+3 oy
242 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (4,851 puan) tarafından

Sizler nasıl yapıyorsunuz simdi siyah suyunu önce bi saldı sonra cekti bu şekilde soganla kavursam sıkıntı olurmu 

3 Cevaplar

+2 oy
(1,153 puan) tarafından

Yuksek ateste suyunu salmadan kavuruyom hic kararmiyor mantarin taze olmasi da onemli tabi

(4,851 puan) tarafından

Simdi suyunu saldı ve cekti bu şekilde bi zararı olur mu acaba 

(1,153 puan) tarafından
+1

Hayir Zarari olmaz sadece renk farki olur yiyebilirsiniz

-Reklam-
+1 oy
(3,406 puan) tarafından

Yüksek ateşte sotekersen suyunu salmaz ve kararma yapmaz ben kızgın kafaya atarım mantarları üstüne biraz limon sıkar öyle kavururum kararma yapmaz cnm 

(4,851 puan) tarafından

Peki benim yaptığım şekilde soganla kavursam bi zararı olur mu acaba siyah suyu içine çekti ya o yüzden 

+1 oy
(17,554 puan) tarafından

Birdahaki sefere mantarı tavaya koymadan önce tuzla ve yüksek ısıda kavurmaya başla. Rengi çok canlı kaliyor ve mantar sönüp gitmiyor. Şimdi yaptığını suyunu çektikten sonra pişir bişey olmaz. 

(4,851 puan) tarafından

Tamamdir çok teşekkür ederim

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 143 göst.
0 oy
3 cevap 111 göst.
6 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 248 göst.
3 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seda161616 (268 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 127 göst.
20 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Dilaray1404 (309 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,485,352 soru

24,287,465 cevap

343,123 kullanıcı

...