+2 oy
90 göst.
önce Diğer kategorisinde (5,767 puan) tarafından

Kizlar ates yok balgamli oksuruk var gecmisti bugun gene basladı simdi alerji surubu verdim geniz akintisi icin daha once doktor vermisti yarın acile mi gotureyim yada pazartesiye rendevu alip poliklinige mi gotureyim geciyor gibi oluyor hadi bastan baslıyor anlamadim nasil birsey bu öksurük

4 Cevaplar

+1 oy
önce (14,609 puan) tarafından

acillik bir sebep değil. zaten aciller deli gibi kalabalık, hastalık kol geziyor.

buhar vermeyi dene öksürük için 

önce (5,767 puan) tarafından

Bende ondan korkuyorum iyi edeyim derken daha hastalanirsa diye serum vardi evde enjektor yok nasil cekebilirim ki

-Reklam-
+1 oy
önce (5,101 puan) tarafından

Alerji şurubunu doktor ver demedigi süre vermeyin onunda yan etkileri var belki alerjik degildir pazartesi ye daha var acilden götür duruma göre pazartesi salı polikliniğe gidersiniz 

Onu da gene oksurukten balgamdan vermisti canım  simdi kalabaliktir acil gunduz sakin oluyor olmazsa yarin sakinken gotureyim

+1 oy
önce (570 puan) tarafından

Serum fizyolojik var sa burnunu aç vede onu hava şeklinde ver

Normal serum var canim ama enjektor yok nasil.alabilirim ki icinden

önce (570 puan) tarafından

Enjektör yoksa alaamazsin ki içinden kes al desem xop olur 

Aynen canim surup rahatlatti uyudu simdi eger gene bugun ki gibi olursa acile gidicem enjektor de alirim o zaman 

+1 oy
önce (419 puan) tarafından

Ateşi kusması yoksa acillik bir şey yoktur poliklinik randevusu alıp doktora gidin.

Iyi canim bugun sükür keyfi yerinde oksuruk var bir biraz pazartesiyi beklicem gece cok korktum arkasi arkasina öksurunce

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 61 göst.
4 gün önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Masal.ak (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 157 göst.
1 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Almilayla (1,324 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 396 göst.
0 oy
6 cevap 200 göst.

Kategoriler

1,435,878 soru

23,613,666 cevap

306,471 kullanıcı

...