+4 oy
332 göst.
önce Ürün İncelemeleri kategorisinde (165,682 puan) tarafından

image

Pure Baby Organik; sevgimiz organik;
İç yüzeyinde istemediğiniz hiçbir şey bulunmayan organik pamuklu bebek bezi Pure Baby Organik, hüp diye emiyor, şak diye kuruyor; annelere mutluluk, bebeklere rahatlık kalıyor. Külot bezin bambusu organik, cırtlı bezin pamuğu organik, sevgimiz organik.

13 Cevaplar

+2 oy
önce (29,570 puan) tarafından

Ürün bugün elime ulaştı severek  kullanicam pamuksu yapısı çok güzel yumuşacık sızdırma yapmayan ürün önceliğim kullanınca yorumu güncelliycem teşekkürler Pure baby

-Reklam-
+2 oy
önce (358 puan) tarafından

image

ürün bugün elime ulaştı çok teşekkür ederim, henüz kullanmadım kullanınca yazacam nasıl olduğunu 
+2 oy
önce (344 puan) tarafından

image

Öncelikle teşekkür ederim sızdırmaması çok önemli benim için henüz kullanmadım ama kullanınca güncellerim birçok ürün denedim sızdırma sorunu yaşadım umarım severek kullanırım 

+2 oy
önce (1,092 puan) tarafından

image

Bugün elime ulaştı zaten bezi de bitmişti hemen açıp kullandık iki yada 3 tane kullandık şimdiye kadar. İnce yapılı ve sızdırma olmadı şimdilik . Memnun kaldım alınır yani :) 
+2 oy
önce (69 puan) tarafından

Ürün bugün elime ulaştı. Emişi ve yumuşaklığı gayet iyi. İnce bir bez bacak arasında gereksiz kalınlık yapmıyor bebekte. Kullanmaya bir süre devam edeceğim. Teşekkürler Pure Baby.

+2 oy
önce (101 puan) tarafından

Herhangi bir sızdırma yapmadı benim icin önemli olanda buydu. Fiyat performans acisindan gayet başarılı bir bez

+1 oy
önce (590 puan) tarafından

Bez yapısı gayet yumuşak bariyerler yeterli. Sızdırma yapacağını düşünmüyorum kokusu kötü değil. bouyu tam kilosuna göre. Ben beğendim

+1 oy
önce (20,575 puan) tarafından

İlk defa kullanıyorum. Ve gayet güzel. Memnun kaldım. Dokusu yumuşak ve herhangi bir kimyasal koku yok. Hatta hiç koku yok.  Teşekkürler Pure baby 🥰 

+1 oy
önce (790 puan) tarafından

Bez kesinlikle güzel. Normalde molfix kullanıyorum Bir süre bunla devam edecegim. Memnun kalırsam devam edeceğim. Şimdilik görüşüm olumlu

+1 oy
önce (241 puan) tarafından

Ürün dün elime ulaştı dokusu muhteşem teşekkürler pure baby 🥰

0 oy
önce (137,908 puan) tarafından

26 tanemi paket kiz o kadar sonucu merak eden olduki acilan pistlardan ××l pajet falan sanmistim ya ben🙈

0 oy
önce (2,867 puan) tarafından

Bugün kullandım ve memnun kaldım alınır ya. İncecik olması kokusuz olması hoşuma gitti sızdırma da yapmadı teşekkürler pure baby 🤗 

0 oy
önce (162 puan) tarafından

Kargom şimdi elime ulaştı teşekkür ediyorum daha kullanmadım ama güzel gorunuyo yumuşacık 

image

İlgili sorular

+7 oy
45 cevap 1,406 göst.
21 saat önce Ürün İncelemeleri kategorisinde admin (165,682 puan) tarafından soruldu
+11 oy
54 cevap 8,301 göst.
7 Şubat 2025 Ürün İncelemeleri kategorisinde admin (165,682 puan) tarafından soruldu
+15 oy
53 cevap 7,217 göst.
10 Şubat 2025 Ürün İncelemeleri kategorisinde admin (165,682 puan) tarafından soruldu
+16 oy
47 cevap 7,147 göst.

Kategoriler

1,434,572 soru

23,594,397 cevap

305,739 kullanıcı

...