kızlar doğru mu bu? Herkes bi yorulmasın tek çift 3 5 çocuk meselesi hepimizin kafasını yoruyor malum
Kısmennnnnn
Etrafımda gpzlemledigime göre dogru bende en küçüğüm rahatımdır.
Kardeşler arasında tartışma olunca; o büyük senin abin / ablan.. o daha küçük kardeşine kızma. Ortanca çocuk her durumda haksız
Vala doğru yaaa
Nerden buluyonuz 4 yıl önceki soruları 😂
Ben iki kardeşim yani bı de ablam var bunun avantajını çok yaşıyorum iyiki de var. O yuzden kendimden yola cikarak iki çocuk taraftarıyım. Ama mesela ablam daha özgür ruhludur evin asi kızıdır ben daha olgun orta bulan aileyi toparlayanimdir. Ama ikimizde birbirimize hep destegiz. O da der hatta beni 6 sene sonra yapmış annemle babam iyiki karar vermişler tek çocuk da birakmamislar beni diye 😅
2021 zamana şu gibi eski posttt
Ortanca çocuğum ama kızıma bir arkadaş kardeş olmasından yanayım. 2 yaşında suan 2. Çocuk istiyorum zor bi süreç ama kızıma iyi geleceğinden yanayım ben
Hahah en büyüğü benım gerçekten öyle hep ailem, benı örnek gösterir 🥰🥰
Anaaaa eskı post muş buu 🤭
Tamamen nasıl büyütüldüğünüzr bağlı ben birçok tek çocuk görmüşüm söylenenlerle alakası yok insan muhattap dahi olmak istemiyor bazılarıda var 4 5 çocuklar insan hepsiyle ayrı ayrı konuşmak sohnet etmek istiyor dedim gibi tamamen büyütlme şekline bağlı
1,440,567 soru
23,681,663 cevap
310,286 kullanıcı