+1 oy
90 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (262 puan) tarafından

Uzun uzun bakındım ama bı turlu karar veremedim hem özellik hem de güç bakımından bayağı iyi geldi ama karaca markası biraz düşündürüyor açıkçası kullanan arkadaşlar varsa önerir misiniz 

image

4 Cevaplar

0 oy
önce (145 puan) tarafından

Bende yeni aldım sıyırıcısı iyi sıyırmıyor ama onun dışında iyi 

önce (262 puan) tarafından

Peki çiğ köfte ya da ne biliyom o tarz şeyleri yogururken sallanma oluyor mu

Zaten ilk çiğ köfte denedim sallanma oluyordu o da ağır olduğu içindi 

-Reklam-
0 oy
önce (2,193 puan) tarafından

Kiyma yapan aparatli varmıs o aklimda benim 

0 oy
önce (521 puan) tarafından

Aynısının siyahını kullanıyorum çok memnunum ben almaya gittigimde orda çalışsn adama döküm alsam sallanırmı acaba demiştim dökümler daha iyi diye düşünmüştüm ama en pahlı kitchen marka bile aşırı sallanıyor hamur yogruurken falan adamda hepsi aynı biri döküm biri plastik dedi ama iyiki almışım elim ayagım resmen kıymalı köfteyi bile o yoguruyor 😂 kuzenimde döküm var oda sallanıyor aynı markada aynı olmayanda kek tarzı şeylerde sallanmıyor zaten hamur katı şeyler biraz sallıyor çigköfte falan yapıyorum hepsinin ayarı var mesela kek malzemelerini 6 da çırpa bilirsin ama hamur türü şeyleri 4 5 arası

Çok teşekkür ederim yorumunuz için çok açıklayıcı oldu benm için 

önce (521 puan) tarafından

Şans işi birazda canm 

0 oy
önce (3,204 puan) tarafından

Bunun hakkinda torum yapamam ama karaca nin baska urunu ariza yapti, kac kere servise gonderdim tamir ettik dediler ama ayni... yani tamir servisi çöp maalesef, baska marka bak derim

Memnunsan ne ala, yegenlerimiz dahil benzer sorunlar yasadik tovbeliyiz karacaya :))

Benimki hepsi yeni birkaç aylık evliyim inşallah öyle sorunlar yaşamam 

Evet işte bende böyle bı kaç yorum gördüm garanti kısmı çok sıkıntılıymis falan bı kararsız kaldım 

Ben 1 yil sorunsuz kullandim sonra bozuldu, insaAllah sen sorun yasamazsin cunkubyasarsan o parayi copte bil

Bizzat yasadim o sorunu, 3 5 fazla koyup baska marka almak daha mantıklı 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 31 göst.
21 Aralık 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Arife.. (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 32 göst.
21 Aralık 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Arife.. (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 31 göst.
14 Aralık 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Sertuğ (354 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 118 göst.
16 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Rabia... (565 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,286 soru

23,618,967 cevap

306,721 kullanıcı

...