Kzlar cok şükür anne uyum.odasjna aldilar.kzimi sorun su goguslerimj.emiyor ama sutum yetersiz ve doymuyor kasikla.mama veriyorum ugrasana kdr 2 saati buluyor biberonu emmiyor bde beslenme saatlerinde uyuyor ng hortumndan kurtulamadik biberon kasik bulamadim bu sorunumuz tek kaldi ay uyanmiyor resmen ya onlar da ng hortumunu takiyorlar mecbur
Dokror şekeri duser dio of
Bol bol su iç bebeğin uyudugu zamanlar sağ hurma ye incir kompostosu falan getirsinler kaynatcak kimse yokmu canım rezene çayı iç sallamalardan al şırıngayla versen olmuyor mu azar azar
Azar azar kasik biberonla deniyorum icmiyor :(
Sanırım küvezdeydi, bol bol ten teması yap, sıvı tüketimine dikkat et, sağım yap sütun gelir inşallah
Kaşık biberon bütün eczanelerde var canım ben hastaneye sipariş vermiştim kapıya kadar getirdi eczacı arayıp rica etmiştim 200 250 TL falandı. Kızıma mama veriyordum sütüm hiç yoktu doktorlar hemşire kaşık biberonla ver normal biberonla verme dediler onların yüzünden bebeğim 1 günde 100 gram vermişti.
Ndn oyle oldu bebegim kucuk biberon flnda bogazinda kalıyor bn gtnek istiyorum evde her turlu bkarim burda cok baski.altinda hissediyorum strese griyorum kasik biberon az önce esim.getrdi braz denedim icmedi uyudu:(
Biberona alışmasın diye izin vermiyolardı ben gizli verdim eve zor yollamışlardı. Gerçekten stresten sütüm kesilmişti zaten az geliyordu
Suan o durumdayim
1,436,304 soru
23,619,192 cevap
306,727 kullanıcı