+6 oy
1,942 göst.
Ürün İncelemeleri kategorisinde (165,689 puan) tarafından

image

Doğallığı seviyoruz, net konuşuyoruz!
Hiçbir ped sizi olimpiyat şampiyonu yapmaz ama incecik Sleepy Extra Hijyenik Ped ile her zaman rahat hareket edersiniz.
Hiçbir ped ağaçta yetişmiş gibi doğal değil ama doğal içerikli Sleepy Natural Hijyenik Ped ile rahatınız her an yerinde.
Doğal olarak hiçbir ped doğanın havasını tek başına değiştiremez ama Sleepy Bio Natural Hijyenik Ped ile en yoğun günlerinizde bile havanız ve konforunuz yerinde.
Hiçbir ped atıklarla tek başına mücadele edemez ama doğal içerikli Sleepy Ecologic Hijyenik Ped ile bugün de yarın da kafanız rahat.
Hiçbir ped sizi moda ikonu yapmaz ama siyah renkli Sleepy Black Hijyenik Ped şık günlerinizde size mükemmel uyum sağlar.

20 Cevaplar

+3 oy
önce (213 puan) tarafından

ürün bugün elime ulaştı,yerli ürün olması hem içimi rahatlatıyor hemde yumuşaklık ve taşırmaması beni güvende tutuyor.teşekkürler sleepy :)

-Reklam-
+3 oy
önce (2,107 puan) tarafından

Fotoğraf atamıyorum hata veriyor.

Bugün geldi 3 no ve tabi ki benim için çok büyük 🤣 ama yumuşacık ve incecik. Naylon kısımları bile naylon değil sanki incecik yumuşak hiç rahatsız etmiyor, hışır hışır ses çıkarmıyor. Reglimin ilk günü çok yoğun geçiyor ilk gün deneyip sızdırıyor mu bakacağım.🥰♥️

+3 oy
önce (1,455 puan) tarafından

Aslında normalde sleepy kullanıyordum ama premium plus bio naturel hiç kullanmadım , yeni doğum yaptım kanamam azaldı bugün kullandım hiç bir sıkıntı yaşamadım konforlu görünüyor , teşekkürler sleepy

+3 oy
önce (2,497 puan) tarafından

Zaten kullandığım bir marka konforu sızdırmazlık bunlar önemli yoğun günlerim çok olur benide en rahat ettiren marka şimdi hamileyim doğuma az kaldı kendisiyle kısa süre sonra tekrar arkadaş olacağız 😀😊

+3 oy
önce (6,174 puan) tarafından

Ürününüzü beğenmek isterdim ama 1 senedir çekilişler de hiç ismime denk gelemedigim.icin bir türlü ürünlerinizde faydalanamadik

önce (1,852 puan) tarafından

Bu çekilişlere nasıl katıliniyor 

önce (6,174 puan) tarafından

Sayfada düzenleniyor çekiliş filan olunca

+2 oy
(24 puan) tarafından

Beğendiğim marka hatta bebeğimde de bezini kullanıyorum yumuşak ve naylon değil beğeniyorum bana çıkmasına da sevindim teşekkürler sleepy.

+2 oy
önce (1,372 puan) tarafından

Kargom  dün bana ulaştı .İsminden de anlaşıldıği üzere diğer  pedler arasında en geliştirilmiş marka " sleepy premium plus bio natürel ped " bence. Doğal ve üst düzey kalitede olması ilgi çekici merak uyandirici ..sleepy markasını zaten seviyordum çekilişin şanslı kişilerinden olduğum için ayrıca sevindim bundan sonra tercih edeceğim bir ürün teşekkürler SLEEPY.🩷

+2 oy
önce (8 puan) tarafından

Hediye için teşekkür ederim daha kullanamadim henüz doğum yapmadım 🧡 ürün şimdiden favori olacak çünkü dokusu ve pamuk dogal olduğu o kadar net teşekkür ederim tekrardan 💐

+2 oy
önce (3,433 puan) tarafından

image

Bana çıkmadı gittim kendime aldım🙄😂

Zaten kullandığım bir marka

+1

Bunun 5/1 i gelmedi bize çokta birşey kaybetmedin 😁 6lı ped  geldi bugün gidip bende alacağım 😅

Millet denesin alsın diye tester gibi bir şey herhalde😂😅

+1

Kargo parası vermeye değmez 😅

+1

Hahahahahahaaha manolyam bende senin gibi yaptım gittim bugün kendime aldım ama çok güzelmiş gerçekten 😁

