Boşanma davası devam ediyor oğlum 3 yaşında geçici velayeti bende kalıcı velayeti belirlenecek 3 kere pedegog randevusu oldu 3 dede bana verilmesini uygun gördü pedegog Eski eş tekrar talep etti pedegog randevusu birdaha olucak numarası bende engelli muhatap olmuyoruz birbirimizle 2 gündür iş yerinden arıyor hemde defalarca 11 kere aramış bugün açmadım pedegog randevusunda bunu söylerse sizce velayeti etkiler mi bugüne kadar böyle birşey yapmazdı velayeti almak için kendince birşeyler planlıyor benim tahminimce işte pedegoga diyecek beni engellemiş işyerinden arıyorum açmıyor falan oğlumla iletişim kuramıyorum gibisinden oysaki oğlu onun umrunda bile değil bir kere hastaneye bile götürmedi 15 günde bir görüş gününde görüyor 2 gün yatılı kalıyor geliyor
Yine de engellemeseydin keşke, bu olumsuz bir durum. Ama bence yine de vermezler babasina
Öyle gerekti kendisi sürekli iftiralar atıyordu çocuk üzerinden de ayrı konulardada avukata söyledim oda engelle dedi
Canım mahkeme görüs günü vermiş onda da görüyor diyorsun senin iletişim kurma gibi bir zorunluluğun yok ki çocukla bağı sağlanıyor ve sağlanmış hiç sanmıyorum öyle bir etkisi olacağını
Aynen inşallah öyle olur
Vermezler insallah sonucta mahkeme gun belirliyk ve ondada goruyomus gorusmesini engellemiyosun
Aynen inşallah
Pedagog napıyor ne soruyor
İş durumu sigara kullanımı çocuğun giyimine falan bakıyor şimdi çocuğa soracakmiş anneye mi babayami gitmek istiyorsun kimi seviyorsun falan vs.
Anladım cnm benimde üç buçuk yaşında oğlum.
İnşallah sana verirler öbür tarafı düşünmek bile istemiyorum
1,436,329 soru
23,619,495 cevap
306,736 kullanıcı