Kuru fasulye
Pilav
Tavuk kızartma
Mantı
Salata
Ve köfte yapacağım .
Ne ekleyeyim ya eksik hala eksik geliyor
Çorba yok direk kuru fasülye mi yiyeceksiniz
Çorba var yazmamisim
Anam kız daha ne olsun insan ztn oruçlu iken mideye bile bereket gekiyo 2.3 kasıkta doyuyo😁
Ben olsam kuru fasulye pilav turşu yada salata tek yeter derdim
Canım ne güzel söylüyorsunuz işte ama malesf sen değilsin . Bakın mizafir kalabalık oruç zamanı herkes her yem yemiyor oruç tutan insanı da aç bırakmamak adine ne isteseler onu yapiyorum
Herkes sanmış kendinize yapıyorsunuz bu kadar yemegi
Misafir menüsü yazdim
Hepsi de çok ağır geldi bana hafif şeyler meze tarzı olabilir yanına cacık yapabilirsin mesela
Evet yogutlu bisi düşünüyorum
Bazen buradaki yemek listelerini görünce diyorum ki insanla bu yemekleri üst üste nasıl yiyor 😂 Allah bereket versin 🤲🏻
bende 😃
Köfte tavuk ve kuru fasülye
Benim için 3 akşamın ayrı yemeği
Ahaha misafir çok canım hepsinin istediği farkli
Ben tek olsam eşimle bana köfte yeter ama çok kişi ve hepsi aynı seyi yemiyor gelenler oruç mecbur canlarının iatediklerini yapiyom
Misafirlerin orucun amacını çok yanlış anlamış demek ki Allah kabul etsin
@Güneş valla benim içinde öyle 😅
Ya canım ne alakası var insanlar oruç herkes her yemeği yemek zorunda değil ayrıca çocukları da var oruçlu insan bir umutla yemek bekler neden sevmediği yemeği yesin zorla
Çorba ekle önce canm
Ya köfte yap ya tavuk
Canım köfte çiğ köfte istek üzerine tavuk ta pilav üzerine kizarcam
Hicbiri birbirine uymuyor kofte tavuk ikisi ayni anda olmaz manti pilav ikisi ayni anda olmaz
Bunların hepsi istek üzerine yapılan mantı yiyem asulye yemiyor fasulye yiyen mantı yemiyor köfte yiyen pilav yemiyor
Ìsiniz zor o zaman kolay gelsin
Evet masef
Menü sadece ana yemek olmuş çorba yap köfte yada tavuk sadece biri olsun bence hem pilav hem mantında fazla birini yap sadece ortaya zeytin yağlı bir şey olabilir
Kız valla ben herşeyi yazmayı unutmuşum bacım kafam karışık bugün:))) misfir mebusu yazmayı unutmusum
Unutursun tabi hepsi uğraştırıcı şeyler kolay gelsin sana 😊
Mantıyı sabah açtım inan dokuzda :)) fasulye ve çorba hazır şimdi tavuk haşlaycam suyuna pilav yaparım tavuğu ve mantıyı ezana yakın yaparim salata var daha of
Valla ben iftara gitsem ev sahibi kıymalı bol soslu mantı yanına kola koysa başkada bir şey istemem ev yapımı kıymalı mantıya bayılırız biz ailecek
Bende yaptım bakalım nasıl olacak:)
Köfte mantı ne mana onlarida diğer gün yap
Çorba var ya yazmamismiyim
Misafire kendine bile yapiyorsan yeterli
Canım yaklaşık onbeş kişi olacağız
Bence yeterli cnm insan bir çorba içince bile midesi doluyor
Evet zaten az yaptım çocuklar var çocuklar pilav tavuk seviyor onlara da onu yapıyorum
Çorban eksik
Çorba yazmamışm
1,435,564 soru
23,609,196 cevap
306,296 kullanıcı