+1 oy
291 göst.
önce Diğer kategorisinde (5,750 puan) tarafından

Ben sahurumu yaptim bile iftari fazla kacirmisim canim birsey istemedi bende denemek istedim tok tutuyor diyorlar  😇😇 siz neler yapiyorsunuz kizlar uyudunuz mu

image

8 Cevaplar

+2 oy
önce (1,095 puan) tarafından

Süt şişkinlik yapıyor gibi dursa da iki bardağı gerçekten tok tutuyor hurma zaten sünnet afiyetler olsun Allah kabul etsin şimdiden 

önce (5,750 puan) tarafından

Amin canım hepimizin kabul olsun inşallah bir denemek istedim canim eger sorun yasamazsam yarın bu sekilde devam ediyim diyorum kahvalti tarzi yapiyordum ama yiyip yatinca midemi rahatsiz etti

önce (1,095 puan) tarafından

Biraz soluna yat canım 

-Reklam-
+2 oy
önce (1,738 puan) tarafından

Afiyet şifa olsun canım Allah kabul etsin bende birazdan bir şeyler hazırlarım inşallah daha erken 🤗

Uyucam canim bende uyunamiyorum diye erkenden yaptım bugun 😇afiyet olsun simdiden canim

önce (1,738 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım 🤗 iyi yaptın hayirli geceler 🤩

+2 oy
önce (1,482 puan) tarafından

Ben bu hurmaları yemekten sonra çerez niyetine yiyiyorum 😅

Bende seviyorum arkadasimla diyet yaparken kahve yaninda cikolata niyetine yiyorduk 

+2 oy
önce (520 puan) tarafından

Allah kabul etsin ,afiyet olsun🌺

Amin canim tesekkur ederim😇

+2 oy
önce (3,039 puan) tarafından

Bende 3 hurma 2 bardak su iciyorum

önce (4,307 puan) tarafından

Tok tutuyor mu gerçekten 

önce (3,039 puan) tarafından

Ben zaten normaldede acikan birisi degilim tok tutuyor sadece susuzluk ve kahvesizlik  zorluyor beni

Simdilik bende de sıkıntı yok :)

+1 oy
önce (17,633 puan) tarafından

Sahura kalkamadım ya. Dün elmali kurabiye yapmıştım.. sözde yiyecektim. Oğlanı uyuturken uyuyakaldim. Gece 1 buçukdu uyandım. Bir kaç tane kurabiye yedim uyudum. Sahur saati uyandım tam kalkacam oğlan uyandı emmek için. Emzirirken yine uyuyakaldim.

Bende yedim yattim evvelsi gün elimde telefon oyle uyandim sabah alarmi kapattim buyuk ihtimal bes dk daha derken kalkamadim

+1 oy
önce (19,475 puan) tarafından

İftarda tekrar yaz dün komşum da dedi ben yaptım diye bende denemek istiyorum ama emin olamadım :)

Tamam canim simdilik sıkıntım yok :)

+1 oy
önce (2,327 puan) tarafından

Yıllarca 7 hurma 1 bardak süt ile oruç tuttum hiç sorun yaşamadım şimdi emziriyorum diye sahur yapıyorum hiç canım bile istemiyor 

Iftarda yukleniyor muyuz ne yapiyoruz insanin canı istemiyor pek

önce (2,327 puan) tarafından

Hayır iftarda da dengeli yiyoruz karbonhidrat tuketmiyoruz

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 237 göst.
2 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde SevdeF (613 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 215 göst.
21 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mavi.19.22 (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 154 göst.
10 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Ashshhshs (995 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 433 göst.
10 Mayıs 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kuzeyin Anası (877 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,435,467 soru

23,607,792 cevap

306,243 kullanıcı

...