📱 Eşinizden Gelen Ani Mesaj:
"Ben tatile gittim, 10 gün sonra görüşürüz. Kendine iyi bak!"
Bu mesajı görseniz ilk tepkiniz ne olurdu? 🤯
😡 "Nasıl yani?!!" – Şok + sinir karışımı! 🚨 🤔 "İyi eğlenceler, ben de plan yapayım o zaman!" – Karşı atağa geçerim! 😏 😂 "Bu şaka mı şimdi?" – Hemen arayıp doğrulatırım! 📞 😌 "Kendi alanı olsun, sorun etmem." – Bazen uzaklaşmak iyidir. 🌿
Yoksa tamamen farklı bir tepki mi verirdiniz? Hadi yorumlara yaz, bu mesajı alınca ne yapardın? 💬✨
Simdi yazarsam sansür yer canım
Adres at çocuklarını da yollayacağım 😂😂
Git ne halin varsa gör bende kafa dinlerim,🤣😁😂
Sana güle güle 😌 Çocuğu alıp bende memlekete gidiyorum. Ordan alırsın bizi.
Bende. Habersiz gitti ama öyle tatil felan yok gece gitti diğer günün gecesi eve geldi ve onun yüzünden kavga çıktı evde o gece evde korkudan uyuyamadik bile
aaayy bunu keske yapsaaaaaa
Site bi ara toparlanir gibi oldu ramazanla birlikte tekrar coktu bi bacimiza da is dustu o da bi ara azaltmisti paylasimi yinr basladi bu ara oyle bisey yapamaz babasini arar soylerim sonrada kapinin kilidini degistiririm
Ararım bu şakamı diye gerçekse eski koca olur artık
Nasıl yani bana söylememiş nasıl gider
Git bir dahada dönme çünkü o kapı sana açılmayacak derdim
Nasıl yani -şok+sinir karışımı
Arayıp bir sorun olup olmadığını konuşmasından anlamaya çalışırım ama kocam böyle bir mesaj attıysa muhtemelen kaçırılmıştır 😂😂 çocuğu yengemlere bırakır ilk uçakla düşerim peşine o yüzden 😂
Gittiğin yerden gelme derim
Kendi alanı Tabiki olabilir ama bizde burda eşşek başı beklemiyoruz çıktım diyecek bende güle güle diyeceğim
Muhtemelen on gün sonra görüşemeyiz ama yine de sen bilirsin derdim :)
Akşam gelirken cips de al derim
O kadar mutlu olurum ki anlatamam sakin kafayla bi 10 gün bana ilac gibi gelecek o gitsin bende kafa dinlerim
Şok olurum güvenim de az zedelenir, beklemediğin bir durum çünkü
Seni çok kandırırlar ben söyleyim :D kız zedelenecek güven mi kalır ortada iş bitmiş
Dönüşü aci olur ama öyle yok 5 kuruşa köfte 😁
Gittiği yerden geri dönmesine gerek yok geldiğinde bulamayacak nasıl olsa
Polisi arardım eşim asla böyle bir şey yapmaz 😅 eğer her şeyin yolunda olduğuna eminsem de sorun çıkarmazdim demek ki ihtiyacı var
1,435,523 soru
23,608,553 cevap
306,276 kullanıcı