantıklı
1,436,206 soru
23,618,035 cevap
306,670 kullanıcı