+2 oy
300 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (2,378 puan) tarafından

Bugün kontrolümüz vardı ama sarılık değeri yüksek çıktı yatırdılar küvezi alalım dediler Biz de kabul etmedik anne uyum odası tuttuk Şu an ben yanındayım Emziriyorum mama daha veriyorum Doktor dedi mama vermediğin için sarılık olmuş yeterli beslenememekten dolayı Çünkü Sezeryanda İlk günler sütün gelmiyor Aslında bu sefer biraz büyük lafı dinledim Normalde kendi bildiğimi yaparım ama annem bol bol emzir dedi mama verme elinden geldigince dedi ama hata etmişim🥺 Neyse inşallah erkenden toparlarız 5 günde doğum kilosundan da 200gr kaybetmiş normal mi acaba Bir iki güne geçer dedi doktor ama inşallah

image

🤲🤲💙😢

10 Cevaplar

+1 oy
önce (141 puan) tarafından

Rabbim şifa versin inşallah kısa zamanda toparlanır 

önce (2,378 puan) tarafından

Sağol canım inşallah

-Reklam-
+1 oy
önce (21 puan) tarafından

Benim oğlumda doğduğunda öyley di bol bol emzir bir kaç güne bişeyi kalmaz allahın izniyle mümkünse mamada kullan küvöze vermene gerek yok 

+1 oy
önce (1,371 puan) tarafından

Benim büyük oğlumda olmuştu sarılık 1 gün yattı küvezde sonra hemşireler susturamayınca çıkardılar bizi 

Allahım şifa versin 

Amin canım inşallah

+1 oy
önce (14,591 puan) tarafından

kilo kaybı değil o ödemo yüzden normal. sarılık için de endişelenme geçer 

0 oy
önce (11,979 puan) tarafından

Rabbim şifa versin canım ama korkma.bizim anne sütü sarılığı vardı da 3 ay sürdü.ben ağlıyordum doktor beni bir sarstı sen daha bu kadarcik şeyden ağlıyorsan ohoo diye.ben 25 yıllık Dr um daha sariliktan ölen bebek gormedim ne ağlıyorsun diye kızmıştı.hem 200 Gr da geyet normal .daha sisi indi masumun içindeki yuttuğu sular çıktı.200 Gr az bile

İnşallah canım ağlamak değil de insan ister istemez Etkilniyor 

önce (11,979 puan) tarafından

Haklısın ama sarılık korkulacak durum değil canım.ve hemen hemen her çocuk oluyor.

0 oy
önce (889 puan) tarafından

Korkma geçer yaaa ♡♡♡

0 oy
önce (2,561 puan) tarafından

Benim.oglumda yatmisti yoğun bakımda kilo kaybı olmuştu baya ama inan hiç korkma hemen toparliyorlar. 

0 oy
önce (1,058 puan) tarafından

Canım öncelikle kilo kaybından korkma o her bebek de oluyor ilk doğum şişliği ödemi gidiyor mecburen. Sarılık da çoğu bebek yasayabiliyor canım güzel beslenmeyle kendine gelir toparlar kısa sürede. Tabiki bu görüntü kolay değil hiçbir anne için geçmiş olsun bian önce evinize dönersiniz inşallah ❤️

0 oy
önce (884 puan) tarafından

Kilo kaybi cok normal geri toparlar bun takilma sariligi duzelsin ona odaklan buyuk sozunu ilk etapta bende dinledim benide sezeryandi ve gelmedi sarilik oldu mamaya basladik doktorlar ebeler herkes artik mamayi kes sutunde geldi sarilikda bitti demelerine ramen kaynanamla annem bi kutu daha icsin yok swni sutun dediler onlara aldandim icirdim sonuc meme reddi 4 aylik olana kadar meme reddiyle ugrastim swn kendini kendin bilcen sutunu takip etcen var mi yok mu varsa niye mama veresin yoksa mama da ocu degil ac kalmasindan uyidir 

0 oy
önce (1,965 puan) tarafından

Kaç sarılık sen dinleme mamayı ver sütle beslenmeyle atiyo zaten sarılığı kilo aldıkca benimde bu bebeğimde sarilik çıktı doktor hemşire gelip gidip emzir gelip gidip emzir tamam da yok zaten sezaryandan süt geliyo bizimki 18 gördü bizde ışın tedavisi aldık şuan gayet iyi hiç korkma askm sen emzir elinden geldiğince bol su iç kendine güzel bak sütünde çoğalır Allah'ın izniyle

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 335 göst.
+1 oy
4 cevap 207 göst.
1 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde demirgizem2307 (570 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 562 göst.
20 Eylül 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 467 göst.

Kategoriler