+8 oy
7,187 göst.
Ürün İncelemeleri kategorisinde (185,707 puan) tarafından
tarafından kapalı

image

Pure Baby Organik; sevgimiz organik;
İç yüzeyinde istemediğiniz hiçbir şey bulunmayan organik pamuklu bebek bezi Pure Baby Organik, hüp diye emiyor, şak diye kuruyor; annelere mutluluk, bebeklere rahatlık kalıyor. Külot bezin bambusu organik, cırtlı bezin pamuğu organik, sevgimiz organik.

notu ile kapatıldı: -

46 Cevaplar

+7 oy
(1,458 puan) tarafından

image

Bugün elime ulaştı zaten bezi de bitmişti hemen açıp kullandık iki yada 3 tane kullandık şimdiye kadar. İnce yapılı ve sızdırma olmadı şimdilik . Memnun kaldım alınır yani :) 
-Reklam-
+5 oy
(30,004 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Ürün bugün elime ulaştı severek  kullanicam pamuksu yapısı çok güzel yumuşacık sızdırma yapmayan ürün önceliğim kullanınca yorumu güncelliycem teşekkürler Pure baby

+5 oy
(396 puan) tarafından

image

ürün bugün elime ulaştı çok teşekkür ederim, henüz kullanmadım kullanınca yazacam nasıl olduğunu 
+5 oy
(180 puan) tarafından

Ürün bugün elime ulaştı. Emişi ve yumuşaklığı gayet iyi. İnce bir bez bacak arasında gereksiz kalınlık yapmıyor bebekte. Kullanmaya bir süre devam edeceğim. Teşekkürler Pure Baby.

+4 oy
tarafından

Bez yapısı gayet yumuşak bariyerler yeterli. Sızdırma yapacağını düşünmüyorum kokusu kötü değil. bouyu tam kilosuna göre. Ben beğendim

+4 oy
tarafından

Bez kesinlikle güzel. Normalde molfix kullanıyorum Bir süre bunla devam edecegim. Memnun kalırsam devam edeceğim. Şimdilik görüşüm olumlu

+4 oy
(292 puan) tarafından

Ürün dün elime ulaştı dokusu muhteşem teşekkürler pure baby 🥰

+3 oy
(22,453 puan) tarafından

İlk defa kullanıyorum. Ve gayet güzel. Memnun kaldım. Dokusu yumuşak ve herhangi bir kimyasal koku yok. Hatta hiç koku yok.  Teşekkürler Pure baby 🥰 

+3 oy
(101 puan) tarafından

Herhangi bir sızdırma yapmadı benim icin önemli olanda buydu. Fiyat performans acisindan gayet başarılı bir bez

+3 oy
(1,355 puan) tarafından

Gerçekten çok güzel bir  ürün çok  beyendim teşekkürler 

İncecik diye kesin sızdırma yapar dedim ama asla sızdırmadı  

+3 oy
(77 puan) tarafından

Bugün kargodan aldım .bir tane kullandım yumuşaklığı pamuk oranı ve inceliği beni memnun etti 

image

image

+3 oy
(77 puan) tarafından

İnce pamuk oranı güzel ve yumuşak teşekkür ediyorum mutlu oldum

image

+3 oy
(2 puan) tarafından

Bugun geldi 2 3 defa kullandik kurulugu cok iyi yumusakligindan cok memnun kaldık teşekkür ederim 

+3 oy
(83 puan) tarafından

Çok çok teşekkür ederim bugün elime ulaştı henüz kullanmadım ama çok iyi bir marka olduğu belli 

Teşekkürler Püre Baby ❤

+2 oy
(3,299 puan) tarafından

Bugün kullandım ve memnun kaldım alınır ya. İncecik olması kokusuz olması hoşuma gitti sızdırma da yapmadı teşekkürler pure baby 🤗 

+2 oy
(177 puan) tarafından

Kargom şimdi elime ulaştı teşekkür ediyorum daha kullanmadım ama güzel gorunuyo yumuşacık 

image

+2 oy
(384 puan) tarafından

Kargom bugün geldi ilk defa çekiliş kazandım ve mutlu oldum🥰. Açıkçası çekilişi bile unutmuştum çok şaşırdım görünce anlamadım jetonum

image

uygulamaya girince düştü hahha 😀Molfix kullanıyorum normalde 4+ olanı. karşılaştırdım bezi biraz ufak görünüyor ama deneyeceğim belki de olur rahatsız etmez yumuşaklığını sevdim deneyip memnun kalacağımı umuyorum tekrar teşekkür ederim :))
+2 oy
(1 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Bezin bedeni bebegime tam oldu.Emiciligi çok iyi sızdırma yapmadi.Ustelik ince bir bez toparlanma yapmıyor.Muadil bezlere göre fiyatı daha uygun tekrar almayı düşünüyorum.Tesekkurler Pure baby❤️☺️

+2 oy
(490 puan) tarafından

Beklediğimden çok daha kullanışlı bir ürün. Kötü olarak yorumlayacağım bir durumu yok.  

+2 oy
(741 puan) tarafından

Kaliteli ve yumusak sızdırma yapmadi bundan sonra bu markadan devam edicem ♥️

İlgili sorular

+4 oy
48 cevap 9,073 göst.
17 Haziran 2025 Ürün İncelemeleri kategorisinde MarkaSponsor (1,023 puan) tarafından soruldu
+9 oy
45 cevap 6,389 göst.
7 Mart 2025 Ürün İncelemeleri kategorisinde admin (185,707 puan) tarafından soruldu
+14 oy
51 cevap 7,593 göst.
10 Şubat 2025 Ürün İncelemeleri kategorisinde admin (185,707 puan) tarafından soruldu
+4 oy
0 cevap 1,278 göst.

Kategoriler

1,464,229 soru

23,998,768 cevap

327,268 kullanıcı

...