+3 oy
72 göst.
önce Diğer kategorisinde (5 puan) tarafından

Merhaba . Ben devlet hastanesine randevu almıştım spiral icin gittigimde doktor burda takilmiyor aile ve çocuk planlamasina git dedi. Oysa dogumda doktorum 2 ay sonra gel spiral takalim demisti o doktorum baska ulkeye gitms yok. Hani devlette takilmasa o doktor niye oyle bisey desin. Takiliyosa bu niye takmadi. Demem o ki bu spirali bunca kadin hep ozelde mi takiyor? Yada bana mi cins doktorlar denk geliyor anlamadim yine adetim yakinlasti bi kac gun kaldi artik taktirmak istiyorum siz nerde taktirmisdiniz. Ve spiral icin illa adet gunumu gerekli normal gunde oluyor mu? İlk kez taktircam fazla bilgim yok 

6 Cevaplar

+1 oy
önce (196 puan) tarafından

Cnm aile planlamasi ozel degil oda yine o gittigin hastanenin bolumu danismaya sorsan sana soylerdi yerini yanlis anlamissin 

önce (5 puan) tarafından

Bahsettigi yerde arastirdim yok bizim evin yakinini bahsetmisti ama oyle bir yer yok baska hastanenin yaninda var canim. Bide gittigim hastaneyle soyledigi yerde arabayla 20-30 dk mesafe var bilemedim hani 

önce (196 puan) tarafından

Yani bizim burda aile planlamasi hastanenin icinde yani disinda olmamasi lazim bilemedim cnm 

-Reklam-
+1 oy
önce (2,378 puan) tarafından

Bizimkiler hep devlette taktı bende yeni doğum yaptım iyileşince takacm inşallah başka bir hastaneye randevu al adetliyken oluyor diye biliyorum

+1 oy
önce (8,213 puan) tarafından

Ben devlette taktırdım canım. 

0 oy
önce (8,330 puan) tarafından

Dr baştan savma yapmış seni bende devlette taktım 

0 oy
önce (10,518 puan) tarafından

Ben devlette taktırdım. Aile planlaması devlet hastanesi içinde bir bölüm git konuş takarlar. Ben adetsizken takıldım ilk doğumdan sonra 14 ay âdet olmadım olmadan hamile kaldım bunda ne kadar zaman sonra âdet olurum bilmiyorum dedim adetsizken taktırdım 

0 oy
önce (290 puan) tarafından

Bende devlette taktırdım sevirse yolladı orda da randevu verdiler bir gün öncesi kan verip diğer gün takıldı adetlide değildim 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 332 göst.
3 Mart 2023 Diğer kategorisinde Kubra_2101 (2,131 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 191 göst.
20 Haziran 2023 Diğer kategorisinde rozerin_gk (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 210 göst.
3 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Dlrkrts. (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 150 göst.