+2 oy
112 göst.
önce Diğer kategorisinde (271 puan) tarafından

Oğlum 5 yaşında   hicbirsekilde ymk yediremiyorum ackliktan ağzı kokuyo yine yemio ymk yedirirkn herseferinde aglio nerdeyse her seferinde yememek için kusuyor bunladim artık bıktım her gelen oğlun zayıf dio  bı akıl verin bana ne yapayım kardeşi var ondan çok yiyo bıktım resmn

5 Cevaplar

+1 oy
önce (128 puan) tarafından

Baskı olabilir 

Psikolojikmen kötü hissediyodur

Yemekten belki bişey gördü tiksindi 

Doktora göster 

Olmazs çocuk psikiyatrisi görsün 

önce (271 puan) tarafından

Her yemeğe aynı 2 tane yiycem dio DHA fazlasi yok fazla verincede kusuyor bunladim resmn ya

önce (128 puan) tarafından

Abimin oğlu yüzünde sadece yanaklarında egzema vardı ve kaşıntılı kabuklanma kanama tarzındaydı

Doktorun verdiği ilaçlar kremler şuruplar organlarina zarar verdi 5 yaşına kadar aşırı zayıftı kup Kuru iğne gibi kaldı ve yemek yiyemez hale geldi şuan 8 yaşında maşallahı var çünkü psikolojik tedavi gördü öyle düzeldi 

Bizimde böyle oldu 

-Reklam-
+1 oy
önce (8,149 puan) tarafından

Çocuğun midesi küçülmüş demek ki. Hastalanmayan çocuk sayfasında atom bombası var o karışımdan yap ver zamanla iştahı açılır. Bir de çinko doktora danış başla. Multi vitamin veriyorum kızıma sabahları aç karnına ben o da iyi geldi 

Ne o atom bombası 

önce (8,149 puan) tarafından

Google a hastalanmayan çocuk atom yaz canım çıkıyor neler vereceğin 

0 oy
önce (10,816 puan) tarafından

Benim kızım da 5buçuk yaşında ve doğdu doğalı hep iştahsız. Seni anlayabiliyorum. Kaç kilo oğlun?

17 kilo kardeşi 2 buçuk yaşında 15 kilo 

Benim kızım da 17 kilo :( geçenlerde hastalandı serumlar ilaçlar derken değerlerine fln da baktılar bazı vitaminleri eksik çıktı takviye verdiler bir süru. Yemedikleri için vitaminsiz kalıyorlar bağışıklıkları da düşüyor işte

Sağlık ocağı doktoru dedi aç karnına gel kanına bakalım ya korkuyor iğneden nasıl olacak 

Çok mu korkuyor oturup anlatsan acımayacak korkma diye sakinleştirsen anlamaz mı

+1

Evet çok korkuyor bnde kıyamıyorum ne kadar kissamda gözünden bir damla yaş aksa ben bin beter oluyorum  ayy anne olmk zor yaa

0 oy
önce (10,495 puan) tarafından

Aynısından bendede var 5 yasinda erkek birde hamileyim aşırı duygusalim ağlıyorum yemeyince birşey olacak diyorum 

Bnde öyleyim oturup ağlıyorum artik

0 oy
önce (1,056 puan) tarafından

Balık yağı filan kullan oğlum bir ara yemek yemedi balık yağını kullandım 2.haftada iştahı açıldı yemeye basladi

Kulandim fayda etmedi ya

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 62 göst.
+1 oy
25 cevap 464 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde BetusMoms (3,583 puan) tarafından soruldu
+1 oy
34 cevap 927 göst.
10 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler