Ben sahurumu yaptim bile iftari fazla kacirmisim canim birsey istemedi bende denemek istedim tok tutuyor diyorlar 😇😇 siz neler yapiyorsunuz kizlar uyudunuz mu
Süt şişkinlik yapıyor gibi dursa da iki bardağı gerçekten tok tutuyor hurma zaten sünnet afiyetler olsun Allah kabul etsin şimdiden
Amin canım hepimizin kabul olsun inşallah bir denemek istedim canim eger sorun yasamazsam yarın bu sekilde devam ediyim diyorum kahvalti tarzi yapiyordum ama yiyip yatinca midemi rahatsiz etti
Biraz soluna yat canım
Afiyet şifa olsun canım Allah kabul etsin bende birazdan bir şeyler hazırlarım inşallah daha erken 🤗
Uyucam canim bende uyunamiyorum diye erkenden yaptım bugun 😇afiyet olsun simdiden canim
Çok teşekkür ederim canım 🤗 iyi yaptın hayirli geceler 🤩
Ben bu hurmaları yemekten sonra çerez niyetine yiyiyorum 😅
Bende seviyorum arkadasimla diyet yaparken kahve yaninda cikolata niyetine yiyorduk
Allah kabul etsin ,afiyet olsun🌺
Amin canim tesekkur ederim😇
Bende 3 hurma 2 bardak su iciyorum
Tok tutuyor mu gerçekten
Ben zaten normaldede acikan birisi degilim tok tutuyor sadece susuzluk ve kahvesizlik zorluyor beni
Simdilik bende de sıkıntı yok :)
Sahura kalkamadım ya. Dün elmali kurabiye yapmıştım.. sözde yiyecektim. Oğlanı uyuturken uyuyakaldim. Gece 1 buçukdu uyandım. Bir kaç tane kurabiye yedim uyudum. Sahur saati uyandım tam kalkacam oğlan uyandı emmek için. Emzirirken yine uyuyakaldim.
Bende yedim yattim evvelsi gün elimde telefon oyle uyandim sabah alarmi kapattim buyuk ihtimal bes dk daha derken kalkamadim
İftarda tekrar yaz dün komşum da dedi ben yaptım diye bende denemek istiyorum ama emin olamadım :)
Tamam canim simdilik sıkıntım yok :)
Yıllarca 7 hurma 1 bardak süt ile oruç tuttum hiç sorun yaşamadım şimdi emziriyorum diye sahur yapıyorum hiç canım bile istemiyor
Iftarda yukleniyor muyuz ne yapiyoruz insanin canı istemiyor pek
Hayır iftarda da dengeli yiyoruz karbonhidrat tuketmiyoruz
1,435,474 soru
23,607,842 cevap
306,244 kullanıcı