Oğlum hastaydı diye iki gcee hastanede yattık carsmba günü çıktık bnde evi temizlicem diye çocuğu iki saatliğine kaynanamlara bıraktık sonra eşim almaya gitti akşam üzeri çocuğu getirdi neyse dün de öğleden snra geldi kaynanam geldi 1 2 arası sonra makarna çay flan yaptım 3 4 gibi yedik bı yandan oğlanla ugrasiyom bı yandan çocuğu uyutuyom kaynanam susmuyo akşama ne yemek yapalım dedim ne istersen dedi iki üç çeşit yemek saydım neyse bişey demedi sonra basım tuttu üç gündür çok ağrıyordu hastanede stresinden daha uyuyup doğru düzgün dinlemedim bile. Çocuk uyurken bnde yanına uzandım biraz uyandı yemekte yapamadım tabi başım çok agriyodu ilaç flan içtim fayda etmedi kalkıp yemeği de yapmadı hiç saat 7 oldu iki tane kardeşi geldi geçmiş olsuna onlarda 11e kadr oturdular hasta ziyareti bu kadr uzun mu olur ya çay çayın yanına biseyelr derken hemen kalkmadılar da çocuğun da 10 buçukta iğnesi vardı onuda geç vurdurduk onlara sebep ben mi abartiyorum onlar mı düşüncesiz anlamadım ya 4 saat hasta ziyareti olur mu