+1 oy
123 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (858 puan) tarafından

10 kilo fazlam var Bir ayda 10 kilo nasıl verebilirim. Yoksa bir ayda zormu o kadar vermek. Aranızda yapan varmı ve nasıl yaptınız

3 Cevaplar

+1 oy
önce (6,626 puan) tarafından

100 kilo biri bir ayda cok kasarsa on kilo veirr. ama 60 kilo biri veremez imkansiz. bir ayda bir kilo versem fazla bile cok luks bana 58 kiloyum. haftalik 500 gramdan ayda 2 kilo maksimum diyetisyen boyle yonlendiriyor beni. kacamak macamak derken ayda bir birbucuk kilo veriyorum😂

önce (858 puan) tarafından

64 kiloyum bende zor o zamn vermem ama yınede dikkat edecem beş altı kiloda versem ıyıdır.

önce (13,137 puan) tarafından

Ben 62.40 ile başladım kaynanamla bak dikkat etmeye. 17 gün olmuş 3 kilo vermişim. 59.40 gördüm bu sabah

-Reklam-
+1 oy
önce (230 puan) tarafından

Yaşım daha küçükken ve bakarken ayda 15 kilo vermiştim. Ama evlenip doğum yaptıktan sonra ve yaşım arttıkça metabolizma eskiye göre daha yavaş çalıştığı için veremiyorum.  Şeker hastası olmama rağmen ve insülin direnci ilacı içmeme rağmen ayda en fazla beş kilo verdim. O da şekerim düzelmeye başladıktan sonra. Ama yüksek kilodan inenler ve bu tarz metabolik rahatsızlığı olmayanlar bazen verebiliyor canım. Önemli olan o kilo kaybını sağlıklı beslenme ve az da olsa düzenli fiziksel aktivite yaparak vermek. Olabilir neden olmasın? 

önce (858 puan) tarafından

Beş kiloyu nasıl verdın cnm. Bende 64 üm 10 kilo veremesemde en az bı beş kılo vermek istiyorum 

önce (230 puan) tarafından

Canım ben şekerden dolayı kilo veremiyordum. İki doğumdan sonra duba olarak kaldım:) ve yaşım ortalamaya göre küçük olduğu için doktorum diyetisyene yönlendirdi. Sıkı bir diyabet diyetine başladım. İki ay kadar. Bu süre zarfında insülin direnci ilacına da başladım tabi. İlaç olmasa ilk başladığım diyabet diyetini başaramazdım sanırım. Sürekli yeme ve tatlı iştahı olduğu için. Hem karbon hidrat ve şekeri kesip hem de ilaca başladığım için kilo verebildim. Benim kilo verememe sorunum rahatsızlığımla alakalıydı ama çok şükür işin zor kısmını atlattım sayılır. Senin de benzer bir rahatsızlığın varsa ya da benzer şikayetlerini var da insülin direnci gibi bir problemin varsa da bilmiyorsan konuşabiliriz. 

+1 oy
önce (13,137 puan) tarafından

Kilon 100 falansa be beslenmene be sporuna sıkı dikkat edersen verebilirsin. Kayınvalidemle başladık mesela 97 kilo ile başladı hemen hemen 1 ay oldu 89 kiloyu gördü bugun

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 85 göst.
0 oy
8 cevap 247 göst.
11 Kasım 2023 Diğer kategorisinde ozden (40 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 145 göst.
11 saat önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asyaman (1,070 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 21 göst.

Kategoriler

1,435,588 soru

23,609,646 cevap

306,316 kullanıcı

...