Kizlar ates yok balgamli oksuruk var gecmisti bugun gene basladı simdi alerji surubu verdim geniz akintisi icin daha once doktor vermisti yarın acile mi gotureyim yada pazartesiye rendevu alip poliklinige mi gotureyim geciyor gibi oluyor hadi bastan baslıyor anlamadim nasil birsey bu öksurük
acillik bir sebep değil. zaten aciller deli gibi kalabalık, hastalık kol geziyor.
buhar vermeyi dene öksürük için
Bende ondan korkuyorum iyi edeyim derken daha hastalanirsa diye serum vardi evde enjektor yok nasil cekebilirim ki
Alerji şurubunu doktor ver demedigi süre vermeyin onunda yan etkileri var belki alerjik degildir pazartesi ye daha var acilden götür duruma göre pazartesi salı polikliniğe gidersiniz
Onu da gene oksurukten balgamdan vermisti canım simdi kalabaliktir acil gunduz sakin oluyor olmazsa yarin sakinken gotureyim
Serum fizyolojik var sa burnunu aç vede onu hava şeklinde ver
Normal serum var canim ama enjektor yok nasil.alabilirim ki icinden
Enjektör yoksa alaamazsin ki içinden kes al desem xop olur
Aynen canim surup rahatlatti uyudu simdi eger gene bugun ki gibi olursa acile gidicem enjektor de alirim o zaman
Ateşi kusması yoksa acillik bir şey yoktur poliklinik randevusu alıp doktora gidin.
Iyi canim bugun sükür keyfi yerinde oksuruk var bir biraz pazartesiyi beklicem gece cok korktum arkasi arkasina öksurunce
1,435,812 soru
23,612,789 cevap
306,445 kullanıcı