Kotexte çok güzel 🤭 çok yumuşak😅

+2 oy
önce (150 puan) tarafından

Ürün elime ulaştı henüz bebeğim dünyaya gelmedi bu sebeple kullanmadım :) doğum yaparken yanımdan eksik etmeyeceğim bir ürün olacak çünkü dokusu çok güzel ve yumuşacık teşekkürler sleepy:)

+1 oy
önce (948 puan) tarafından

Sleepy premium plus, kalitesiyle vazgeçilmez bir ped markası benim için. Organik pamukla sıfır kaşıntı sıfır koku. Hassas teni olan herkese öneririm 

önce (948 puan) tarafından

image

severek kullandığım kaliteli marka. Sleepy bionatural premium plus doğal bambu özleri, organik pamuk sayesinde hassas tenimde kaşıntı yada alerji yapmıyor. Özel günler çok konforlu geçiyor 
+1 oy
önce (2,433 puan) tarafından

Kargom bugün geldi 

Dogal ve rahat oluşuyla regli günlerim artık stretsiz.

Teşekkürler sleepy 💓

+1 oy
önce (280 puan) tarafından

Bayıldım yumuşacık kaliteli bundan sonra ki tercihim hep sleppy olacak 

+1 oy
önce (453 puan) tarafından

Zaten severek kullandığım bir marka sızdırma yok tahriş yok daha ne olsun

Hediye için teşekkür ederim 

+1 oy

Bana çıkmadı ama yorum yapmadan da bende geçmeyecem😂 burdan gördüm gidip kendime aldım ama gerçekten çok güzel hem yumuşak hem taşmamasi ve rahatlık hissi ayrı bir güzel bundan sonra benim de tek tercihim Sleepy olacak 🤗

+1 oy
önce (5,332 puan) tarafından

Gayet güzel ben beğendim yumuşak dokusu kalitesi gayet iyi 

+1 oy
önce (2,129 puan) tarafından

Ürünüm dün elime ulaştı. Öncelikle, doğal içeriklere sahip olması benim için önemliydi. İçeriğinde bambu, organik pamuk ve biyopolimer gibi doğa dostu malzemeler kullanılması hoşuma gitti. Yüzeyi yumuşak ve rahatsız etmiyor, tahriş yapmadı. Sızdırmazlık konusunda da oldukça başarılı buldum. Gece kullanımında bile güvende hissettirdi. Ayrıca, pedin nefes alabilir yapıda olması sayesinde gün boyu ferah bir his verdi. Kokusu yok, bu da ekstra bir artı benim için.

Tek eksisi, yapışkan gücü biraz daha iyi olabilirdi. Bazen iç çamaşırına tam olarak sabitlenmiyor. Ama genel olarak konforlu ve güvenilir bir ürün olduğunu düşünüyorum. Özellikle çevreye duyarlı kişilere tavsiye ederim.

+1 oy
önce (1,574 puan) tarafından

Urun inanılmaz ince asla tasma yapmiyornookunyok ped var mi yok mu anlamazsınız kesinlikle öneriyorum.alin aldırın teşekkürler 

+1 oy
önce (2 puan) tarafından

image

Kargom elime ulaştı çok teşekkür ediyorum. İncelik hoşuma gitti henüz kullanmadım ancak talebimi karşılayacağını düşünüyorum.Teşekkürler sleepy. 
+1 oy
önce (2,538 puan) tarafından

Menstrual döngum daha başlamadıği icin deneyimleme imkanım olmadı ama şöyle bir açıp baktım gerçekten kendini çok geliştirdiğini söyleyebilirim.

Sleepy ilk ciktigi zaman alıp denemiştim o dönem memnun kalamadıgim icin tekrar sans vermedim ama pamuksu ve yumuşak duruyor hisir hisir rahatsız eden bir ses de duyulmuyor. 

Bebek bezi ve islak mendil olarak zaten kullanıyordum ped olarak da kullanırım diye düşünüyorum. 

Teşekkürler sleepy. 

(Deneyimleme imkanım olursa yorumumu guncellerim) 

İlgili sorular

+8 oy
48 cevap 1,248 göst.
+15 oy
62 cevap 7,321 göst.
7 Şubat 2025 Ürün İncelemeleri kategorisinde admin (165,689 puan) tarafından soruldu
+8 oy
45 cevap 4,572 göst.
5 Mart 2025 Ürün İncelemeleri kategorisinde admin (165,689 puan) tarafından soruldu
+4 oy
0 cevap 814 göst.

Kategoriler

1,437,731 soru

23,639,494 cevap

307,835 kullanıcı

...