+1 oy
103 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (8,316 puan) tarafından

kizlar uyku tablolarina gore uyutrum hep cocuklarimi kizidada oglumdada duzenli dakikdir hep🧿 32 aylik oglum suan . ay uyutuyorum tam giyiniyorum spor salonuna gececm zirt diye uyanio. daha devam ettiremiyorum uykusuna . 1gibi uyumasi 2 bucuk gibi uyanmasi gerekiyor normalde. ama hemen uyanio. e uykusunu alamio. suan mayisik. bu saatte uyusa gece uykusu geçe kalir 9 9 bucuk gibi uyumaz yani. bi saatten sonra uyumamasi gerekiyor zaten . en gec 2 bucuk 3 de uyanmali ki aksam 9 bicukta yatsin diye. 

nerde yanlis yapiorum acaba yaaa. kizim 54 aylik anadinifina baslicak diye zor biraktirttirmistim oglen uykusunu. ay oglan birakmasin erkenden canim cikar gunde bi iki saat kafami dinleyip ogleden sinrasina hazirliyordum psikolojimi. allah esirgesin oglen uykusunu birakirsa kafayi yerim. bi saat kendime ayirdigim vakit var o da kayip gitmesin elimden anaokuluna postalayana kadar uyusun yaa oglenleri

3 Cevaplar

0 oy
(4,093 puan) tarafından

Anaokuluna verenw kadar uyur mu bilmiyorum ama o yaslarda coktannnn birak cocuk da var hic birakamayan cocukta var o cocugun ihtiyacina gore sekillenecek aylarda ama anlattigina gore cocuk zaten uykuyu almamis ki derin uykuya dalamiyo benimki de oyle uyutursam pesime kalkiyo uyutmazsam gunu perisan ediyo 

(8,316 puan) tarafından

aynen nirmalde iste uyuturum alir telsizi spor aalonuna gecerdim bi saat spor yaparim eve gelirim fus mus alirim kahvemi falan icene kadar uyanirdi yani 1 buvuk 2 saat uyur. surda iki uc haftadir boyle. acaba biryerde hata mi yapiyorum farkinda olmadan erken mi artik uyku saatini bi yarim saat ilerimi alsam ki bilmiyourm yarim saat gec uyutsam acaba belki tam gelmeden mi uyutuyorum ki

(4,093 puan) tarafından

Olabilir benimki de oyle yapti 1 1 bucuk gibi uykuya geciyodu baktim uyumuyo bisuru vakit kaybediyorum yarim saat erteledim dene bi de oyle dene spor salonu derken evde heralde dimi 

(8,316 puan) tarafından

ole denim bakim yarina ne olacak .

.  iturdugum bina recidance . binanin spor salonu var . cogu kisi calisiyor diye gunduzleri bos zaten kendime aitmis gibi esasen😂😂 bebek telsizini alip gidiyorum. tek cckluyken kizim evde babasiyla uyurken erken kalkip geciodum salona . 

(4,093 puan) tarafından

Hmm anladim canim cok iyiymis senin icin 

-Reklam-
0 oy
(1,115 puan) tarafından

her çocuk bir olmuyor benimkiler 2 yaşına gelince bırakıyolar gündüz uykusunu .benim oğlumda 32  aylık uyumuyor bende gündüz uyutmuyorum akşam 9 da uyutuyorum erkenden.İstemiyorum gündüz uyumalarını zaten uyku araya girince hersey kısıtlanıyor gün içinde misal öğlen hava güzel oluyor parka götürmek için e o zmanda uykuda olunca gün boyu evden çıkamıyoruz e bi hastane,alışveriş, hepsi zora giriyor en iyisi akşam erken uyusunlar hem kendimede vakit ayırıyorum akşam cilt bakımı kafa dinleme vs 🤣

(8,316 puan) tarafından

evet gun bolunuyor gercekten Ma kizimda cok rahatti ya anaokuluna gdene kadar gun ivinde dinlenme molasi oluodu bana 😬 o luxu istiyorum suandada

(1,115 puan) tarafından

tek çocukta iyi ama iki üç öyle raaht olmuyot uyumaması iyi  .

(8,316 puan) tarafından

ama kiz okulda zaten 4 bucuga kadar. gun icinde iki saat de oglandan kurtulaydim komple cocuksuz gibi iyi oluyordu yaaa😂😂

0 oy
tarafından

2 buçuk yaşında oğlum 1  saat uyutmaya uğraşıyorum 15 dk  sürüyor uykudu

(8,316 puan) tarafından

evet ya uyusa iste sende rahat edersin

tarafından

Evet bazen çok ihtiyaçim oluyor diyorum keşke 2 saat fln uyusa 2 oğlumda 2 yaşında öğle uykusunj bıraktı 

İlgili sorular

+1 oy
19 cevap 782 göst.
18 Nisan 2021 Diğer kategorisinde SevdeF (613 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 202 göst.
6 Şubat 2021 Diğer kategorisinde MelikeArslan (830 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 125 göst.
30 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Asiiii (1,999 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 274 göst.